darq76, ja wpadam we frustrację już z powodu tej społki(lst)hehe, każde wybicie góra jest tłumione pałowaniem kursu jak jakieś zamieszki uliczne albo bunt!! po prostu żenada i konsternacja jednocześnie ps. wystarczy popatrzeć co dzisiaj się dzieje
|
|
Witam wszystkich :) do tej pory tylko czytalem , ale frustracja mnie dopadla z powodu lst capital i pomyslalem, ze napisze hehe. O co chodzi? o LST chodzi ;) co myslicie o tym papierze? mam go od dwoch lat, myslalem(raczej slepo wierzylem),ze cos z tego bedzie, a na chwile obecna jest mega wtopa :). O co chodzi z ta spolka, moze ktos wie jak rozwiazac ten rebus kiszacego sie  kursu na tak mizernym poziomie.Wszelkie opinie mile widziane.Pozdrowa ps.kolego "darq76" chyba jedziemy na tym samym wozku
|
|
Temat:
VRG
the black horse...obawiam sie , ze wyniki moga byc juz zawarte w cenie, do pojawienia sie info o objeciu emisji przez bank, jeszcze pare wlosow z glowy wyrwiemy
|
|
Temat:
VRG
jesli wszystko bedzie roslo to tu tez urosnie, siedziec na duppie i czekac, co tu innego robic heh
|
|
Temat:
VRG
mysle, ze dopiero jakies pozytywne info ze spolki mogloby cos pomoc, ze strata jednak nie tak duza, albo ,ze maja jakiegos dobrego plana jak rozwiazac problem, bo widac, ze to mocno ciazy na kursie, tak mi sie wydaje
|
|
Temat:
VRG
wyglada na to , ze ostatnie info zostalo juz przetrawione, zaszkodzic moze chyba tylko ewentualne osuwanie sie indeksow,ale na to rady chyba nie ma
|
|