wzxzmvgr
Advertisement
PARTNER SERWISU
vkwjblfi
Sur Fer

Sur Fer

Ostatnie 10 wpisów
Interesujący artykuł na temat odzieżówki, oraz naszych (społeczeństwa )nawyków zakupowych.
natemat.pl/180185,chcial-dac-p...
Zgadza się z tezą ,iż większość z nas patrzy tylko na cenę.Trochę to niepokojące ,jak chcemy aby nasza gospodarka rozwijała się lepiej to trzeba kupować, wspierać produkcję krajową.
Mam na myśli nie tylko odzież ale wiele innych.

@ chris martin

Korekta jest bardzo prawdopodobna,pytanie kiedy?Może po wynikach kwartalnych 16.05.2016,a może przed wynikami.Think

Wojetek napisał(a):
Zasugerowałem się tym co w ramce na SW.pl www.stockwatch.pl/gpw/11bit,ko...:

Cytat:
2016-02-12 jednostkowy - - publikacja jednostkowego raportu kwartalnego za czwarty kwartał

choć teraz widzę że roczny ma być wg komunikatu z 12.01 standardowo 20 marca - więc możliwe że w ramce był błąd.

Odnośnie GP:

Cytat:
Formacja odwrócenia trendu spadkowego składająca się z trzech świec. Trend spadkowy kontynuowany jest przez długa czarną świecę. Kolejna świeca otwiera się luką w dół, co wydaje się potwierdzać trend spadkowy. Cena zaczyna się wahać, zmniejsza się impet i świeca zamyka się małym korpusem w dowolnym kolorze. W tym momencie następuje odwrócenie trendu. Kolejna świeca otwiera się luką w górę, by zamknąć się w okolicach górnej połowy świecy pierwszej. Potwierdzeniem formacji są transakcje powyżej korpusu trzeciej świecy.

Trend spadkowy to już dyskusyjna sprawa - bo mamy póki co korektę wzrostów. Luki w dół jak i w górę też nie ma. Dla mnie to jest reakcja na wsparcie na 75 zł i możliwy koniec korekty po wzrostach które wybiły hist. max.

Dziękuję za wyjaśnienie.

Zapytam jeszcze o :W zależności od sytuacji poszczególnych spółek biorę pod uwagę shorty na KGH, JSW, PKO czy PZU.
Czytałeś to : http://stooq.pl/mol/?id=912
Jak myślisz czy, to niezbyt ryzykowne?
Pamiętam jak jakiś czas temu, chyba Trigon zalecał S na JSW i się sprawdziło.

pozdrawiam

Witaj Wojtek

" W pewnym sensie też spekuluję pod piątkowe wyniki."
Jakie wyniki? Szukam nie mogę nic odnaleźć.
Jeśli mogę zapytać ciebie lub innych bardziej doświadczonych,czy dzisiaj nie tworzy się formacja gwiazdy porannej?

pozdrawiam

Witam.
Poproszę o zakup PRC.
Trudny czas na zakupy,ale cóż można spróbować.
Uzasadnienie : poprawiające się przychody,niedawna emisja akcji (następnej raczej w niedalekiej przyszłości nie powinno być) daje możliwość finansowania działalności i rozwoju sieci sprzedaży.
Stop na poziomie 0,80 .

flesz napisał(a):
tak, jest już 24, ale 2 graczy (cmrnz, Sur Fer) ma bardzo małą aktywnośc na forum (1, 2 wpisy na kilka lat) i pewnie w ich miejsce wskoczy ktoś bardziej aktywny.

tak więc do 25 zostały jeszcze 3 miejsca.

Witaj Flesz.
Obiecuję być bardziej aktywny.
Daj szansewave wave

Witam wszystkich.
Jeżeli można to ja też chętnie wezmę udział.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 28 czerwca 2016 21:54:29
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,229 sek.

cphqktbx
wfeyeqtb
biqzfmlc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
rddgwujg
nywomwwh
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat