Temat:
BARLINEK
Mysle , ze Barlinek. Potrzebuja sprawnego gostka. Chiny, Rosja bedzie co ksiegowac! Poza tym opcje ida do lamusa wiec ktos to musi pozbierac w calosc.
|
|
Temat:
BARLINEK
U mnie Barlinek to 100%!!. Zawsze gralem na 1-dna spolke! Zero dywersyfikacji. Dzisiaj spore obroty, zatrzymalo sie na 3.40. Sam nie wiem, ale jak patrze na wykres miesieczny rysuje sie filizanka z uszkiem juz uksztaltowanym, co dowodziloby duzych dlugotrawalych wzrostow, na tygodniowym widze podwojne dno...prawe ramie teraz powinno sie ksztaltowac, a na dziennym, koniec formacji RGR...o ile taki koniec w tej formacji istnieje. Pozdrawiam zapakowanyc na maxa w Barlinek! I prosze o uwagi i przemyslenia!
|
|
Temat:
BARLINEK
No to teraz czekamy! Rowniez ufam, ze kurs sie podniesie, skoncza sie opcje i zadluzenie tez powinno spadac. Przydaloby sie jeszcze, zeby ktos (Fundusz) mial powyzej 5% akcji. Narazie nie ma chetnych. Sytuacja na Ukrainie na na ta chwile tez nie jest sprzyjajaca, ale po wyborach powinno byc lepiej, stabilniej.
|
|
Temat:
BARLINEK
Witam! Musze przyznac ze nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy na koniec roku na Barlinku! Ocenialem poziom 5,60 jako pewnik! a tutaj taki KARP! Widac gielda ma swoje prawa! Niepokoi na ta chwile nie tyle Barlinek ile indeks SWig80. Spada, a to ponoc indeks najlepiej przepowiadajacy przyszlosc. Ciekawy jestem opini posiadaczy Barlinka. Czy Chiny i tamtejszy rozwoj sklepow zaowocuje lepszymi wynikami? Rosja, tam tez szukali Menagera do sprzedazy! Jakie perspektywy co do kursu na Q1? Ja juz nie prognozuje bo sie mocno "przejechale". Pozdrawiam!
|
|