Zarząd notowanej na rynku NewConnect spółki Nicolas Games S.A. zawarł umowę dotyczącą zakupu 100% udziałów w spółkach Frontline Studios LLC z siedzibą w Ormond Beach na Florydzie oraz Frontline z Bydgoszczy. Będą one miały wpływ na sytuację finansową spółki, która m.in. dzięki działalności operacyjnej na zagranicznych rynkach planuje wzrost zysków o co najmniej kilkaset procent, w ciągu najbliższych kilku lat.
[moder: usunąłem linka bo nie wspieramy TEJ konkurencji, do której było linkowane]
|
|
Amistat - ADS 10
|
|
Amistat APL 5
|
|
Amistat - DUD 2 OPG 8
|
|
Ja bawię się od roku tysiakiem na giełdzie, najmniej miałem 700 zł najwięcej 1300, obecnie mam znowu tysiaka i właśnie wpakowałem w OIL po 18.50 Teraz sobie myślę że to chyba nie był dobry pomysł.
|
|
Temat:
TRION
coś się ruszyło...
|
|
Temat:
TRION
Teresa napisał(a):Amistat napisał(a):uuuu Trion pojawił się jako jedna z najpopularniejszych spółek na stronie głównej... Tak. Jaki to ma wpływ na sytuację spółki? na sytuacje nie ma, ale może wzrasta zainteresowanie spółką albo ktoś się nudzi i godzinami odświeża stronę
|
|
Temat:
TRION
uuuu Trion pojawił się jako jedna z najpopularniejszych spółek na stronie głównej...
|
|
Temat:
TRION
owner napisał(a):mało prawdopodobne żeby ktoś złożył zlecenie z limitem na 0,67 przy takich ruchach cenowych ale dobrze, przynajmniej wyrysowałeś knotek to taki ruch desperacji, resztkę z konta w ten sposób zadysponowałem...
|
|
Temat:
TRION
Cytat:o jeden papier po 0,67 !! który się tam bawi? myślałem że uruchomię lawinę ...
|
|
Temat:
GANT
ciekawy jestem co zrobicie jak dzisiaj spadnie na te wymarzone 18.90, będziecie kupować?
|
|
Temat:
POLAQUA
2009.09.24, 13:56 Pol-Aqua zbuduje centrum handlowe w Gliwicach za 133 mln zł netto
24.9.Warszawa (PAP) - Pol-Aqua zbuduje Centrum Handlowe Auchan w Gliwicach za 133 mln zł netto - poinformowała spółka w czwartkowym komunikacie.
Termin realizacji zlecenia ustalono na 15 września 2010 r. (zakończenie wszystkich robót) oraz 5 października 2010 r. (uzyskanie pozwolenia na użytkowanie/eksploatację). (PAP)
seb/ jtt/ Źródło: PAP
|
|
Temat:
SYNTHOS
Czwartek, 09/07/2009 09:46
Deutsche Bank podwyższył cenę docelową dla Synthosa o 35 proc. (2009-07-09 09:29:00)
Deutsche Bank podwyższył cenę docelową dla Synthosa o 35 proc.
9.7.Warszawa (PAP) - Analitycy Deutsche Banku podwyższyli cenę docelową dla akcji spółki Synthos o 35 proc. do 1,31 zł - poinformowała agencja Bloomberg.
W czwartek na GPW o godzinie 9.27 za papiery firmy płacono 1,03 zł.(PAP)
pif/ jtt/
Źródło: PAP
|
|
Temat:
RAFAKO
RAFAKO SA umowa o wartości 49 mln zł. - PKN ORLEN SA (2009-07-08 15:08:00)
RAFAKO SA umowa o wartości 49 mln zł. - PKN ORLEN SA
Raport bieżący 33/2009
Zarząd Fabryki Kotłów RAFAKO S.A. w Raciborzu informuje, że w dniu 8 lipca 2009 roku spółka podpisała skutecznie z firmą PKN ORLEN S.A. umowę o wartości około 49 mln zł. Przedmiotem umowy jest budowa "pod klucz" kotła na instalacji krakingu katalitycznego w PKN ORLEN S.A. Maksymalna wysokość kar z wszystkich tytułów ograniczona jest do wysokości 25% wartości umowy, przy czym ich zapłata w maksymalnej kwocie nie wyłącza uprawnienia do dochodzenia roszczeń odszkodowawczych przekraczających wysokość tych kar. Inne warunki umowy nie odbiegają od powszechnie obowiązujących w tego typu umowach. Jako kryterium uznania umowy za znaczącą, przyjęto wartość kapitałów własnych RAFAKO S.A.
kom espi mra
Źródło: PAP
|
|
Temat:
IDMSA
Maciek1981 napisał(a):przygląda się ktoś wahaniom na TKO? Było -47%, teraz -17% i -8% 714.000 akcji PKC To może przez ten artykuł na PB
|
|