PARTNER SERWISU
tmgfsrvw
Sokal

Sokal

Ostatnie 10 wpisów
Proszę o sprzedaż AWM.

Poproszę o zakup Airway na dzisiejszej sesji.
1) W pażdzierniku wpłyneła gotówka za sprzedaż technologi CSS, więc wyniki będą dobre.
2) Na dniach mogą być wyniki testów technologi OC.
Pozdrawiam

Zgłaszam się do konkursu, mój typ podam później.

www.stockwatch.pl/gpw/goldwyn,... spółka zmieniła nazwę na Novina (NOV).

www.stockwatch.pl/gpw/ppg,wykr...

Żle jest wprowadzona liczba akcji, jakiś czas temu był scalenie 50:1

Ja może za prosty jestem,ale w tej wypowiedzi Korwina to żadnej kontrowersji nie widzę.

Scarry myślisz, że po tylu latach gdy rany się już zabliźniły, polski rząd powinien w imieniu całego społeczeństwa wyrazić ubolewanie i przeprosić Berlin za uprzedzenie w zagarnięcie Zaolzia?

Można i co z tego? Nie rozumiem w czym problem, że Polska czy Rosja zabezpieczają swoje interesy?

Nie wiem o co chodzi z tym zajęciem Czechosłowacji, byli tam nasi rodacy i ważny węzeł kolejowy, więc wykorzystano okazję i przywrócono te ziemię ukochanej Ojczyźnie. Przykro się czyta, że są ludzie, którzy woleliby aby trafili oni pod but Adolfa Hitlera.

Tak, jedna oferta jest darmowa, chyba jak wszędzie. Ja tam przeniosłem się z mbanku. Jednak o połowę mniejsza prowizja robi różnicę.

www.dbmakler.pl/oferta/notowan... tutaj masz cennik notowań

www.businessweek.com/news/2011...

Cytat:
Loon Latakia, a fully owned subsidiary of Calgary-based Kulczyk Oil Ventures Inc., continues to explore for crude in Syria, the official Syrian Arab News Agency reported.

Ammar Nofal, Loon Latakia’s general manager, described as untrue other reports that the company had suspended work in the country, according to the agency.

Kulczyk announced on Oct. 17 it had halted Syrian operations due to an “increasingly more difficult operating environment.” Loon Latakia holds a 50 percent stake in the Block 9 concession in the northwestern region of Syria, according to Kulczyk’s website.

onochi napisał(a):
Cytat:
Kub-Gas posiada 100 proc. udziału w koncesjach Olgowskoje, Makiejewskoje i Północne Makiejewskoje, Krutogorowskoje oraz Wiergunskoje

A to Ci psikus. Myślałem, że KOV ma 4 koncesje na Ukrainie. A tu widzę 5. Piąta to Wiergunskoje. I pomyśleć, że eksploatujemy tylko Olgowskoje i jeden odwiert na Makiejewskoje. No to mają co robić przez następne kilka lat na Ukrainie.

Z czterech pół jest prowadzone wydobycie. Wiergunskoje, Olgowskoje, Makiejewskoje i Krutogorowskoje. Masz to pokazane w prezentacji z WZA.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 20 listopada 2018 18:32:29
Liczba wpisów: 13
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,913 sek.

nwsaiwkm
ljkkemsj
fspkazwi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xsxwngcr
ldmzunyw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat