Temat:
EC2
Jedno jest pewne - ktoś te akcje odebrał a wynik ponad 1,5 mln przemielonych akcji mówi sam za siebie. Czekamy na oficjalne komunikaty?
Swoją drogą pytanie do kolegów starszych stażem, czy pamiętacie podobne przypadki na NC z mocnymi zmianami akcjonariatu, dużym FF itp. które NIE zakończyły się tragedią dla drobnego inwestora?
Pozdrawiam
|
|
Temat:
PULAWY
Kiedy będziemy mogli spodziewać się opracowania wyników za 2015?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
Temat:
EC2
Cytat:Może mi ktoś racjonalnie wytłumaczyć co się stało z kursem tej spółki? Takiego obrotu nikt się nie spodziewał chyba. Konia z rzędem temu kto wie co się tutaj dzieje. Najpierw wydawało się że akcje sprzedane przez zarząd zostały wessane przez "nowych" z rady w ramach przejęcia, ale to co się dzieje od tamtej pory chyba nie da się pod to podciągnąć. Sam jestem ciekaw co jest powodem ostatniej obsuwy.
|
|
Nikt nie pokusi sie o komentarz dot. ostatniego raportu oraz przelamania dzisiejszego wsparcia? Wskaznikowo spolka wyglada relatywnie tanio na tle calego rynku, skad zatem taka ostra wyprzedaz?
|
|
Cytat:Nick trafnie dobrałeś. Przeczytaj ostatnią AT, jest otwarta. Tam znajdziesz wyjaśnienie skąd się wzięły spadki. Przepraszam, też nie jestem w stanie znaleźć tej informacji, mógłbyś podać link? Dziękuję.
|
|