PARTNER SERWISU
bnfupzuc
szkieletor11111

szkieletor11111

Ostatnie 10 wpisów
zespolu do tworzenia gier az takiego nie posiada, w porownaniu z zespolem do tworzenia emisji akcji z wylaczenie obecnych akcjonariuszy. pozdrawiam.

gdzie tam macie krotka sprzedaz na boryszewie, bo ja otwieram strone gpw i nie widze, zeby sie cos dzialo.

dzieki. szukalem na polskich stronach, ale sie nie doszukalem. jeszcze raz dzieki.

czesc wszystkim. prosze o link to notowan amerykanskich obligacji. szukam i nie moge znalezc. pozdrawiam goraco.

zgadzam sie z jednym i drugim przedmowca. sa dwa fronty. patrzymy i obserwujemy,ktory zwyciezy. ja jestem w optimusie, wczesniej bylem w boryszewie. czekam i zobaczymy kto tu jest specem. pozdrawiam cierpliwych, bo to zaleta inwestorow, tfu przepraszam, spekulantow.

panowie, pozyjemy, zobaczymy. i przekonamy sie jak trzeba bylo potraktowac ta rekomendacje. ja czekam i smieje sie z niej. pozdrawiam.

artykul artykulem, optimus optimusem. czemu wogole dyskutujemy o jakichs swirach. pozdrawiam normalnych.

poczekamy i zobaczymy czy te kokosy faktycznie beda w zestawieniach. pozdrawiamy.

a na jakiej podstawie ma odbic. kapitalizacja ze ho, ho ho. pozdrawiam.

no to czekamy na reakcje kursu.

jak na razie pampersy zalozone. zobaczymy jutro na rezultat.pozdrawiam.

damkal napisał(a):
szkieletor11111 napisał(a):
czesc wszystkim. jak obecnie obliczyc obecna wartosc akcji boryszewa w stosunku do kulminacyjnego punktu cenowego przed bessa? tzn. na jakim poziomie sa teraz w stosunku ceny szczytowej tej okolo 28 zl? pozdrawiam.

Strona 117 niniejszego forum. bandhead

ok. damkal, ale gdzie znalezc taki wykres jak podajesz?

czesc wszystkim. jak obecnie obliczyc obecna wartosc akcji boryszewa w stosunku do kulminacyjnego punktu cenowego przed bessa? tzn. na jakim poziomie sa teraz w stosunku ceny szczytowej tej okolo 28 zl? pozdrawiam.

czesc wszystkim. interesuje mnie schemat naliczanie prowizji podczas kupna a potem sprzedazy akcji realizowanych telefonicznie. jesliby ktos wiedzial jak ten schemat wyglada to prosilbym o wytlumaczenie na schemacie. dzieki z gory i pozdrawiam.

dzieki za wszelkie informacje, bo moje biuro maklerskie raczej do zbyt uprzejmych nie nalezy. dzieki.

przykro mi-edycja nie dziala.

prosze mi powiedziec:
jak sprzedam te akcje ktore byly kupione po 27zl, to kosztem zakupu bedzie owe 27 zlotych?dla mnie i mego portfela? pozdrawiam.

jak w moim przypadku wyglada srednia cena zakupu dla tych akcji kupionych w 2006 roku. kolega w posscie na poprzedniej stronie pisal cos o sredniej cenie zakupu, ktora byla inna dla skarbowki i inna dla portfela mego. pozdrawiam.

czyli ja w swym portfelu mam taka sama strate jaka wykazuje dla urzedu skarbowego? tak?

czyli jak sprzedam akcje zakupione za 27 zlotych, to koszt zakupu akcji bedzie 27 zlotych dla urzedu skarbowego? tak? a dla mnie mego portfela jaki bedzie koszt zakupu tych akcji? pozdrawiam.

czyli jak sprzedaje akcje to cena zakupu akcji bedzie inna dla mnie i inna dla urzedu skarbowego? tak?

czesc wszystkim. mam pewiem problem ze zrozumieniem czegos i prosilbym osoby bardziej doswiadczone o wyjasnienie mi tego.mam taki przypadek.
kupilem na gorce 1000 akcji po cenie 27zl w 2006 roku, trzymam do dzis. ostatnie prawa poboru ktore byly sprzedalem.za te pieniadze kupilem 2000 akcji po 3 zlote. i teraz mam problem. chcialem sprzedac 100 akcji tych kupionych po 3 zlote, i makler powiedzial ze nie moge ich sprzedac, tylko moge sprzedac te zakupione na gorce po 27 zloty. prosze o wylumaczenie mi o co chodzi. i druga sprawa to taka, ile wynosi obecnie cena zakupu tych akcji ktore kupilem na gorce po 27 zlotych, dowiedzialem sie ze kosztem teraz nie bedzie owo 27 zlotych, teraz podczas ich sprzedazy. pozdrawiam.

czyli rozumiem ze teraz zloty moze leciec na morde, i wyjdzie to tylko na zdrowie spolce. pozdrawiam.

wypowie sie ktos na temat opcji?

czesc wszystkim. znow zapytam sie bardziej zorientowanych w dudzie o te nieszczesne opcje, jak to z nimi jest, sa jeszcze czy powygasaly? nigdzie nie mozna znalezc informacji. jesli jeszcze sa (tak sadze ze do czerwca), to az sie boje jesli zlotowka dostanie w dupe przez wzmacniajacego sie dolara. pozdrawiam.

z tego co wiem to sa umoczeni zdaje sie do czerwca, ale nie jestem pewiem dokladnie, do kiedy ta danine musza placic bankom, prosze o info lub jakies linki od bardziej zorientowanych, bo duda jakos tajemniczo sie wypowiada w tej kwestii. dzieki.

czesc wszystkim, pytanie o opcje, gdzie mozna zdobyc info na ten temat. interesuje mnie do kiedy sa aktywne te opcje. pozdrawiam.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 18 listopada 2011 02:16:07
Liczba wpisów: 29
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,304 sek.

sulpewgz
nujgkscr
alnphzkd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
eaawoapb
qjeyktjm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat