PARTNER SERWISU
mcmmqwyw
Buffetofil

Buffetofil

Ostatnie 10 wpisów
Dzięki wielkie, jak na początek zaspokoiłem swój głód wiedzy thumbright .
O samym wskaźniku poszukam w necie, chyba że na SW jest jakiś wątek o tym albo poradnik...

Wie ktoś może co jest z raportem kwartalnym Dudy? Miał być dzisiaj, na stronie spółki i w necie nic nie znalazłemEh?
W sumie to 01.03.11 jeszcze nie dobiegł końca ale...

Nie znalazłem wątku, który by bardziej pasował do mojego pytania.
Otóż interesuje mnie metodologia wystawiania ratingu dla spółek na SW?
Czy mógłby ktoś wskazać miejsce gdzie jest to opisane, ewentualnie wyjaśnić na jakich zasadach opiera się przyznawanie oceny?

Jak ktoś ma konto w mBanku i jeszcze nie zaczął swojej przygody z inwestowaniem to może spróbować z eMaklerem.
Narzędzie jest proste, nie wymaga od użytkownika zaawansowanej wiedzy i pozwala przyswoić podstawy składania zleceń.
Szczerze odradzam IDMSA - drogo i lipa z systemem transakcyjnym. Działa tylko na explorerze a w dodatku zawsze trzeba mieć klucz na nośniku, ewentualnie na poczcie i go ładować przy każdym logowaniu.
Teraz BDM - póki co prawie bezawaryjny, makler pomocny, i dobre rekomendacje dla klientów.
Niestety logowanie tylko na explorerze, ale ponoć pracują nad mozillą :).

Witam wszystkich,

być może nie zostanie przebite psychologiczne wsparcie w okolicach 10 zł, w sensie jeżeli nie będzie zamknięcia poniżej tego poziomu o 2-3%, wtedy powinien ruszyć...
W czarnym scenariuszu najgorsze jest to, że po spadku poniżej 10 zł nie ma historycznego wsparcia które mogłoby dawać jakieś poczucie kontroli i kalkulację ewentualnej straty :/(poza tą zupełną :)).

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 26 kwietnia 2011 13:45:01
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,192 sek.

snvbiwls
hwgmoxsh
vkcmmbai
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kexvpldj
jpitpoqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat