Witam, mam pytanie, czy w tej sprawie jest utworzono ta grupa i czy jak coś można jeszcze dołączyć?
|
|
Witam, a mam pytanie czy wiadomo może już czy prokurator zamierza składać kasację?
|
|
Jak coś ja też jestem chętny do dołączenia do tematu.
|
|
Ja niestety nie dam rady, ale daj znac po rozprawie .
|
|
Witam ja rozmawiałem z syndykiem, który mnie poinformował, że na początku przyszłego roku planowane jest zatwierdzenie listy i ostateczne spłacenie, jednak kwota spłacana będzie również " symboliczna", tak jak pierwsza rata.
|
|
Witam mam pytanie, czy ktos może ma wiedze czy został już wyznaczony kolejny termin rozprawy?
|
|
Witam miejmy nadzieje, że tak będzie, bo od czasu zabezpieczenia majątku do dnia dzisiejszego, ceny nieruchomości mocno wzrosły, i te zabezpieczone mieszkania mogą być warte dużo więcej niz w dniu zabezpieczenia.
|
|
a mam jedno pytanie, nie wiecie na jakim etapie jest proces karny, czy on trwa, czy jest zawieszony z związku z poszukiwaniem pana Ś.
|
|
Tak zweryfikowałem i taka uzyskałem odpowiedź, że bank jest zaspokajany w takim samym stopniu jak obligatariusze.
|
|
Witam tak z ciekawości spytałem, jak to wygląda i otrzymałem informację , że bank jest zaspokajany tak samo jak obligatariusze, czyli też dostali taki sam procent jak obligatariusze.
|
|
Jak się ktoś coś dowie, proszę o informację na forum
|
|
Witam według mnie te rzeczy są zabezpieczone przez prokuraturę, pytanie co z nimi bedzie dalej i jaki zapadnie wyrok w tej sprawie.
|
|
Tylko te 3 , 4 procent jest od syndyka według mnie a nie z rozprawy i majatku osobistego
|
|
Witam Nic nowego się nie wydarzyło na ostatniej rozprawie nadal odsluchiwanie zeznań Pozdrawiam
|
|
Mam do sprzedania 18 tys akcji cena 60 zł za sztuke Zainteresowanych proszę o kontakt
|
|
warto obejzec wodzialem rano zapowiedz w tvn24 pan s podobno w izrarlu aktualnie
|
|
witam od ok tygodnia to raczej nie on bo areszt byl do 1 grudnia podobno byla opcja ze bedzie odpowiadal z wolnej stopy
|
|
Apartameny w Sky Tower oraz somochody zabytkowe nie zabezpieczył syndyk tylko prokuratura na poczet zadośćuczynienia w procesie karnym przeciwko ś. u sa dwa rózne wątki jeden prowadzi syndyk, a drugi prokuratura i nie wiadomo, który szybciej się skończy, może się okazać ze pierwszy będzie wątek prokuratorski, w którym prokurator oprócz zarzutów, bedzie żądał naprawy szkody i na to ewentualnie jest ten osobisty majatek
|
|
Witam posidam do sprzedazy akcje Zortrax 10 tys sztuk , ktos chetny na zakup?
|
|
Ta sprawą zajmują się syndycy , a te 70 mln to jest z osobistego majątku w sprawie przeciw sciborskiemu
|
|
Czego oczekuje policja odpowiedzi na te pytania, trzeba było jeszcze kopie dowodu osobistego taty wkleić może Sciborski będzie już wszystko wiedział nic ten naród nie potrafi otrzymać w tajemnicy chłopa ścigają, a tu zgredek daje na forum pytania z policji, a niech ma w końcu sprytnie zarobił kasę to pomóżmy mu pokazując w co gra policja i prokuratura , brawo zgredek masz tam dwa paragrafy wrzuć w google to się dowiesz jakie zarzuty stawia mu policja. Super nie zapomnij po wizycie taty na policji dokładnie na forum opisać jak tata odpowiadał na pytania.
|
|
Witam niczego nie sieje tylko wypowiadam swoje zdanie, a jaki tego będzie finał dowiemy się wkrótce tez chciałbym odzyskać swoje pieniądze, czas pokaże co z tego będzie.
|
|
Witam ludzie zdecydujmy się na jakiś ruch, albo konwersja na udziały w spółce albo restrukturyzacja ( w tym przypadku będzie cięcie). Od roku nic się w tej sprawie nie dzieje tylko cały czas słyszymy, że jakaś nieruchomość będzie sprzedawana, albo, że ta nieruchomość jest wata dużo mnie, do tego prawnicy, którzy cały czas wymyślają nowe sposoby działania, a każdy z tych sposobów kończy się dla obligatariuszy nowymi wydatkami, a sprawa jak stała w miejscu tak dalej stoi. To my obligatariusze musimy zdecydować co chcemy zrobić. poniżej wklejam link, że Seweryn cały czas walczy o firmę: http://www.kostempskiwonzeswion.pl/ - ten milion z tego na razie trafi na konto ministerstwa Jeżeli ktoś chce konwersji a się jeszcze nie zgłosił niech wejdzie na stronę Vig i poda swoje dane, jeżeli chce restrukturyzacji niech siedzi cicho, tylko niech się liczy, że zostanie obcięty. Mam czasami wrażenie, że sami obligatariusze za namową prawników, nie pozwalają iść sprawie do przodu. A żeby nikt nie posądził mnie o stronniczość, informuję iż również posiadam obligację tej firmy i już na dodatkowe czynności prawne wydałem sporo kasy i i tak nić nie odzyskałem,. Według mojej wiedzy zostało OK 2 tygodnie i wtedy będzie informacja, czy konwersja czy restrukturyzacja (do tej pierwszej opcji zgłosiło się za mało osób, potrzeba ich wiecej). Także zamiast pisać i słuchać prawników, których interesuje tylko zarobek i będą wymyślać coraz to nowsze sposoby, żeby nas dalej golić może lepiej, jeśli ktoś chce konwersji a się jeszcze nie zgłosił niech pisze do VIG u , a jeśli ktoś chce restrukturyzacji niech nic nie robi , a może za 5 lat odzyska 60% wpłaconej kwoty.
|
|
Witam po prostu spółka przez ten list chce pokazać, że syndyk jest be a ona jest cacy. Typowy zabieg zmierzający do wywalenie syndyka i dokończenia zniszczenia, zobaczymy co powie sąd, a to pismo żart adres zwrotny skrytka pocztowa Pachołka, co już adresu nie mają
|
|