Temat:
11BIT
podsumowanie miesiąca na youtube Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
--------------------------------------------------------
|
|
Temat:
11BIT
baks napisał(a):Co jak co ale z tą ceną TWOM w UK to pojechali po bandzie .... This War Of Mine: The Little Ones PS4 £54.99 www.zavvi.com/games-ps4/this-w...nie wiem czy jest takie zainteresowanie, że tak śrubują cenę czy to jakiś błąd na stronie sklepu. Cena w odpowiedniej proporcji do cen ze sklepu iOS ....  lub za hity prawie jak GTAV Ta cena to napewno jakaś pomyłka, na amazonie jest normalna cena www.amazon.co.uk/This-War-Of-M...Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Na pewno Spółka zrobiła krok milowy, jeżeli chodzi o rozpoznawalność, jednak czy prawie 500% nie wystarczy? Podejście do tematu na zasadzie wzrosło tyle, to już nie będzie rosło wydaje mi się błędne, pamiętajmy, że po pierwsze skromnie zakładając spółko zwiększy w tym roku zysk netto około 10 krotnie(moje szacowanie, zakładam 300tys sprzedanych sztuk do końca roku), po drugie kurs przed premierą był zbijany przez wychodzenie ofe z akcjonariatu. Także 50 pln za akcję daję C/Z na poziomie 11, co moim zdaniem jest niewiele patrząc na inne spółki z branży. A każdy dzień na szczycie bestsellerów Steam zwiększa wycenę. Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
11BIT
na humble bundle pojawił się anomaly defenders https://www.humblebundle.com/Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
11BIT
Jest już Anomaly Defenders w google play anomaly defenders google play, nie wiem jak sprawdzić appstore Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
11BIT
Sprzedaż na Google Play przekroczyła 5tys. sztuk play.google.com/store/apps/det...Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
11BIT
cetnar napisał(a): Liczba graczy na GC: 1650
Możesz rozwinąć skrót GC? Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
CIGAMES
krzysztofboczek napisał(a):Panowie! -Alien Rage nie liczy się dla IIIQ, bo premiera nastąpiła tuż przed końcem IIIQ w dodatku premiera dotyczyła tylko wersji na PC. Zaś jak twierdzi Bogna Sikorska, 80% rynku to konsole a premiera gry na nie będzie miała miejsce dopiero 24 X, czyli w czasie gdy zaczyna się zatowarowywanie na święta. To zobaczymy dopiero po raporcie ze 3 i za 4 kwartał, narazie to jest wróżenie, bo jak wiadomo tuż po premierze jest największa sprzedaż, więc ja się tutaj specjalnych zysków z wersji pc AR w 4 kwartale nie spodziewam, choć zgadzam się z tym że na konsolach jeszcze ten tytuł ma szanse zarobić. Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
CIGAMES
@LazyShare dzięki za info, czyli nieważne kiedy im steam to rozliczy i tak zaksięgują sprzedaż z tych kilku dni premierowych do 3 kwartału. Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
CIGAMES
mrk napisał(a):Wyszło też jedno dosyć negatywne, czyli szacunkowe przychody za III kwartał: www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl...Delikatnie mówiąc były słabe, biorąc pod uwagę, że w tym czasie były sprzedawane 2 tytuły z czego jeden był zaraz po premierze (Alien Rage). Są więc podstawy, aby być mocno zawiedzionym poziomem sprzedaży, zwłaszcza że rok temu były bardzo podobne i to bez Snipera 2 i Alien Rage. Podaj proszę na jakiej podstawie uważasz że są tu uwzględnione przychody z Alien Rage, z tego co się orientuję to steam raportuje z miesięcznym opóźnieniem(tak kiedyś mówił ktoś chyba z 11bit), czyli przychody z AR byłyby uwzględnione dopiero w 4 kwartale. Nie jestem tej kwestii pewien, jeżeli masz linka do jakiegoś źródła mówiącego o tym jak szybko spółki rozliczają przychody ze steama, proszę o podrzucenie go. Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|
Temat:
FARM51
Cytat:Czytając was ciężko domyśleć się jakiej spółki tyczy się wątek....a tymczasem na Steamie mamy już zapowiedz i datę premiery Deadfall Adventures !!! Nie informowali że przeszli ostateczną akceptacje . I to mi się podoba w tej spółce, robią swoje . store.steampowered.com/app/231... coś bajki opowiadasz, po pierwsze nie mamy daty premiery, jest tam napisane tylko lipiec 2013, po drugie żadne już, bo od dłuższego czasu to leży na steamie i po trzecie nie informowali bo nic nowego się nie wydarzyło Żadne ostrzeżenia nie powstrzymają ludzi, którzy postanowili szybko się wzbogacić.
|
|