PARTNER SERWISU
ccyakjwd
playplay0

playplay0

Ostatnie 10 wpisów
Witam
Chciał bym opisać jak wyglada werbowanie instytucji i banków do gry na uczucuach czyli na sentymencie inwestorów.
Jeśli słyszysz głosy w swojej głowie które ci mówia jak masz grac i przed wszystkim co masz robić to zostałeś zwerbowany. Jakie instytucje: NBP, Bossa Fx, Noble, Admiral Markets, Insta Forex itp. Zazwyczaj graja w 4 osoby.
Jakie są objawy takiego zachowania. pocenie się, drżenie rąk, całego ciała, uczucie przepełnienia myślami w głowie, brak koncentracji, powtarzanie tego samego zdania lub wyrazu, innymi słowy całkowita kontrola nad twoim życiem.
Z własnego doświadczenia wiem ze to nic dobrego. Zmuszają cie do gry na czym kolwiek. Czyli tak zwane opcje binarne.
Jak oni to robia? Po wojnie amrykanie przejeli urzadzenie skonstruowae przez Niemców które czyta ludzkie myśli, fale mózgowe. Zostosowali to do kontroli ludzi. Sygnał dochodzi z satelity, ale zanika co 2,3 godziny. Powodem takiej kontroli jest niby granie na sentymencie konsumentów czyli inwestorów. Mi osobiście dostało się 4 osoby. Dwie dziewczyny i 2 chłpaków o odmiennych charakterach. Odbywa sie to w ten sposób, ze robią ci pranie mózgu. Przez 24h jestes nękany, popychany, niszczony i przede wszystkim skalapowany. Nie można spać , nie mozna jeść, nie mozna zamykac oczu, czyli warzywo. Za wszelka cene chcą cie wsadzić na wuzek inwwalicki gdzie robią z ciebie inwalidę a co za tym idzie ludzki serwer. Na którym inni moga grac na uczuciach. Im wiecej uczuć masz tym wiecej ci zabiorą. Zostaniesz wyrzety z jakich kolwiek uczuć. Tak wiec jesli słyszysz jakieś głosy to jesteś załatwiony. A możesz usłyszec. NBP Agata, Dziadek, Bossa Fx Karolina x2 Jacek i Marcin. Tak sie przedstawiaja osoby które chca cie załatwić. Podobno podpienty jest cały swiat. Maja niby kontrole nad karzdym. Ja osbiście zostałem zrobiony na szaro. Jedna z warznych instytucji podpieła sie pod moja 3 letnia pozycje na forexie. Czyli postawili tak pi razy oko, 500 000 000 niestety przed koncem rokó zamknołem 5 letnie pozycje na forexie z racji stagnacji w 2015. I tu mamy problem. Instytucje bankowe musza miec tak zwane uczucia czyli sentyment. In bardziej jestes bogaty uczuciami tym wieksza masz szanse ze twije pozycje na forexie beda zarabiac.
cdn.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 7 lutego 2015 12:47:28
Liczba wpisów: 1
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,175 sek.

myfxuaca
nflxrkyl
nbtejzio
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tyzeuwrs
ddrtibst
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat