Dziękuję za odpowiedź. Mówiąc ' proszę szybko o odpowiedź ' miałem na myśli czas reakcji pod postem. Nie odnosi się to do mojego podejścia, że chcę szybko zarobić.
Chodziło mi po prostu o informacje, czy można grać poprzez stronę internetową na giełdzie (głównej - nie grach, bądź symulatorach do ćwiczenia).
Ponieważ kiedyś gdy próbowałem pograć, korzystałem z jakiegoś programu , z tego co pamiętam nazwa była zbliżona do 'plus500' ale dokładnie nie pamiętam, stąd właśnie te pytanie odnośnie strony.
Czyli zakładając , że chcę grać na poważnie na giełdzie, muszę mieć konto w jakimś domu maklerskim. Nie mam możliwości prywatnego konta z dowolnego banku, powiązać jakoś z moją grą na giełdzie tak?
Pozdrawiam i dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Uzyskałem sporą ilość potrzebnych mi informacji.
|
Witam. Mam pytanie odnośnie 'gry' na Giełdzie papierów wartościowych. Z tego co mi wiadomo, trzeba mieć założone konto w jakimś 'domu maklerskim', dzięki temu można w ogóle rozpocząć 'grę'. Chciałem się dowiedzieć, czy jest możliwość 'gry' na giełdzie na jakiejś stronie internetowej, oraz czy trzeba podpisywać umowę z takim domem maklerskim (jeśli odpowiedź brzmi tak w powyższym pytaniu).
Proszę o odpowiedź, gdyż bardzo zależy mi na czasie.
Pozdrawiam
|