Cześć,
Czy ktoś może mi wytłumaczyć bo nie bardzo rozumiem zamysł założeń HG w przyspieszonym postępowaniu upadłościowym: z tego co rozumiem wystąpili z propozycją układu polegającą na spłacie 40% wierzytelności. Co z resztą ? Chcieliby umorzyć? Przecież to naiwne. Z tego co się orientuję rada wierzycieli musiałaby zaakceptować warunki, a w żeby je zaakceptować takiej formie to chyba musiałby być skorumpowana albo pijana.
Swoją drogą dziś dzwoniłem do tej pseudo-dyrektor ds. kontaktów z klientem... Poinformowała mnie że złożyli wniosek PPU wykręcając się niewiedza nt. warunków i dalszych planów. Na pytanie co z wczesniejszymi zapowiedziami układów z wierzycielami, zrzuciła winę na samych zainteresowanych tzn. że to oni nie chcąc się 'dogadać; zniweczyli te plany i popchnęli HG do PPU.
Karwa to jakaś paranoja... najpierw Eurocent teraz to...nic tylko zakładać spółki, kreatywnie księgować i edytować obligacje...państwo teoretyczne i kamieni kupa...
|
Wszystkich oszukanych przez firmę grupy PCH - Runicom zachęcam do złożenia zawiadomienia do prokuratury w Gdyni powołując się na sygnaturę Pr 2 DS 1288.2017 Prokuratura Rejonowa: 10 Lutego 39, 81-364 Gdynia
|
Temat:
RUNICOM
Wszystkich oszukanych obligatariuszy 'firmy' RUNICOM zachęcam do składania zawiadomienia do prokuratury powołując się na sygnaturę: Pr 2 DS 1288.2017 w Prokuratura Rejonowa: 10 Lutego 39, 81-364 Gdynia
|
Temat:
RUNICOM
Czy ktoś ostatnimi czasy otrzymał zwrot jakichkolwiek środków od tej firmy? Telefon nie odpowiada, maile też nie i ciągle brak zwrotu za ostatni okres odsetkowy i za wykup obligacji
|