PARTNER SERWISU
bjyqbolv
stolin

stolin

Ostatnie 10 wpisów
Wielkie DZIĘKI! Tego właśnie potrzebowałem, udanego weekendu.

To chyba jedyna osoba która może pomóc tej spółcelaughing6

Mam prośbę Frog, (mam nadzieję że się nie pogniewasz że ma to miejsce na Twoim blogu) od dłuższego czasu rozmyślam nad inwestycją w 3 spółki: TelForce One, Tesgas i Agora. Napisałbyś co myślisz na temat wyżej wymienionych. Oczywiście sam podejmę decyzję co do ewentualnego zakupu, ale chciałbym poznać świeżą opinie osoby, która zapewne nie obserwuję tych spółek dłużej i nie traktuje ich jako potencjalnej szansy na dobry zarobek przy wybiciu.

Wybacz, stosuje ostatnio taktykę Oleksego "k...a bardzo dużo czytam, odświeżam umysł i k...a będę jak brzytwa", tylko u mnie coś słabo z ostrościąThink

Co do pana P, to co by o nim nie mówić dzięki posiadaniu takiego "frienda", który potrafiłby w 3 miechy zrobić mi 1000% zysku na kapitale to miałbym już pewne imię dla mojego przyszłego potomnego - oczywiście Mariusz.

Nie wypatrzyłeś bo to żadna perełka tylko czysta "spekulka" jak to z Patrowiczem przystało, kupował on, jego "funfle" i ci którzy z innych źródeł wiedzieli że to on kupuje. Wkrótce spółka zajmie się tym co cała reszta jego spółek czyli split, emisja (on akurat zgarnie akcje uprzywilejowane za połowę ceny jaką zapłaci reszta) stąd z górki będą mieli do przelewania z pustego w próżne, tworzenie powiązań krzyżowych pomiędzy jego spółkami (jedyne do czego użyje tego kapitału to do tworzenia skoków kursu na reszcie jego wizjonerskich spółek) i innych cudów by tylko nie prowadzić działalności operacyjnej i nie zarabiać w "normalny sposób".

Dobrze jedynie mają osoby z jego najbliższego otoczenia bo wcześniej wiedzą w co się będzie grało, przynajmniej takie moje zdanie.

Witam, na forum jestem "nowy" i z wielu tematów, które tutaj wyczytałem twój blog bardzo mi się podoba (3mam kciuki za powodzenie portfela).

Ciekawi mnie inwestycja w Mabion, czemu akurat ta spółka? Dzisiaj był wywiad z prezesem na TVN CNBC i pozytywną wiadomość jaką przekazał jest info o przenosinach na główny parkiet! Żeby nie było tak pięknie niestety zdradził również, że spółka pierwszy zysk powinna osiągnąć w 2014 roku oraz to że planują nową emisję z której chcą pozyskać 40 mln. Pieniądze z emisji planują zainwestować w nowe centrum produkcyjne, ale to duże rozwodnienie kapitału i spowoduję również znaczne zwiększenie ilości akcji w obrocie co w sumie może prowadzić do spadku wyceny pojedynczej akcji.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 marca 2012 07:04:45
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,230 sek.

mytpmqni
askkiayz
dxyjsssn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 838,91 zł +384,19% 96 838,91 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wgohvkez
crxlpnwq
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat