PARTNER SERWISU
vkbebeyf
roba

roba

Ostatnie 10 wpisów
Witam. Zakupiłem dziś , nie wiem na jak długo, ale dzisiaj mieliśmy od dłuższego czasu mega obroty, które mogą świadczyć o wysypaniu się , pewnie jeszcze coś tam posiada ten Grubaspuke_l ale free float 26% wiec jak to nie skarb państwa sypie to już końcówka mu została, i ten kto to zbiera dobrze o tym wie Think. Moim zdaniem, czeka nas jeszce szybka korekta na rynku , wiec trza być czujnymsalute

Witam. Odnośnie tej emisji akcji seri H . 97 mln. akcji , wie ktoś może kiedy odbędzie się ta emisji, i czy wogóle się odbędzie, bo jeżeli tak, to będziemy mieli 97 mln nowych akcji seri H i jeszcze raz tyle akcji dla banków......to nam daje ponad 190 mln nowych akcji , czyli 2 razy tyle co teraz. czyli po zakończeniu wszystkich emisji będziemy mieli ok.280 mln akcji..... pewnie coś zamieszałem bo tak na szybko to sprawdzałem , ale jak ktoś się bardziej orientuje w temacie to proszę o wypowiedźsalute

Witam. mam pytanko...Jak się zmienią wskaźniki min. C/Wk po emisji akcji dla banków....bo wtedy powinno sie zmniejszyc o polowe bo tyle akcji nadrukują? może ktoś już to badał....Think

Dzięki WD że znalazłeś trochę czasusalute Co racja że Karkoland Liar ciężko jakoś skleić do kupy, ale tak to już u niego jestpuke_l No nic zostaje uśredniać po tej Panice.....Pozdrawiam.

Czy jest jeszcze ktoś na tym forum co posiada akcje tej spółki oprócz mniesalute powiem szczerze , że te spadki które mamy na szerokim rynku są dosyć niespodziewane (no ale tak miało być), no i Impexmetal tez się temu - mam wrażenie z dużą ochotą po SL na 2 zł - poddał, teraz pytanie gdzie dojdziemy. Moim zdaniem spółka działa w branży dosyć zdołowanej już, i nastąpiła stabilizacja w cenach metali kolorowych, a wręcz można powiedzieć zaczął się powolny trend wzrostowy, co pokazują wczorajsze wyniki - zysk netto na plusie- w tak ciężkim okresie napawa optymizmem. Jeśli chodzi o cenę nie jest ona adekwatna do wskaźników, ale patrząc na to co się dzieje, ktoś cały czas sprzedaje duże pakiety na tej spółce ( pakietówki, podczas sesji) i moim zdaniem to wstrzymało rosnący kurs w ostatnim czasie, teraz pytanie jest - ktoś coś wie puke_l czy potrzebuje kasy. Ogólnie tą spółką... mam wrażenie jest bardzo małe zainteresowanie wśród drobniejszych akcjonariuszy, a spółka wydaje się byś mocno niedowartościowana, i w sumie o zdrowych fundamentach, oczywiście dobre spółki lubią ciszę, ale że aż taką..hmmmm Think

Mam prośbę do tych co interesują się tą spółką , aby napisali co o niej sadzą, czy wiedzą może coś istotnego.....
Pozdrawiam.salute

Prośba do WD jak znajdziesz trochę czasu o analizę raportu.dziekisalute

Witam. Mam pytanko odnośnie tych wyników za I półrocze, otóż z tego co wyczytałem na ich stronce to dziś powinny się pojawić, ale znowu jutro jest jakaś konferencja o 13.00 i prezentacja wyników LIVEsalute więc już nie wiem, czy wyniki dziś, a jutro PR czy jutro też wyniki podczas konferencji na Żive. pozdro

chupacabra napisał(a):
roba napisał(a):
chupacabra napisał(a):
roba napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Te akcje co teraz weszły Seria I tych ponad 100 mil, to po jakiej cenie były kupowane, z tego co widzę to po 1,10zł , jeżeli się mylę proszę o poprawęsalute pozdrawiam

109.088.428 (sto dziewięć milionów osiemdziesiąt osiem tysięcy czterysta dwadzieścia osiem) stanowią akcje na okaziciela serii "I", o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda,

Ok. ale chodzi mi bardziej o to co trza bylo zrobić , żeby otrzymać te akcje z serii I , według mojej wiedzy to PP były notowane, i każdy kto posiadał akcje przed PP , dostał po 1 PP za akcje, z tego musiał wykupić PDA za 1,10 zł wiec jakoś cena zakupu wychodziła około 1,80 - 2,20 zł, uprzedzam ze mogę się mylić , więc dlatego proszę o jakieś większe szczegóły , tych co przebyli tę smutną roczną historie z PDA. salute

Staram się zrozumieć twoje intencje...Jeżeli jesteś jedną z tych osób? To nie trza nic...blackeye

Osoby obowiązane:

1.Prezes Zarządu Pan Grzegorz Leszczyński: 11 123 890 (jedenaście milionów sto dwadzieścia trzy tysiące osiemset dziewięćdziesiąt) praw do akcji serii I.

2. Wiceprezes Zarządu Pan Rafał Abratański: 9 279 824 (dziewięć milionów dwieście siedemdziesiąt dziewięć tysięcy osiemset dwadzieścia cztery) praw do akcji serii I.

3. Przewodniczący Rady Nadzorczej Pan Władysław Bogucki: 10 000 (dziesięć tysięcy) praw do akcji serii I.

4. Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej Pan Henryk Leszczyński: 838 570 (osiemset trzydzieści osiem tysięcy pięćset siedemdziesiąt) praw do akcji serii I.

5. Członek Rady Nadzorczej Pan Antoni Abratański: 300 000 (trzysta tysięcy) praw do akcji serii I.

6. Członek Rady Nadzorczej Pan Łukasz Żuk: 1 070 000 (jeden milion siedemdziesiąt tysięcy) praw do akcji serii I.

7. Prokurent Pan Piotr Derlatka: 100 000 (sto tysięcy) praw do akcji serii I.

8. Prokurent Pan Jarosław Żołędowski: 10 000 (dziesięć tysięcy) praw do akcji serii I.

Osoby blisko związane z Członkiem Zarządu:

1. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 1 ustawy o obrocie: 92 425 (dziewięćdziesiąt dwa tysiące czterysta dwadzieścia pięć) praw do akcji serii I.

2. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 4 lit. a ustawy o obrocie: 15 301 (piętnaście tysięcy trzysta jeden) praw do akcji serii I.

Osoba blisko związana z Członkiem Rady Nadzorczej:

1. Osoba blisko związana w rozumieniu art. 160 ust. 2 pkt 4 lit. a ustawy o obrocie: 5 962 500 (pięć milionów dziewięćset sześćdziesiąt dwa tysiące pięćset) praw do akcji serii I.

Cena emisyjna jednej akcji serii I wynosiła 1,10 zł

No dobrze. Czyli reasumując cena nabycia tych ponad 100 mln. akcji serii I wahała się powyżej 1 zł do ponad 2 zł w zależności po ile kto nabył PP. Jak tak jest to cena dzisiejsza w stosunku do tych cen jest niższa!

chupacabra napisał(a):
roba napisał(a):
Witam. Mam pytanko. Te akcje co teraz weszły Seria I tych ponad 100 mil, to po jakiej cenie były kupowane, z tego co widzę to po 1,10zł , jeżeli się mylę proszę o poprawęsalute pozdrawiam

109.088.428 (sto dziewięć milionów osiemdziesiąt osiem tysięcy czterysta dwadzieścia osiem) stanowią akcje na okaziciela serii "I", o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda,

Ok. ale chodzi mi bardziej o to co trza bylo zrobić , żeby otrzymać te akcje z serii I , według mojej wiedzy to PP były notowane, i każdy kto posiadał akcje przed PP , dostał po 1 PP za akcje, z tego musiał wykupić PDA za 1,10 zł wiec jakoś cena zakupu wychodziła około 1,80 - 2,20 zł, uprzedzam ze mogę się mylić , więc dlatego proszę o jakieś większe szczegóły , tych co przebyli tę smutną roczną historie z PDA. salute

buldi napisał(a):
Spójrzmy na cała sytuację chłodnym okiem.
Po pierwsze Wszyscy (albo większość czytających) jesteśmy zaangazowani w te spółkę więc może to być trudne.
Większość z Nas uważała do tej pory, że głównym hamulcem wzrostu i przyczyną nie dowartościowania było blokowanie rejestracji PDA. Niewiele innych tematów było wałkowanych na tym wątku. Teraz jesteśmy zaskoczeni, bo zgoła innej reakcji oczekiwaliśmy.
Jakie mogą być tego przyczyny?

1.Cały rynek oczekuje korekty, więc większość redukuje pozycje. Zachary – to że ktoś wywalił 200k PKCem nie musi wcale oznaczać wychodzenia fundów. Te oczywiście też mogą się redukować, ale na rynku poza nimi, może być jeszcze wielu innych tzw grubasów. W sytuacji kiedy w powietrzu wisi korekta – więksi na mniej płynnych spółkach muszą to robić wcześniej i na raty. To normalna reakcja, a jakby nie patrzeć IDM od swoich minimów urósł o 200%.

2.Cały czas próbuję zgłębić strukturę akcjonariatu. Nawet na stronie firmowej nie wszystkie dane są aktualne. Po przeanalizowaniu wielu żródeł wychodzi mi, że zaangazowanie głównych akcjonariuszy spadło w wyniku rozwodnienia z z 44 do ok 35%. Nie ma w tym nic złego, bo celem emisji jest pozyskanie kapitału z zewnątrz, natomiast może to być odbierane jak zmniejszenie zaangażowania głównych akcjonariuszy, czyli informację przeciwną tym, którymi Nas raczyli od paru miesięcy.

3.W wyniku rozwodnienia pogorszył się wskażnik C/WK przez co w analizie porównawczej IDM traci. Na naszej stronie ( że się tak pieszczotliie wyrażę) podane są dane z 17 maja. Wynosi on 0,26. Nie jestem specem ale mi na dzisiaj wychodzi ok 0,46. Automatycznie powinien też spaść potencjał zmiany. To też jest zjawiskiem naturalnym, jednak większość akcjonariuszy godzi się na spadek wartości akcji w wyniku rozwodnienia pod warunkiem, że pieniądze pozyskane w ten sposób, będą procentowały w przyszłości. Tu niestety co do celu nie ma jasności, więc tak naprawdę nie wiemy za co zapłaciliśmy. Wkurza mnie zasypywanie akcjonariuszy codziennymi durnowatymi depeszmi o skupie przy jednoczesnym przemilczaniu spraw najistotniejszych.

Musiałem to z siebie wyrzuić, więc bez urazy.

Nie skreśla to jednak przyszłych możliwości. Bodajże WD, kiedyś napisał, że w kryzysie IDM jest uśpiony i z tym się zgadzam.
Wierzę nawet w dużo lepsze wyniki za 2Q, dlatego pobujam się tu jeszcze długo – longowo.wave

Witam. Z tym 200% to trochę przesada, min. było okolice 70 gr. a poważne zakupy były robione powyżej 1 zł, więc albo czegoś nie wiem, albo troche zawyżyłeś. pozdrawiamsalute

Zahary napisał(a):
roba napisał(a):
witam. Moim zdaniem TFI nie sypie, po prostu musi się to pokiśić , jak już wszysty będą wkur...to wtedy dopiero wzrostysalute

Oczywiście, że TFI sypie - kto wywala 200k papiera PKC?
To samo na MCI - podobna "taktyka": urosło->PKC..

Wszystkie spółki z TFI na pokładzie zachowują się słabo.
Fundy pewno potrzebują kasy - aby dalej pompować w20 i KGHM na 200zł :)

Pozdrawiam

hmmmm z funduszy mamy tylko PKO , które posiada ponad 5%, więc już niedługo się dowiemy czy to prawda o tym sypaniu, bo muszą nas poinformować o zejściu poniżej 5% , co prawda byli już poniżej ale bez PDA , teraz znowu mają powyżej. Moim zdaniem musi trochę ludzi odpaść , wtedy dopiero urośniemy, zawsze tak jest.trza być cierpliwympuke_l salute Pozdrawiam

witam. Moim zdaniem TFI nie sypie, po prostu musi się to pokiśić , jak już wszysty będą wkur...to wtedy dopiero wzrostysalute

witam. Postanowiłem znowu zawitać, i zacząć powoli obserwować, bo dużo się dziejesalute dzisiaj moim zdaniem była akcja wywalania ST i ogólnego opuszczania indywid. inwestorow którzy mogli się przestraszyć dzisiejszego zachowania kursThink ale jak się temu bliżej przyjrzeć, to zobaczymy że ten obrót dzisiejszy w dużym stopniu był zrobiony przez nichShame on you , więc to jest optymistyczne i martwiącewave.no co tu dużo pisać, trzeba obserwować, i czekać .....aż zacznie się nażekanie na giełde,i wróci pesymizm, wtedy można akumulowaćShhh pozdrawiam.

No chłopaki dziś opuściłem pokład, siedziałem od poziomów 6... więc nie jest źlesalute Jak dla mnie za dużo euforii i euforii mało kto już mówi o korekcie, dużo świeżych kupuje, dla mnie za dużo jest na NIE , no i ten zasięg na wig20 gdzie mamy niewielki potencjał w górę no a w dół każdy wie jak jestThink Techmex to jest niewątpliwie dobra spółka, i możliwe że będzie dużo wyżej, ale jak spadnie to pewnie jeszcze zawitamsalute pozdrawiam. i życzę wzrostów.

Alexey napisał(a):
ale fajnie ida. od dolu, powoli, jakby z namyslem. nie mam pewnosci czy rozbiora to 8,00 i okolice. ale jak rozbiora, to bez watpliwosci Angel
PS przed chwila niezla ustawka za cwiec miliona, kto patrzyl w arkusz to widzial: 30.000 S za 7,92 wskoczylo na sekunde... i zostalo natychmiast kupione Angel

Witam. Nie widzę tych 30k po 7,92, może się pojawiło , ale raczej nie weszło, te 29k po 11h to się zgodzesalute ogólnie mamy walkę funduszy, zobaczymy co z tego wynikniePray

witam. Dopóki fundusze nie przestaną sypać, to nici ze wzrostówpuke_l musimy czekać, ale może to być zjazd jeszcze w okolice 7 zł, czego wam i sobie nie życzęsalute

Witam. Dawno mnie tu nie było , ale to nie znaczy że wyskoczyłem, wręcz przeciwnie dobierałem trochę na niższych poziomachsalute dziwi mnie tylko tak szybkie zejście poniżej 7 zł w czasie sesji, strasznie szybko się to stało i to mnie nie pokoiangry3 ale z drugiej strony dużo indywidualnych inwestorów ,czy też DT opuściło okręt....wracając do wzrostu pod koniec sesji- wzrost moim zdaniem był spowodowany tylko i wyłącznie wywiadem ze Studenckim w TVN CNBC , który troche gadał jakby był wcięty troszeczkęBoo hoo! , no i ten wielki optymizm Studenckiego , który wychwalał spółkę pod niebiosa, co ja osobiście odbieram podejrzliwieEh? ale juz tak mamDancing wydaje mi się , że jutrzejsza sesja pokaże nam jak silne były dzis te wzrosty, bo ewidentnie ktoś blokuje kurs niestetypuke_l .....ogólnie jest tem sceptyczny dość nastawiony do takich euforii na giełdach, ale jezeli mamtak zarabiac to nie mam nic przeciwkosalute życze powodzenia.pozdrawiam

Witam. Ciężko się odnieść do dzisiejszej sesji, bo niewątpliwe pokazała ona dużą słabość Techmexa, mam nadzieje że mamy do czynienia ze zmasowanym atakiem na niecierpliwychpuke_l , którzy nie ma co ukrywać , czekają na szybki zarobek , ale niestety to raczej nie ta spółka, salute i dopóki się nie uspokoi pod tym względem, to będziemy pewnie się poruszać między 6-7 zł, co jest w dużej mierze zależne od kolegów z za oceanupuke_l , jeżeli dojdzie do tej oczekiwanej "korekty" to na techmexie zobaczymy niestety 5zł. Jest jeszcze iskierka nadziei, że dzisiaj to był atak na Stop LossShame on you i Wig20 w końcu zadomowi się powyżej 1900pktsalute , a wtedy mozna oczekiwać u nas także wzrostów, no ale Ameryki nie odkryłemBoo hoo! , tak czy owak blackeye mamy tutaj do czynienia z 3 funduszami, które nie są młodymi funduszamiangry3 i dopóki oni się nie dogadają, i nie "zezwolą" na wzrosty , to nikt tego nie przeskoczy, tak więc potrzeba nam bracia dużoooo cierpliwości na tej spółce, czego sobie i wam życzęsalute Pozdrawiam.

Mnie się też wydaje , że raport jest ok, myślę że skupienie się na działalności GIS daje bardzo duże efekty, i tak naprawdę na samej IT techmex by nie pociągną długo. Liczby mówią same za siebie, prawie 2-krotny zysk na tej działalności. Restrukturyzacja , która jest wykonywana z powodzeniem przez Zarząd też, myślę , że jest dobrym posunięciem. Poza tym e raporcie jasno jest zapisane, że zysk netto z zeszłego roku , był wynikiem sprzedaży akcji Karen. Nie znam sie za bardzo na raportach, ale wydaje mi się ze jest ok.

No nicThink podsumowując przed wynikami z psychologicznego punktu widzeniapuke_l , lepeij kończyć na +6% niż na -6% przed wynikami, ale dal mnie ten wzrost nie wygląda przekonywując, blackeye ale nie ma co nażekaćwave pozdrawiam i życzę miłego weekendu!!!

Ile nowych gości zawitałosalute kurde zeby to podpucha nie była, bo obroty słabiutkie

pawul0n napisał(a):
jak padnie 6zyli to bedzie masakra

To będzie 5 zyliAngel

No i po ptokachangry3 no ale bez wyników , można kombinować

pawul0n napisał(a):
nie zrobił, tylko sobie manipuluje TKO po drugiej stronie ktos udaje ze sprzedaje 28000 papiera po 7,10Speak to the hand

D.DOBRY. salute małe sprostowanie , nie"ktoś" tylko 54 inwestorówBoo hoo! pozdrawiam

TomAl napisał(a):
Ludzie, co wy o tym DWS. Oni mieli 350tys akcji miesiąc temu a obroty od tego czasu były 15krotnie większe.

Też tego nie rozumiemBoo hoo!

No i nie kupię po 6,30 , jak na razie dobrze się trzyma ten opór, już drugie podejście od 2 tyg i nie chcą zejść, może jutroThink

roba napisał(a):
Oczko napisał(a):
hmm... poszukując jakiejkolwiek pozytywnej myśli w obliczu obecnych żałosnych notowań, zastanawiam się nad takim scenariuszem. Może, DWS sprzedaje a TEX skupuje a to tylko dlatego, że mają wiedzę o dobrym raporcie za IQ ? Think ... potem może nie być juz tak tanio...

hmmmm mnie się wydaje osobiście , że DWS się już wysypał, mamy do czynienia bardziej z próbą nerwów, bardzo wiele osób mysli o sprzedaży, więc na razie oni wygrywają.....puke_l

Ja się ustawiłem na 6,30 , ciężko kupić, ale cierpliwie czekam, ktoś pomożeblackeye

Oczko napisał(a):
hmm... poszukując jakiejkolwiek pozytywnej myśli w obliczu obecnych żałosnych notowań, zastanawiam się nad takim scenariuszem. Może, DWS sprzedaje a TEX skupuje a to tylko dlatego, że mają wiedzę o dobrym raporcie za IQ ? Think ... potem może nie być juz tak tanio...

hmmmm mnie się wydaje osobiście , że DWS się już wysypał, mamy do czynienia bardziej z próbą nerwów, bardzo wiele osób mysli o sprzedaży, więc na razie oni wygrywają.....puke_l

No i kiedy mu się skończą nabojeShame on you ale z drugiej strony dobrze by było jakby spadło do 5 zł, można by było cosik dokupić , no nic w piatek się duzo wyjasni.pozdrawiam. 6.30 opór.....salute

