witam, ja z innej beczki, mam pytanie czy jest jakaś możliwość odliczenia strat na obligacjach EKA , gdzie i w jaki sposób można to ująć?
|
|
Panie Prezesie Andrzeju Brzeski, rekomenduje zmianę oferenta Pańskich obligacji, Leonidas ze swoimi ludźmi i naganiaczami więcej zrobi krzywdy wizerunkowej Mikrokasie niż się Panu wydaje. Jest tylu profesjonalnych i wiarygodnych pośredników na rynku, ze zapewne Pan kogoś znajdzie.
|
|
witam, ja te obligacje są sprzedawane w ten sam sposób przez Capital jak obligacje kancelarii i maja tak samo skończyć jak e-kancelaria, to gratuluje optymizmu inwestorom, Dwa lata temu także przedstawiano świetlaną przyszłość przed ekancelarią i jak skończyła proponuje wejść na forum poświęconemu tej spółce.Ci sami ludzie, ta sama P. Marcinkowska, "ściemniajaca" inwestorów i obiecująca gruszki na wiezbie.
|
|
rekomenduje ostrożność na tej spółce, ci sami ludzi robili e-kancelarie i puszczali w rynek obligacje, obecnie złożyli wniosek o upadłość i chcą "wykręcić" obligatariuszy na grube miliony. Jeżeli ten mechanizm wyrolowania inwestorów się sprawdzi , dlaczego tego nie zrobić na innej spółce?
|
|
burrus napisał(a):np napisał(a):Nie rzucam słów na wiatr i w także w Pana przypadku rzucać nie zamierzam. Są dane jakie można sprawdzić, są dane które interpretuje Pan w sposób oczywiście godzący we mnie czy w spółkę NOMAD. Dalsza z Panem rozmowa nie ma sensu. Do zobaczenia. Skoro nie chce Pan dalej ze mną dyskutować i odpowiedzieć na moje wątpliwości, to może chociaż powie mi Pan czy siedziba spółki mieści się przy ul. Wielorybiej 109 lokal 17 w Bydgoszczy w jednym z tych bloków mieszkalnych widocznych na google maps TUTAJ (na co wskazuje treść stopki strony internetowej Spółki), czy też przy ul. Frodońskiej 199 lok 4 w Bydgoszczy w tym bloku widocznym na google maps TUTAJ (na co wskazuje treść wpisu w KRS) Jest to pytanie nawiązujące do kwestii wiarygodności spółki NOMAD zajmującej się m.in. MAGAZYNOWANIEM I PRZECHOWYWANIEM PALIW GAZOWYCH (zgodnie z informacjami zamieszczonymi w KRS NOMAD). Szanowny Panie nick Burrus, mam nieodparte wrazenie ze próbuje Pan storpedować inicjatywę, czepiajac sie min wpisów do KRS, jezeli Pan wiedza byłaby głebsza na temat prowadzenia biznesu jako spólka kapitałowa, to wiedzialby Pan, ze przy rejestracji ( tak doradzaja prawnicy) wpisuje sie do KRS jak najszerszy zakres dzialalności, aby pózniej nie trzeba było nic w KRS zmieniać , bo to kosztuje i wymaga czasu. Osobiscie wole dac szanse i powalczyc z jawnym "terroryzmem finansowym" jakie zaproponowała EKA niz siedziec cicho i liczyc na ochłapy, od jak niektórzy piszą "Prezia". Jezeli nie chce sie Pan przyłączyć to prosze nie pisac takich bzdur i dac spokój, no chyba ze reprezentuje Pan Piątą Kolumne EKA. Duze inicjatywy powstale min przeciw bankom pokazuja , ze to ma sens wiec Szanowni Panstwo idźmy ta droga i to jak naszybciej, a nie obrzucajmy sie g...nem.
|
|