Temat:
SERINUS
Na KOV'ie już tak jest, że dobre info to tylko okazja do realizowania zysku, czy pomniejszania strat. Jeżeli będzie tak jak do tej pory to można się spodziewać powrotu do mniejszych obrotów i obniżenia kursu. Tutaj będzie się działo więcej dopiero jak się pojawią wyniki testów.
|
|
Temat:
SERINUS
Tak czy siak na wyniki testów przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Zobaczymy, jak się będzie w tym czasie kurs zachowywał.
|
|
Temat:
SERINUS
Pomiary sejsmiczne to nie wyniki testów, więc nie wiem o co Ci chodzi.
|
|
Temat:
SERINUS
Spokojnie, każdy chce zarobić i nie tracić, ale to nie powód do złorzeczenia. Lepiej zweryfikowałbyś swoje poczynania na giełdzie skoro, jak mówisz, żałujesz swoich wszystkich decyzji sprzedaży. Co do spółki, kluczowe będą dopiero wyniki odwiertów, teraz nie pomagają nawet dobre info. Ja już opchnąłem na tej ostatniej górce swój pakiet i czekam na dalsze spadki. A nawet jakby ich nie było to w okresie zastoju można poobracać kasą na innych spółkach.
|
|
Temat:
SERINUS
zgadzam sie z zabapinkfloyd, robię dokładnie tak samo. dzięki temu mimo, że kurs prawie stoi da się coś ugrać i nie martwić się jak będą jakieś spadki. największym moim błędem w piątek było to, że obudziłem się dopiero przed 10ą i już kurs zjechał do 1,7. zysk zrealizowałem na 1,69 i liczę, że za kilka dni odkupie trochę taniej. niby jakieś wzrosty się powinny szykować... no ale ile razy tak już miało być.
|
|
Temat:
SERINUS
A jaki to ma związek z dysksują, to że gość jest Sułtanem Brunei ?
|
|
Temat:
SERINUS
Już wchłonięte...
|
|
Temat:
SERINUS
Krzysztoj, myślę, że po poprzedniej gwałtownej reakcji na takie info teraz ludzie będą trochę ostrożniejsi.
|
|