PARTNER SERWISU
wgzooiwp
wszawy_inwestor

wszawy_inwestor

Ostatnie 10 wpisów
Wierzytelność z dotacji może zająć komornikhello1

Czyli jest to dobra wiadomość dla wierzycieliwave

Niestety jest małe ale. Jak podejrzewam wierzytelność ta nie stanie się wymagalna, gdyż spółeczka z miasta byłego pierwszego sekretarza byłej PZPR nie wywiąże się z umowy Think

Ciekawe rzeczy są już wpisywane na hipotece KW nr OL1O/00070098/7 opisującej nieruchomość należąca do tej paści.Think

causowicz napisał(a):
ja myślę, że oni nie doczekają raportu rocznego. Sprawa skończy się tam gdzie skończyć powinna już dawno.

Też mam takie odczucie co do raportu Dancing , co do reszty jestem bardzo sceptyczny.puke_l

@sasky problem polega na tym, że wyrywacz_chwastow nie udaje, że coś wie, ale stosuje to w praktyce. I jak mnie zapewniał póki co nie ma problemów z kaską od "drobnych cwaniaczków" na Catalyście.

Ach nikt nie zmusza nikogo do czytania zamieszczanych postów.thumbright

Ciekawi mnie jakie zastrzeżenia do sprawozdania za 2013 roku będzie miał biegły i czy powtórzy się uwaga z punktu 4 strony 3 opinii biegłego za 2012?Think
Pożyjemy zobaczymy, no chyba, że wcześniej ktoś wyrwie tego chwasta i nie będziemy mieli łatwego wygładu w ich sprawozdanie.headbang

@sasky a co z odpowiedzią na temat znikających wpisów uczestników tegoż forum.Wyrywacz_chwastow czytając twoje wpisy poprosił mnie o przekazanie wiadomości ,że druid obrabia pewną spółkeczkę z Wielkopolski orając jej działkę pod Olsztynem.
Wasz Wszawy

@sasky są masz pewność,że wcześniej pisałem pod nickiem wyrywacz_chwastów?
Skoro, sasky, uważasz że ja to również wyrywacz to może znasz wyjaśnienie znikających wpisów rożnych autorów w watkach emitentów "walących w bambuko" z obligatariuszami d'oh!
Wasz Wszawy

Jakby się ktoś pytał gdzie jest kaska dla szanownych obligatariuszy to częściowa odpowiedz została juz udzielona przez biegłego. Patrz zastrzeżania do sprawozdania finansowego za 2012 roku.Szczególnie cenne uwagi są w punkcie 4 strona 3.Whistle
Cały komplet sprawozdania jest tutaj
www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl...
Jakoś dziwnym trafe znów WrocławThink
Pozdrawiam Wasz Wszawy.
PS. Mam info od Wyrywacza_chwastow w przypadku tej spółeczki sąd nic nie dam.

U mnie w Domie Maklerskim BDM S.A. są nadal. Zobaczymy co będzie w ciągu dnia.
Wasza Wszawy

www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl...

Ewakuacja z, chyba już tonącegoPray , pokładu zaczyna się na dobre.salute
Wasz Wszawy

Po wnikliwym przeczytaniu raportu za IV q 2013, szczególnie ciekawy jest druga kolumna tabeli nr 2Whistle , jedno co można powiedzieć to następny chwast do wyrwania z newconnectu i catalystu.

Dawid123 tutaj jest też pewnie tak pięknie jak w spółeczce ze Sosnowca na M. blackeye

No tutaj to już "jaja pełną parą" thumbright

Dawid132 napisał, że na spotkaniu w Sosnowcu byli przedstawiciele Banków Spółdzielczych posiadający spore, tak zrozumiałem, pakiety oblig tej spółeczki.

Dawid123 pytanie jest następujące: czy jak zarząd spółeczki opowiadał te brednie, o których pisałeś, to oni co robili? Śmiali się cichutko czy może tarzali się ze śmiechu po podłodze?binky

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 20 maja 2021 12:02:53
Liczba wpisów: 14
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,297 sek.

vdvgfvrc
tyyifdue
xdkeusdn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
zhyaborm
exydaqjv
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat