Temat:
DIGATE
dzis mocne odbicie na spolce, z analizy tech rysuje sie porzucone dziecko, chyba ze sie moge mylic, prosze kogos o zweryfikowanie mojej wypowiedzi.
|
|
No formacja sie utworzyla zgodnie z zapowiedziami. Gratuluje dobrego prognozowania kursu. dzis wyglada na to ze mamy odbicie, juz sa gorne widly, wiec pozostaje tylko utrzymac popyt przed PP i na ile to moze wjechac?
|
|
otw: 142,80
|
|
Temat:
FONECO
pewien jestes ze we wtorek? jak ja liczylem to wychodzilo mi na dzis.
|
|
Temat:
CIGAMES
wydaje mi sie ze cos sie szykuje. uznacie mnie debila pewnie ale wyliczylem na podstawie wykresu ze mozemy mowic o formacje RGR: lewe ramie 13-09-2010 glowa 17-09-2010 prawe ramie 22-09-2010 na tej podstawie ( troche niebyt poparty wolumenem ten RGR, ale jest) ustalilem ze spadek powinien zatrzymac sie na ok 19zł. Jak widac pomylilem sie o kilkanascie gr. uwazam ze Cityint powinno stopniowo piac sie do gory, jednak martwia mnie te zwyzki kursu jak dzis o 10%, ale badzmy dobrej mysli. prosze o komentarze.
|
|
Propero napisał(a):co myslicie o tym mozliwym ORGR na Ponar'ze? lewe ramie: 22 09 2010 begin_of_the_skype_highlighting 22 09 2010 end_of_the_skype_highlighting glowa: 30 09 2010 prawe ramie: 06 10 2010 pewnie sie myle ale chce znac wasza opinie pomylilem sie, oczywiscie chodzi o Pronox. przepraszam za pomylke.
|
|
co myslicie o tym mozliwym ORGR na Ponar'ze? lewe ramie: 22 09 2010 glowa: 30 09 2010 prawe ramie: 06 10 2010 pewnie sie myle ale chce znac wasza opinie
|
|
Temat:
FONECO
pewne ruchy w gore juz sa. teraz tylko czekac az 1 zł peknie, jesli to wogole nastapi p.s. 10.10.2010 trzeba miec akcje na rachunku aby zalapac sie na Prawa Poboru?
|
|
Temat:
MONNARI
luka na 4,49 zostala domknieta. Co do poziomu ponizej 4zł raczej watpie, do 29 wrzesnia pewnie sie zapowiada taka padaka na tym walorze, choc dzisiejsza biala swieczka jesli sie utrzyma na koniec wydaje mi sie ze bedzie miec pozytywna wymowe odnosnie przyszlych dni.
|
|
Temat:
APIS
o jakim infie mowa?
|
|
czy ta spoleczka rosnie tak znaczaco z powodu wzrostu cen Nicogames, czy sa tego inne powody? poki co dzienne 20% sklania do radosci tych co posiadaja.
|
|
pojdzie w slady Cityinter..., dzis mysle ze spokojnie zamkniemy sie na pieknym wsparciu na dzien jutrzejszy, a mianowicie 30gr. Mysle ze do czasu konferencji we czwartek bedziemy rosli po te ok 40%.
|
|
plynacyzrynkiem napisał(a):@Propero - chyba wsparcie? poza tym powiedzialbym, ze 2,40 nadal istnieje
tak, wsparcie, przeoczylem, o oporze chcialem napisac ze poki co nie potrafie go wyznaczyc ale moze to 2,88 zł? dzieki za skorygowanie mnie.
|
|
technicznie opor rzeczywiscie jest przy 1,80 zł, jednak pamietajmy o tym ze to popyt nakreca zwrosty.., z tego co sie orientuje w necie mozna bylo przeczytac wiele opinni ze kolejka ustawia sie po zakupy przy magicznym 2,40zł - 2,50zł wiec to ta grupa poniekad napedza zakupy, w dalszym ciagu ktos sypie pakietami, jednak kurs mi to rosnie, a to moim zdaniem pozytywny sygnal. przyjdzie poczakac i zobaczyc co dalej, czy dzis wybycie nie jest falszywe, jednak po ukladzie wolumenu i nastawieniu kupujacych wydaje mi sie ze oderwalismy sie od dna.
|
|
pieknie to wyglada.., najwyzszy wolumen od kilku tyg, kurs wciaz rosnie i teraz pytanie gdzie sie zatrzyma? moje przewidywania to ok: 14,60 ale sadzac po wolumenie i popycie mozna smialo powieddziec ze nie powinien miec problem z ta wysokoscia. Efekt Prawie miesiaca dreptania w miejscu.
|
|
Temat:
CCENERGY
moze sie myle, ale czy dobrze widze cos na kształt choragiewki?
|
|
Temat:
POLICE
na watku cisza, natomiast Police dzis i od poniedzialku powinny sukcesywnie piac sie w gore. prosze o komentarze.
|
|
Temat:
CIGAMES
Propero napisał(a):czy z tego co sie orientuje jutro podadza i omowia wyniki polroczne? przed nami dzis piekne wybicie gora z choragiewki + dobre wyniki, szykuje sie jazda na kolejne szczyty. i tu moje pytanie..., do ilu?
|
|
Temat:
CIGAMES
czy z tego co sie orientuje jutro podadza i omowia wyniki polroczne?
|
|
Temat:
CIGAMES
cisza na watku, a spoleczka moze nie powala ale wydaje mi sie ze po wynikach 31 sierpnia powinno znaczaco wzrosnac.
|
|
ciekawa wymiana akcjami..., poczatek z - 7,00%, mija pol godziny i mamy lekki plus. chwilowe wyleszczenie po tym nie ciekawym info, ale jak kolega wczesniej juz mowil, ktos te akcje musial zakupic.., a ten ktos sie pewnie za jakis czas dopiero ujawni
|
|
Masz racje, patrzac na dzis ruch cen w gore moze sie zamknac jak mowisz Wazne ze Północ przed nami
|
|
dzis ladne wybicie gora z choragiewki sie robi..:)
do ilu dojdzie, 2,55 to max?
|
|
Temat:
BORYSZEW
Monrov napisał(a):Po 14:30 ważne dane więc może wtedy coś spadnie? jakie wazne dane o tej godz beda? pewnie raczej negatywne dla Borka?
|
|