Witam. Każdy podejmuje sam decyzje o zakupie, i jest to tylko i wyłącznie jego decyzja, nikt za ciebie "enter" nie naciśnie, a oskarżanie kogoś o naganianie jest błędnym myśleniem. Co do kursu rozumiem, że jesteś już zdegustowany tymi spadkami, ale nerwy trza trzymać, i nie oskarżać, i zwalać winne na Rakiety...., Shame on you ale do rzeczy, jesli chodzi o moje zdanie, jeżeli ktoś posiada gotówkę to bym uśredniał, i cierpliwie czekał, no chyba że ktoś chce zarabiać w 1 dzień 20% to nie ta spółka.pozdrawiam

mieszkam niedaleko Bielska, więc jak sie zdenerwujeeeee , to się przejdę do siedziby i pogadam z prezesemangry3 , nie wiem czy mój kolega nie zna kogoś kto tam pracuje, jak co to dam znaćsalute

hmmm jeżeli masz na myśli DWS TFI to już chyba się pozbyli w zeszłym tyg. tak by to wychodziło, ale oczywiscie to są moje takie przypuszczenia, co do kursu , z 10 spółek , które tak spadają , podczas gdy wszystko idzie jak ta lala, to 9 na 10 w późniejszym terminie na jak będzie zła atmosfera leci.....ale miejmy nadzieje , że Techmex to jest ten 1 przypadek salute

chłolera ...czlowiek by nawet uśredniał, ale jutro chyba zaś sraczka, mam nadzieje że do wyników taniej jak 5 zł nie będzie, ale you ever know puke_l

Mam przeczucie , że o wzrostach możemy zapomnieć na długi czas, ewidentnie mamy do czynienia z umiejętnym wywalaniem, zauważcie , że kupuje tylko drobnica skoszona "atrakcyjna ceną" hmmm , nadzieja w wynikach.

Co jest grane, wywalają jakby już znali wynikiThink zaczyna robić się nieciekawie, czekamy na opór 6,30 a potem to juzPray

Ap ropo Księgowych - www.pracuj.pl/oferty/1443865_c...Shhh

Tylko na co czekamy, hmmm pewnie odpowiedź już niedługo , pewnie po sesji w piątek wyniki, więc jakiś odzwierciedlenie wyników na kursie będziemy mieli dopiero/na szczęście:) okazje zobaczyć w poniedziałek!!!!! No to czekamy i uśredniamyThink pozdrawiam

Też mi się wydaje że zahaczymy o 6 zł a nawet mniej, teraz mamy ciśnienie przed wynikami, a i trend się trochę zmienił na GPW, to też nam nie pomoże, no ale trza obserwowaćsalute

witam. znacie jakąś spółkę IT która prowadzi podobną działalność, bo ogólnie dzisiaj spółki IT po wynikach jadą w dół i to ostro, nie wiem , ale mam przeczucie ze wyniki będą w piątke słabiutkie, co wy na to?

Witam. Jestem nowy na pokładzie z ceną 1,34 zł , więc nie jest za dobrzeangry3 Kasę na uśrednianie posiadam, ale od jakiej ceny uśredniać- to jest pytanie. Ogólnie zdecydowałem się na tę spółkę z bardzo prostego powodu jaką jest cena, czy jest ona atrakcyjna , zobaczymy w przyszłościAngel Z AT nie jestem dobry , ale opór mamy chyba na 1,07 zł, a psychologicznie na 1 złsalute . Patrząc na te spółkę , można odniesc wrażenie, że mamy tu do czynienia dość z burzliwą historią, ale najbardziej zafascynowało mnie jak sie zachowało ING , które praktycznie zwaliło kurs z 2 zł do 90 gr, i leciało by dalej , gdyby nie W. Kruk i jego ekipasalute także widać , że ING nie darzy sentymentem członków zarządu, a wręcz powiedziałbym sie chłopaki pokłócili dosyć ostroLiar , do tego dochodzi AIG które juz tez pewnie opuściło tę spółkę, więc zostaje nam OFE PZU , Kruk, i Mazgaj z Almą Teraz pytanie , czy chłopaki się dogadali z Fortisem, i zaczną realizować strategię naprawczą Vistuli, co by oznaczyło dla nas w przyszłym roku zyski , i cenę w okolicach 3-4 zł, czy też Fortis da im znowu mies.czasu i dojdą do wniosku że trzeba robić emisję, itp. i może nas czekać upadłość. Mam nadzieję że spełni się pierwszy scenariusz, i spółka da jeszcze zarobić. hello1 Pozdrawiam akcjonariuszy. Polacy do sklepów!!!Pray

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 15 lipca 2010 17:57:56
Liczba wpisów: 40
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,388 sek.

vjcitocp
sfvexkca
lwngcilr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
glrhcthj
bjgrmqrc
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat