Ktoś kojarzy jak takie rolowanie ma się do Belki? Normalnie podatek rozliczany jest przez biuro maklerskie i z mojego punktu przezroczyste(poza kwotami ;/) - czy tutaj w przypadku konwersji na akcje/rolowaniu trzeba będzie się samodzielnie rozliczyć (straty też się rozlicza?)
|
|
Cytat:A jakie są wasze opienie? :)) Moją opinią jest, że skoro 50tyś uratuje reputację, to niekoniecznie Prezes musi je skupywać. Jeśli rozmowa z Prezesem tak uspokoiła, termin wykupu jest niedaleki, a ma się zainwestowaną znaczną kwotę w obligacje, to w ramach paniki czemu zamiast zlecenia sprzedaży nie skupić tego samemu? @Ricco1 - powtórzę - jestem za mały (łac. Parvus: Małe). Do mnie nie zadzwoni :)
|
|
Pierwszy post na stockwatch, więc przywitam się grzecznie (i przepraszam jeśli piszę głośno coś co bardziej doświadczeni z uśmiechem pominęli). Trzy wpisy, że Prezes dzwoni (w tym dwa od Ricco1 - kim jesteś Ricco1?!?). Czy jeśli Prezes dzwoni to sytuacja finansowa się poprawia? A co będzie jak zaprosi na kolację? Z drugiej strony jakoś nie widzi mi się teraz (zwłaszcza po tych cenach) pozbywać mojego (małego) wkładu...
|
|