Temat:
DATAWALK
Szczerze nie czuje się przekonany że problemy wewnętrzne zostały rozwiązane... pomimo zaprezentowanego skrocenia czasu wdrozen. W sumie nie wiem czemu miało służyć spotkanie bo na pytanie o emisję odpowiedzieli że do przyszłego roku nie planują...aczkolwiek dalej zakladaja powrot do szybkiego rozwoju(inwestowania w zespol). Zapis spotkania będzie udostępniony na stronie Dat.
|
|
Temat:
KREDYTIN
Witam A ROE historyczne nie za niskie troche na Twoje standardy? Pozdrawiam
|
|
Temat:
WDBBU
Raczej odradzam.  Takie firmy powinny miec super rentownosc bo nie potrzebuja prawdziwych aktywow (tylko komputer + samochod + telefon) plus oczywiscie wiedza branzowa i kontakty. Nie wiem jakim cudem maja takie male zyski. Wyglada ze ktos tu szuka dawcow.
|
|
Temat:
MWTRADE
addison napisał(a):Hm... człowiek czekał na te pierwsze 4pln wzrostu przez ponad rok, kolejne 10pln wzrosło w ciągu 2 miesięcy.
Ehh, co jeszcze może kupić ktoś z wielkiej 5 na naszym rynku, jakieś typy? Magellan?
|
|
ja bym niesmialo poprosil analize raportu TU Europy. - nurtujace pytanie czy jest w IIQ cos co zniechecilo potencjalnych nabywcow nowej emisji (odlozona), a jezeli tak czy spolka zdolala to naprawic?
|
|
Temat:
MWTRADE
Witam,
Nie wiem czy pamietacie ale jest cos takiego jak program motywacyjny w postaci akcji MW Trade na najblizsze lata...
|
|
Temat:
MWTRADE
Witam,
Czy ktos byl moze na Walnym? Jakie perspektywy na przyszlosc?
|
|
A moze inne operacje poza GNB okaza sie tak dochodowe w IQ? Tzn. Europa i operacje wschodnie?
|
|
Temat:
TUEUROPA
Witam Watch Dog,
Czy moglbys wyrazic Swa opinie w oparciu o raporty finansowe nt. tej spoleczki ze stajni LC?
Pzdr tpl2517
|
|