Forum StockWatch.pl
AD.bx ad0a2
StockWatch.pl
AD.bx ad0b
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

zbig10101

zbig10101

Ostatnie 10 wpisów
Grupa Kęty szacuje, że jej zysk netto wyniósł w IV kwartale około 56 mln zł, czyli był wyższy rok do roku o 40 proc. Z kolei przychody wzrosły o 12 proc. do około 740 mln zł, a zysk operacyjny o 13 proc. do około 58 mln zł. Zarząd Kęt podał, że grupa z nawiązką zrealizuje prognozy na 2018 r.

To dla przypomnienia jeszcze jeden wczesniejszy wykres.
https://stooq.pl/chart.html?id=8089&nr=01

Co do slabszego popytu na gry, to warto odnotowac zblizajacy sie czas na PPK.
Oznacza to zwiekszone inwestowanie nowego kapitalu systematycznie co miesiac.
Ale zanim to nastapi kurs tak czy innaczej pojdzie w gore.

Okres ferii zimowych to nowi uzytkownicy gier, a i teraz prezentem sa komputery.
A w konsekwencji gry.


Mamy swieta i promocje gier, konczy sie rok, wkrotce nowy. Fundusze i traderzy optymalizuja pozycje. Zaczynanie roku od spadkow raczej nie wchodzi w rachube. Zarysowana jest raczej tendencja na kurs do 170.

Notowania ostatnio nieciekawe, ale światelko w tunelu widoczne( oddalenie podwyzek cen pradu)

Analiza at to tragedia na tablecie

W obliczu dotkliwych kar za CO2, jest and czym myśleć. A na horyzoncie nowe regulacje dotyczace fotowoltaiki.

Niestety arkusz nie pracuje pod systemem ios MAC, bo Excel w wersji 2011 nie obsługuje zleceń VBA.
Co do pamiętania, to wydaje się, że raczej nie powinien pamiętać wprowadzonych danych jak nazwa spółki, cena oraz ilość , pozostałe parametry mogłyby zoptymalizować czas wprowadzania.
Numer wprowadzonego wiersza, można wpisać do arkusza i stamtąd pobierać zwiększając o 1 przy kolejnych operacjach.
W arkuszu akcję przy zakupie pozycja koszty całkowite powinna być powiększana o koszt zakupu.
Stworzy to informacje ciągłą o kosztach zakupu danej spółki. W tej chwili koszty te rozliczane są tylko w przypadku zakupu i sprzedaży w ciągu jednego dnia.
pozdrawiam

mam taką sugestię:
1) po wprowadzeniu danych wejściowych mozna wyspacjować formuilarz wprowadzanych danych.
2) jesli wprowadzamy dane to mozna zapamietać numer wiersza i z automatu wstawiać numer wiersza o 1 wiekszy od ostanio wprowadzonego, z dopuszczeniem mozliwości zmiany jego wartości


formatka wprowadzania, nie kontroluje wprowadzonych danych i tak można wprowadzić błędną kwote transakcji, czy złą date np 12 cyfrową

jakie jest oprocentowanie środków na rachunku maklerskim?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Dołączył: 29 marca 2012
Ostatnia wizyta: 12 stycznia 2019 12:47:35
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,322 sek.

AD.bx ad3a
AD.bx ad3b
AD.bx ad3c
AD.bx ad3d