Temat:
PATENTUS
Witam,prosiłbym o omówienie raportu i sytuacji Patka .Pozdrawiam
|
|
Czy któryś z naszych Mędrców pokusiłby się o analizę wyników .Calatravy .Jakieś opinie o scaleniu akcji i ewentualnych scenariuszach po wznowieniu notowań.Czy możliwa jest tutaj powtórka z Biotonu?
|
|
Temat:
ENERGA
Stawiam na skromne 10% przy cenie 18,50 .Wilk będzie syty i owca cała.Zastanawiałem się jeszcze nad stopniem redukcji ,mając na uwadze Newag to może być spora .
|
|
Temat:
URSUS
Ja na razie postoję z boku ,za szybko urosło ,teraz realizacja zysków,blisko 80 % w tydzień . Tykać teraz to ryzyko,musi trochę się schłodzić . Kod:mod: wielka prośba o nie informowanie o swoich zamiarach inwestycyjnych na wątkach spółek. do tego są np. kroniki. tutaj mówimy o spółkach, nie o portfelach inwestorów
|
|
Miałem taką sytuację na Herkulesie ,niepełny pakiet zaokrąglony został w górę ,wszystko jednak zależy od uchwał spółki .
|
|
No coś tak wychodzi ,szkoda .Zobaczymy jak wystartuje
|
|
Ma ktoś już przydział ?
|
|
ten gwałtowny wzrost jest pod emisję z pp,cena nowej emisji to 0,55.Takie moje przypuszczenie
|
|
To chyba zależy od ilości chętnych
|
|
Mnie też to ciekawi jak i cena emisyjna .Zapis złożyłem .
|
|
Temat:
URSUS
Czy ktoś z mędrców pokusi się o ustalenie o co tutaj chodzi .W trzy dni ponad 20 % do tyłu .
|
|
Temat:
AGROTON
To prawda że TEN rynek ma wszystko gdzieś ,ale weź pod uwagę że TEN rynek jest sztuczny ,to rynek ewidentnie sterowany .Moda na firmy przychodzi i odchodzi.Tej firmy nie należy porównywać do bankrutów,bo niema tutaj żadnych przesłanek do bankructwa.
|
|
Temat:
URSUS
Do bardziej obeznanych Mam już na koncie nowe akcje(PNE)z zapisu podstawowego ale mam jeszcze nie rozliczony zapis dodatkowy ,jest jakiś termin na to.
|
|
Temat:
HERKULES
|
|
Temat:
HERKULES
Nie ma jeszcze raportu,żadnego infa o opóźnieniu publikacji .Czy to normalne?
|
|