Temat:
COGNOR
Moja najgorsza inwestycja  Straciłem na tym po 1 zł na papierze. Będę omijać ten papierek z daleka.
|
Temat:
LOTOS
Jedna z najlepszych spółek na parkiecie. Osobiście za ostatni rok mam 300% zysku. napewno jeszcze w nią wejdę, ??? tzn. w posiadanie akcji.
|
Temat:
Onesano
Po mimo wcześniejszych doświadczeń nie sądzę aby skotek szedł wbrew WIG-owi. Wiec ogólna sytuacja na rynku da nam odpowiedź co do dalszego kierunku. Osobiście myśle że jeszcze trochę spadnie, ale to dobrze bo będzie szansa na dobranie tanich akcji spółki z perspektywami na dynamiczny zarobek - w przyszłości.
|
Witam to mój debiut na forum, które czytam od ponad roku. Naprawdę świetna strona. Tzw international level. Jeśli chodzi o Barlinek to kupiłem go po 2 zł i wywaliłem po 4,04. Teraz czekam na trochę głębszą korektę i myślę że po 3 zł będzie można kupować. Jest to według mnie obok synthosa jedna z bardziej perspektywicznych spółek na GPW. Firma znana i szanowana. Myślę mieć w niej docelowo ok. 30% portfela. Jak tylko uporają się z duchami przeszłości (opcje) to przy sprzyjającej koniunkturze można tu będzie zarobić do 500%. Oczywiście w perspektywie długoterminowej.
PS. Czy wiecie jak wstawić własny avatar?
|