Temat:
CEDC
Zastanawiam się co dalej z tą spółką, przegapiłam wzrost i zastanawiam się czy to teraz to korekta czy znowu mocny zjazd w dół. A jeżeli zjazd to na ilu się zatrzyma na 10 czy zejdze do 6 zł. Może technicy się wypowiedzą?
|
|
Temat:
CEDC
Mam trochę sentyment do tej spółki, uważacie, że może sie powtórzyć scenariusz z 2008-2009 roku? Jeżeli spadnie poniżej 12$ to gdzie jest następne wsparcie? Jestem ciekawy jakie są wasze opinie na ten temat.
|
|
Temat:
SFINKS
Czy może jeszcze trochę urosnąć pod to pp? Mam trochę i nie wiem czy trzymać czy wywalić, jestem niewiele nad kreską, na prowizję zarobiłam. Może jakieś opinie?
|
|
Temat:
MOSTALZAB
Może jednak zmiana trendu?
|
|
W dniu 09 grudnia 2008r odbyła się przed Sądem Okręgowym w Krakowie rozprawa przeciwko Skarbowi Państwa o zapłatę odszkodowania w kwocie 35 650 600 wraz z odsetkami ustawowymi od 14.11.2005 do dnia zapłaty z tytułu szkód poniesionych przez OPTIMUS SA w wyniku błędnych decyzji organów skarbowych dotyczących podatku VAT za lata 1998 – 1999, uchylonych wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego z dnia 23 listopada 2003 roku. Na rozprawie Sąd Okręgowy wydał na wniosek Spółki wyrok wstępny, uznający roszczenia OPTIMUS.A. za zasadne co do istoty. Wyrok wstępny odnosi się jedynie do zasadności roszczenia odszkodowawczego, natomiast sprawa w przedmiocie ustalenia wysokości należnego ze strony Skarbu Państwa odszkodowania zostanie rozstrzygnięta, przez wyrok uzupełniający, który zostanie wydany w niniejszej sprawie po zakończeniu pełnego przewodu sądowego. W dniu 02 lutego 2009r. Skarb Państwa złożył apelację od wyroku wstępnego z dnia 09 grudnia 2008 roku. Sąd Apelacyjny w Krakowie odroczył rozprawę wyznaczoną na dzień 3 kwietnia 2009 roku. Nowy termin rozprawy odwoławczej został wyznaczony na dzień 19 maja 2009r.
To cytat z ich raportu. Chodzi o odwołanie wyroku o zasadność odszkodowania a nie o jego wartość pozdrawiam
|
|
Temat:
CEDC
Witam Mam pytanie - jak myślicie co oznaczają te obroty dzisiaj a dokładnie ta jedna transakcja? Mam trochę akcji i nie wiem co robić sprzedawać czy nie. Jakie są Wasze opinie?
|
|