Temat:
06MAGNA
Witam!! Na podstawie tej spółki chciałem zadać pytanie odnośnie transakcji o niskim wolumenie rzędu 2-10 w dużych częstotliwościach w ciągu dnia. Tego typu operacje zauważyłem dzisiaj i wczoraj na tej spółce. Po co takie ruchy są wykonywane tzn. co mają na celu. Podejrzewam, że to automaty maczają w tym swe elektroniczne palce:) Może mi ktoś udzieli odpowiedzi. Pzdr.
|
|
Temat:
CCENERGY
NA spółce robi się "coraz ciekawiej". www.cce.pl/relacje-inwestorski... - Korespondencja zarządu Komputronik S.A. posiadająca znamiona przestępstwa na szkodę Clean&Carbon Energy S.A. Jak widać CCE idzie na noże z Komputronikiem;)
|
|
Temat:
MIDAS
Witam!! Może to kogoś zainteresuje "Analiza inwestycji operatorów telekomunikacyjnych w latach 2006 - 2010". Jest trochę o Mobylandzie i Centernecie. www.telix.pl/images/sprawozdan...
|
|
Temat:
WASKO
|
|
Temat:
WASKO
Wasko znalazło się na liście firm, które wypłacą lub planują wypłacić dywidende z zysków za 2010 rok. Na razie nie są znane daty jedynie, że m być to 30% z zysków. Myślę, że jest to kolejna pozytywna informacja , która pozwoli kursowi rosnąć. Niedługo też jest publikacja wyników, które mają być dobre i jak faktycznie będzie to będzie to też przyczyni się do wzrosty kursu. Pytanie czy kupować teraz czy jeszcze poczekać?:)
|
|
Temat:
WASKO
Witam. Czy ktoś może mi napisać co oznacza ten komunikat: "KDPW: Ustanie uczestnictwa spółki DM BDM SA 12.04. Warszawa (PAP/KDPW) - Ustanie uczestnictwa spółki DM BDM SA KDPW S.A. informuje, iż ustaje wykonywanie przez spółkę DOM MAKLERSKI BDM S.A. uczestnictwa w typie SPONSOR EMISJI dla akcji spółki WASKO S.A. oznaczonych kodem PLHOGA000041." źródło http://www.gpwinfostrefa.plI czy może mieć wpływ na kurs akcji??
|
|
Temat:
MIDAS
YEloon Skąd ten komunikat - ja jedynie na stronie gpw znalazłem ten: " Komunikat MDS Przypominamy, ze w dniu 24.03.2011 akcje spolki MDS beda notowane pierwszy dzien bez prawa poboru. W zwiazku z tym kurs odniesienia dla akcji powyzszej spolki na sesje w tym dniu wyniesie 1,66 pln.Dzial Notowan. " źródło: " www.gpw.pl/komunikat_operacyjn...
|
|
Temat:
WASKO
Pablo - pewnie mogli, ale maja już toch projektów do realizacji. Nie zawsze warto jest wchodzić we wszystko co się da. A nuż się wygra i trzeba to realizować.;)
|
|