PARTNER SERWISU
kqucrldp
lewiatan

lewiatan

Ostatnie 10 wpisów
Mysle ze wkoncu cos sie rozkrecilo i po kilkunastu dniach spadkow teraz zacznie sie kilkunastodniowe wzrosty :)

Oby do gory bo mam usrednione po 34,50. Licze ze jutro bede juz na "zero"

My tu gagu gadu o zwolnieniach a oni pracowników to szukaja ;)

Młodszy Farciarz
http://www.bols.pl/rekrutacja

Piotr74,

mysle ze te przyjecia juz przynosza zyski. Wydaje mi sie ze Carey jest taka osoba ze jezeli tylko znajdzie okazje i $ to zacznie kupowac inne firmy. Marzy mu sie pozycja nr 1 na świecie. Jesli splaci ostatni przejecia na wschodzie zostana do splacenia inne przejecia ktorych napewno dokona.

Wg mnie CEDC to idealna spolka do skupowania teraz. Kiedy cala gospodarka sie wyprostuje wg mnie bedzie leciec ostro w gore, chociarz nie wydaje mi sie zeby szybko osiagnela cene sprzed kryzysu.

Pozdrawiam

pabla69 napisał(a):

Dodam jeszcze zwalnianko z pracy (nie biorę odpowiedzialności za wiarygodność źródeł chociaż kurna reuters) www.reuters.com/finance/stocks...

Info jest prawdziwe bo sluchalem wypowiedzi Careya w dniu ogloszenia raportu i napewno wspominal cos o tych zwolnieniach.
Na głownej stronie CEDC mozecie jeszcze tego posluchac :)

Kolejny dzien w stanach przyniosl spadki. - 8,26 %. Zastanawiam sie tylko kiedy spolka osiagnie dno i zacznie wybijac sie do gory.

Moze ktos ma jakies przewidywania ??

Nadchodzi,

martwie sie ze kolega moze miec racje, ciezko jest odwrocic trend. Sam mam po sredniej cenie 34,50 pln i mocno wierzylem w raport.
Dzisiaj w PL kurs doszedl nawet do 32 pln, to byla dobra okazja na pozbycie sie akcji...

Troche jeszcze powalcze ze spolka, mam nadzieje ze sie do mnie usmiechnie ;)

Miejmy nadzieje ze przez weekend wszyscy zapomna notowania w stanach ale jesli nie to start w PL 24 pln

Ja dobralem kiepsko, po 30.01
Sredni kurs u mnie 34,50.
Ciekawe jak to bedzie z tym raportem.
Nie mam pojecia jak ludzie moja zareagowac na - zysk netto przy mocnych innych wskaznikach...

Ciekawy jestem jak to bedzie z tym raportem.
Napewno jest rozwoj dzieki ekspansji na wschod ale jak z zyskiem ??
Trzeba pamietac ze zmiany kursu walut mogly spowodowac ze zysk calej grupy jest na sporym -
Trzeba rowniez pamietam ze CEDC raportuje w USD a zarabia w wiekszosci w PLN (RUB rowniez)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 czerwca 2009 00:14:03
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,305 sek.

uxgglagf
kkcvitit
pjcbszjm
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
uijqpbye
tzpevjma
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat