PARTNER SERWISU
ailktwpt
LL-7

LL-7

Ostatnie 10 wpisów
Mysle , ze Barlinek. Potrzebuja sprawnego gostka. Chiny, Rosja bedzie co ksiegowac! Poza tym opcje ida do lamusa wiec ktos to musi pozbierac w calosc.

U mnie Barlinek to 100%!!. Zawsze gralem na 1-dna spolke! Zero dywersyfikacji.
Dzisiaj spore obroty, zatrzymalo sie na 3.40. Sam nie wiem, ale jak patrze na wykres miesieczny rysuje sie filizanka z uszkiem juz uksztaltowanym, co dowodziloby duzych dlugotrawalych wzrostow, na tygodniowym widze podwojne dno...prawe ramie teraz powinno sie ksztaltowac, a na dziennym, koniec formacji RGR...o ile taki koniec w tej formacji istnieje. Pozdrawiam zapakowanyc na maxa w Barlinek! I prosze o uwagi i przemyslenia!

No to teraz czekamy! Rowniez ufam, ze kurs sie podniesie, skoncza sie opcje i zadluzenie tez powinno spadac. Przydaloby sie jeszcze, zeby ktos (Fundusz) mial powyzej 5% akcji. Narazie nie ma chetnych. Sytuacja na Ukrainie na na ta chwile tez nie jest sprzyjajaca, ale po wyborach powinno byc lepiej, stabilniej.

Witam! Musze przyznac ze nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy na koniec roku na Barlinku! Ocenialem poziom 5,60 jako pewnik! a tutaj taki KARP! Widac gielda ma swoje prawa! Niepokoi na ta chwile nie tyle Barlinek ile indeks SWig80. Spada, a to ponoc indeks najlepiej przepowiadajacy przyszlosc. Ciekawy jestem opini posiadaczy Barlinka. Czy Chiny i tamtejszy rozwoj sklepow zaowocuje lepszymi wynikami? Rosja, tam tez szukali Menagera do sprzedazy! Jakie perspektywy co do kursu na Q1? Ja juz nie prognozuje bo sie mocno "przejechale". Pozdrawiam!wav

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 22 kwietnia 2010 10:27:00
Liczba wpisów: 4
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,188 sek.

zdthzkqm
sidkhcvr
lowdmxei
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
btupiyge
keduqtqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat