peterpz oskarża mnie, że skoro swój pierwszy post umieściłem w wątku na temat MILMEX-u, to znaczy że pracuję w tej spółce. Zapewniam Cię, peterpz, że gdybym był podesłany przez MILMEX, to zadbałbym o to, żeby najpierw pobuszować trochę po innych wątkach w ramach "alibi". Za to spośród twoich ostatnich 10 postów (niestety na podgląd tylko ostatnich 10 pozwala skrypt forum stockwatch) cała dziesiątka jest w temacie MILMEX-u! Może po prostu szkodzisz tej firmie bo chcesz tanio kupić jej obligacje z innych serii?
|
peterpz napisał(a):Wyedytowałem bo za chwilę bana dostanę :)
Zacytuję moim zdaniem najciekawszy wpis z Facebooka, uznaję że mogę, bo to publicznie jest tam dostępne: "Dziś dzwoniła Pani z Banku Pocztowego z Bydgoszczy i poinformowała nas, że nie spłacają Państwo kredytu zaciągniętego na zakup urządzenia abonenckiego, w efekcie czego za niedługo nie dostaniemy kredytu, np. na zakup mieszkania. Mało tego, od września zmianie uległa opłata dotycząca korzystania z BP i NetMaks nie wnosi opłat za użytkowanie konta." Z tego co mi wiadomo, chodzi o zaległości sięgające zawrotnych kwot typu 5 lub 10 zł, które zaczął sobie od tak doliczać Bank Pocztowy. :P
|