Wierzytelność z dotacji może zająć komornik  Czyli jest to dobra wiadomość dla wierzycieli Niestety jest małe ale. Jak podejrzewam wierzytelność ta nie stanie się wymagalna, gdyż spółeczka z miasta byłego pierwszego sekretarza byłej PZPR nie wywiąże się z umowy
|
|
Ciekawe rzeczy są już wpisywane na hipotece KW nr OL1O/00070098/7 opisującej nieruchomość należąca do tej paści.
|
|
causowicz napisał(a):ja myślę, że oni nie doczekają raportu rocznego. Sprawa skończy się tam gdzie skończyć powinna już dawno. Też mam takie odczucie co do raportu  , co do reszty jestem bardzo sceptyczny.
|
|
@sasky problem polega na tym, że wyrywacz_chwastow nie udaje, że coś wie, ale stosuje to w praktyce. I jak mnie zapewniał póki co nie ma problemów z kaską od "drobnych cwaniaczków" na Catalyście. Ach nikt nie zmusza nikogo do czytania zamieszczanych postów.
|
|
Ciekawi mnie jakie zastrzeżenia do sprawozdania za 2013 roku będzie miał biegły i czy powtórzy się uwaga z punktu 4 strony 3 opinii biegłego za 2012? Pożyjemy zobaczymy, no chyba, że wcześniej ktoś wyrwie tego chwasta i nie będziemy mieli łatwego wygładu w ich sprawozdanie. @sasky a co z odpowiedzią na temat znikających wpisów uczestników tegoż forum.Wyrywacz_chwastow czytając twoje wpisy poprosił mnie o przekazanie wiadomości ,że  obrabia pewną spółkeczkę z Wielkopolski orając jej działkę pod Olsztynem. Wasz Wszawy
|
|
@sasky są masz pewność,że wcześniej pisałem pod nickiem wyrywacz_chwastów? Skoro, sasky, uważasz że ja to również wyrywacz to może znasz wyjaśnienie znikających wpisów rożnych autorów w watkach emitentów "walących w bambuko" z obligatariuszami  Wasz Wszawy
|
|
Jakby się ktoś pytał gdzie jest kaska dla szanownych obligatariuszy to częściowa odpowiedz została juz udzielona przez biegłego. Patrz zastrzeżania do sprawozdania finansowego za 2012 roku.Szczególnie cenne uwagi są w punkcie 4 strona 3. Cały komplet sprawozdania jest tutaj www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl...Jakoś dziwnym trafe znów Wrocław Pozdrawiam Wasz Wszawy. PS. Mam info od Wyrywacza_chwastow w przypadku tej spółeczki sąd nic nie dam.
|
|
U mnie w Domie Maklerskim BDM S.A. są nadal. Zobaczymy co będzie w ciągu dnia. Wasza Wszawy
|
|
|
|
Po wnikliwym przeczytaniu raportu za IV q 2013, szczególnie ciekawy jest druga kolumna tabeli nr 2  , jedno co można powiedzieć to następny chwast do wyrwania z newconnectu i catalystu.
|
|
Dawid123 tutaj jest też pewnie tak pięknie jak w spółeczce ze Sosnowca na M.
|
|
No tutaj to już "jaja pełną parą" Dawid132 napisał, że na spotkaniu w Sosnowcu byli przedstawiciele Banków Spółdzielczych posiadający spore, tak zrozumiałem, pakiety oblig tej spółeczki. Dawid123 pytanie jest następujące: czy jak zarząd spółeczki opowiadał te brednie, o których pisałeś, to oni co robili? Śmiali się cichutko czy może tarzali się ze śmiechu po podłodze?
|
|