PARTNER SERWISU
mikgvwwu
karampuk

karampuk

Ostatnie 10 wpisów
ale jak tak nisko akcje wycenione, to nie wiadomo, czy w ogole pojda w gore pierwszego dnia. mnostwo ludzi [wlaczajac w to mnie] kupilo po to zeby zaraz sprzedac. fundusze tez sie chyba tak zaraz na to nie rzuca, im sie w koncu nie spieszy. teraz to watpie, czy da sie 10% wyciagnac pierwszego dnia.

dzieki za odpowiedz
watek przjrzalem tylko kilka stron do tylu, ale nie znalazlem wyraznej odpowiedzi na moje watpliwosci, chyba za ciemny jestem

zapytam jeszcze raz, moze jakas dobra dusz odpowie ;)

panowie, czegos tu nie kumam.
redukcje rozumiem, bo mi kiedys pgnig zredukowalo prawie do zera lol.
ale co z ta cena jednej akcji 57 groszy:?
juz przeciez zaplacone 13500 akcji po 70 groszy, wiec co teraz, roznice oddadza na rachunek?
czyli 28 czerwca bede mial iles tam akcji po redukcji, kazda po 57 groszy, a reszte kasy [z redukcji ilosci i redukcji ceny] dostane na konto?
prosze mnie poprawic, czy dobrze mysle.
no i co wtedy z cena startowa w pierwszym dniu na gieldzie?

panowie, czegos tu nie kumam.
redukcje rozumiem, bo mi kiedys pgnig zredukowalo prawie do zera lol.
ale co z ta cena jednej akcji 57 groszy:?
juz przeciez zaplacone 13500 akcji po 70 groszy, wiec co teraz, roznice oddadza na rachunek?
czyli 28 czerwca bede mial iles tam akcji po redukcji, kazda po 57 groszy, a reszte kasy [z redukcji ilosci i redukcji ceny] dostane na konto?
prosze mnie poprawic, czy dobrze mysle.
no i co wtedy z cena startowa w pierwszym dniu na gieldzie?

cos tu pochrzanione jest z ta dywidenda.
najpierw 19 maja bankier.pl podaje, ze Introl wyplaci dywidende z prawem poboru 14 czerwca, a dzisiaj podaja, ze prawa poboru beda 16 lipca. to co, ten bankier guzik wie, czy pomylka byla w informacji?
cos w tej spolce pusto na forum, ale moze ktos cos kuma.

a kto by chcial sprzedac za 12,17 ???
sam kupilem za 12,50 i poczekam az tyle dojedzie, inaczej zysk z dywidendy przepadnie.

Witam wszystkich.
Jestem nowy w stockwatchu.
Mam troche akcji ckl, liczylem na dywidende, a tu dzis patrze, a notowan ckl na gpw nie ma i nie moge zadnej informacji znalezc dlaczego.
Czy ktos moze mnie oswiecic?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 23 czerwca 2010 18:34:00
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,237 sek.

ydaacutl
xkgwxrqw
dkfyawnk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ysiewcsc
airnxgvz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat