Temat:
BRASTER
Witam Ja kolego jakoś nie zauważyłem licznika !! ściągnięć !! Zauważyłem natomiast oznaczenie 50-100 !! Natomiast dzisiaj jest kampania w TVN .....
|
|
Temat:
BRASTER
Pojawił się fajny artykuł odnośnie Brastera w ......Fakt , no cóż każdy sposób dotarcia do klienta jest dobry , pojawił się też wątek dystrybucji urządzenia , jak również padła data --- pażdziernik W związku z tym ja osobiście liczę na wzrost kursu akcji i to dość spektakularny w najbliższym czasie Pozdrawiam
|
|
Temat:
KGHM
Witam !!! Może nic takiego ciekawego się nie dzieje na miedziaku lecz dzisiejszy dzień zamknijmy na 55 zeta a będzie dobrze , sam się zastanawiam czy do 44 zeta spadnie , kiedyś czytałem że opłacalność wydobycia jest na poziomie 4600 dolara za tonę .......lecz chyba dolar kosztował coś po 3,2 . Więc może faktycznie przy drogim dolarze to czysta spekulacja i kurs powinien wrócić na 65 zeta jak myślicie ???
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! Może masz rację a ja za bardzo w gorącej wodzie kąpany Bankier nie jest opiniotwórczym portalem , raczej portalem do nawkładania jednemu i drugiemu na głowę to fakt, z kolei tutaj czasami sztywniactwo mnie irytuje ...... niestety to taka moja cecha niezbyt chwalebna
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! Nie pogubiłem sie nie pogubiłem tylko zauwazyłem szanse o której wczesniej poinformowałem na tym forum gdzie jakby to ująć zostałem zlekcewazony he he.... Na poklad brastera weszły trzy nowe fundy stad popyt jak szalony ..... Gdzie to się zakonczy ...???? Sam nie wiem ..... 30-50 może więcej złotych .....niemożliwe ??? A moze to teraz jest ten złoty strzał ????? Do Froga ...... co o tym sądzisz ???
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! I teraz ciekawie sie zrobilo ........ jak daleko to sie wszystko posunie , gdzies po glowie chodzil kapital amerykanski , ktory by to jednym zamachem kupil ....teraz widze ze kapitalizacja spolki przebiegnie zgola inaczej , szybka ofensywa i trzymanie kursu w ryzach....
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! Chcialbym uzyskac w miare rozsadna odpowiedz na temat spolki ot to wszystko ......krzyczysz mowisz ??? Mozliwe ......pytalem sie w jaki sposob firma dokapitalizuje sie na 12 mln euro - odpowiedzi nie bylo , lecz pytac juz nie musze , widze co sie dzieje i do jakiego poziomu nastapia wzrosty ....:-) Dla mnie inwestora , ktory lubi spolki z mocnymi fundamentami lub spolki ktore jak to frog napisal na swoim blogu sa zlotymi strzalami , sa spolkami przyszlosciowymi pod wzgledem rozwoju i zarobku...... Ja tutaj nie jestem w kolku rozancowym tylko dziele sie swoimi przemysleniami i szukam niekonwencjonalnych rozwiazan u innych inwestorow celem zarobienia pieniedzy ...... Jest kilka sentencji gieldowych ktore mowia ze pycha jest poczatkiem kleski a zeby jeden zarobil dziesieciu musi stracic ....:-) Dlatego lubie sluchac madrzejszych odemnie i wyciagac wnioski , lecz niestety czasami odnosze wrazenie ze co niektorzy na tym forum nie sa obiektywni lub po prostu pociag odjechal .....nie lubie tego okreslenia :-) Czy Ty piszac krzyczysz odnosisz same sukcesy inwestycyjne zeby tak oceniac kogos innego......nie sadze :-) Braster jako spolka spodobala mi sie przy 4,90 jako spolka tak przeszorowana po dnie a z takim potencjalem ze sprobowalem zaryzykowac , stad nieustanne pytania do ludzi sporo teoretycznie i anaanalitycznie madrzejszych ....... Pozdrawiam
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !!! No to jak ma sie ten Braster zawiesili notowania plus 40% a paliwa na nastepne plus 40 % czyzby USA ......i konferencja plus pan Halicki
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! W takim razie akcjonariusze braster mogą czuć się na rozdrożu !! Albo kupić pod papkę informacyjna , albo czekać na pozytywny rozwój wypadków .... szybsza komercjalizacja Według mnie obecny prezes jest takim wskażnikiem , on to bowiem zasygnalizował w swoich słowach co zamierza , a to sugeruję że jeżeli nastapi jakaś zmiana na fotelu prezesa to po brasterze !!! Mylę się ?? Możliwe lecz na jakich podstawach można opierać dalsze losy spółki ?? Bardzo dużo wnosicie panowie i panie w dyskusje lecz nie zawsze macie rację - popełnianie pomyłek jest w naturze człowieka !!
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! Zgadza się że kurs między innymi ustawia się w trend wzrostowy , dzięki słowom nowego prezesa , jak również , spółka zasygnalizowała rozwiązanie problemu finansowania - własnego czytaj dotacje Tak czy inaczej sam jestem ciekawy nadal jakim torem pójdzie braster celem zwiększenia kapitalizacji do 12 mln euro ?? Które wymagane jest na główny parkiet . Aczkolwiek kilka dobrych informacji ze spółki potrafi kurs ustawić do wymaganego minimum , jak również jedno dwa złe infa potrafią kurs przeszorować po dnie !! I bądż tu mądrym !!
|
|
Temat:
BRASTER
anty_teresa napisał(a):może znów ktoś zadzwoni czy nie przypadkiem nie chcą jakiejś dotacji? ......zadzwonili do zarządu ....nowego zarządu z pytaniem ...hej czy nie chcecie kolejnych milonów ??? Tak więc nie bądżmy tacy zasadniczy w kwestii dotacji ..... A może znowu dostaną kolejną dotacyjkę wiesz coś na ten temat ....ja nie wiem ???? Zmienił się prezes a wraz z nim pojawiła się nowa strategia odnośnie firmy .......szybsza komercjalizacja
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !! W takim bądz razie przy kapitalizacji ok 50 mln celem wejścia na rynek regulowany cena powinna wynosić ok 16 pln a nie 5 pln , tak czy nie ?? Ciekawi mnie tylko w jaki sposób nastąpi wzrost kapitalizacji spółki ???
|
|
Temat:
BRASTER
Okej !! A może po prostu zaskoczyło ich czyli zarząd , niespodziewana dotacja ???
|
|
Temat:
BRASTER
Witam !!!! Osobiście to wolę kiedy spółka powoli lecz systematycznie buduje swoją pozycje ---- Braster niesprecyzowana bajka ??? Nie sądze !!!! Ta wycena kwietniowa była absurdem , falstartem dlatego wszyscy podchodzą do tego jak do ognia ,lecz sygnał o nie robieniu emisji był bardzo dobrym sygnałem że tak do końca nie mają akcjonariuszy w tyłku . Finansowanie mają ?? Mają !!! Dotacje otrzymują ?? Otrzymują !! Produkt mają ?? Mają !! Teraz tylko fabryka ,komercjalizacja , sprzedaż i obsługa ... Lub , nie daj boże zostaną po prostu kupieni przez potentata medycznego z Ameryki i po polskim pomyśle ....... propozycja na przykład 100 mln $
|
|
Temat:
ONICO
Witam !! Może ktoś skomentuje wejście funduszy Trigon w skład akcjonariuszy spółki z tego co mi wiadomo interesują się spółkami które przynoszą ponadprzeciętne stopy zwrotu , kurs podskoczył do prawie 70 pln by potem skorygować do 55 pln przed raportem , dobry to prognostyk czy nie ?? Jak myślicie ??
|
|