Temat:
EUROTEL
Pisząc drugi kwartał masz na myśli pierwszy kwartał? czy już wybiegasz w przód mocno? bo jakoś wyniki za I kwartał dopiero będą niedługo. Ale tak sobie zrobiłem risercz i widzę, że tmobile to "restrukturyzuje" te swoje salony już kilka lat i jakoś specjalnie się to na wynikach Eurotela nie odbiło, a jeśli było przejściowe pogorszenie to raczej przez "konstrukcję umowy" a nie liczbę salonów. Kod:mod: Panowie widzimy Was i kolejne próby sztucznego podbijania wątku
|
Temat:
EUROTEL
Byłem ostatnio w salonie iDream, widać, że z głową jest to robione, poczytałem trochę i nie do końca umiem przewidzieć jak to będzie w przyszłości ze sprzedażą komórek w salonach offline, ale mimo e-bankingu i mobile bankingu jakoś banki fizyczne nie znikają, więc pewnie i tu będzie podobnie,tak więc chyba zasilę wkrótce grono akcjonaruszy, tylko się jeszcze przyjrzę wynikom za Q1, bo to już za kilka dni. Rozumiem, że Wy tu wszyscy raczej jesteście na tak? ;-)
|
ło, to nie wiedziałem, że są jakies embarga na recenzje, jak właściwie mogą być embarga na recenzej?? niewazne - ważne, że z recenzji wynika, że to będzie hicior! :-)
|