Nie wiem czy to aktualne, odkurzam prośbę:
czy jest możliwość podłączenia forum do Tapatalk?
Z tego co wiem, to jest to dość proste - Admin musi zarejestrować Forum na "tapatalkowej" witrynie
Dajcie znać, pls
|
|
zgadzam się z Zielonym, dodałbym jeszcze, że w okolicach 12 zł znajduje się górne graniczenie kanału wzrostowego kursu, jaki można wyrysować począwszy od okolic maja 2009. Kurs w tej chwili szuka oparcia "na dachu" tegoż kanału - pytanie czy je znajdzie? dolne ograniczenie kanału jest w okolicach 8 zł i to ewentualnie mogłoby stanowić kolejne wsparcie gdyby nastąpił powrót do wyrysowanego kanału...
|
|
ojoj kolego, jak to zrobiłeś? osobiście próbowałem wiele razy i kooopa jaką masz wersję Ami? rzuć może więcej szczegółów na priva dzięki z góry
|
|
pogadać zawsze można patrzę w kreski... hmmm na tygodniowym wygląda mi to na mielenie przy wsparciu/oporze w okolicach 16 zł, do tego podwójny młot na świecach - czyli nie jest źle. na dziennym martwią trochę wskaźniki - np, MACD ma zadyszkę (nieciekawa dywergencja). Ogólnie nie jest źle - u mnie do listy obserwowanych  (jeszcze się rozglądam, chociaż mam już pewne typy)
|
|
Korzystając z okazji witam wszystkich użytkowników forum. Po kilkuletniej przerwie w "giełdowaniu" /tzw. względy osobiste/ pomału wracam "na parkiet" :) on topic: do wspomnianych powyżej programów można dodać jeszcze Stock Assistant: stockassistant.pl/index.php?si...moim zdaniem ciekawa alternatywa (i po krótkim rozeznaniu, oferująca chyba większe możliwości niż PT). Dodatkowo - ten program, jak i Power Trader mają z mojego punktu widzenia niezaprzeczalną zaletę - oba pięknie śmigają pod Linuxem (potrzebne Wine). A gdyby ktoś z forumowiczów miał doświadczenia odnośnie oprogramowania giełdowego pod Linuxem - chętnie skorzystam. tymczasem pozdrówka
|
|