PARTNER SERWISU
dmgkwpoa
młody_inwestor

młody_inwestor

Ostatnie 10 wpisów
Firma już chyba w ogóle przestała istnieć, strona www też nie działa. Teraz rzeczywiście tylko sąd został.

Podłączam się pod pytanie powyżej.

W ubiegłym roku ja nie byłem wzywany nigdzie, więc chyba nie wszystkich obligatariuszy wzywano. Być może teraz mają pełną listę. Jeśli dostanę wezwanie to pójdę, w końcu kupiłem obligacje PCZ, aby otrzymać zwrot pieniędzy zainwestowanych, a nie dałem moich pieniędzy zarządowi tej firmy w formie prezentu pod choinkę.

dr andrew napisał(a):
robertokot25 napisał(a):
catalyst to jest totolotek

W praktyce, tak to wygląda :(

Mam wrażenie, że gorzej niż totolotek, bo tam jaki nadzór jest. A w tym przypadku instytucje nadzoru jakieś były? Bo to nie pierwsza spółka, która tuż przed wykupem obligacji upada.

czesm napisał(a):
Mój tata (jako posiadacz obligacji) dostał właśnie wezwania na policję na przesłuchanie w sprawie obligacji PCZ.
Czy ktoś z Was był już na takim przesłuchaniu?
Czego oczekuje Policja?

Czy ktoś z Was mógłby krótko podsumować podstawowe zarzuty w stosunku do PCZ (może to z zawiadomienia SII)?
Z góry dziękuję za pomoc!

Nie ma co panikować, tylko zadzwonić przed terminem i zapytać jakich dokumentów oczekują.

Ja też dostałem 3 karty. I wysłałem karty z głosem 3xNIE. Obligacje - rynek wtórny.

Patronat medialny: TVP 3 Opole, Radio Opole, 24Opole.pl? Czy te media wiedzą kogo promują? Może prezes TVP ruszy się z fotela i zobaczy kogo, za jego prezesury, TVP propaguje?

Kwestia druga. Myślał ktoś już o skardze pauliańskiej? Może trzeba by było złożyć taki wniosek grupowy? Przydałby się jakiś dobry prawnik.

Przyłączam się do pytania wyżej.

Odświeżam wątek. Ma ktoś jakieś nowe informacje?

Witam, odświeżam wątek, czy ktoś ma jakieś informacje na temat obligacji VIG seria A? Czy ta nieruchomość do sprzedania zaspokoi roszczenia obligatariuszy w 100%? I co w sytuacji jeśli nie zaspokoi?

Witam, jestem nowym użytkownikiem, dlatego nie będę się rozpisywał na temat obligacji. Chciałbym natomiast zapytać wszystkich, którzy posiadają obligacje ZPS Krzętle, czy są jakieś informacje ze strony tej firmy (pismo, może biuro maklerskie itp.). Ja również posiadam te obligacje i nie mam żadnych informacji ze strony przedstawicieli tej firmy. Czy jakiś pozew zbiorowy jest przygotowywany? Dziękuję za informację i pozdrawiam Wszystkich :)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 2 października 2016 00:56:25
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,212 sek.

ueqbixtv
lmfzbsrk
hcqicsrr
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
asewyofn
vggapeqo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat