ALe sie dzis rozbujalo:D... Widelec dzis?
|
|
Jak na razie twardo bronimy poziomu 1zl,no ale do konca dnia zobaczymy....
|
|
No i Sie porobilo.....lecimy juz dzisiaj poznizej 1zl?
|
|
noe33 napisał(a):Obroty dość spore. Trochę się przemieliło papieru. Może się w końcu wysypią wysypywacze Zgadzam sie z kolega,juz czas najwyzszy;)
|
|
TheBlackHorse napisał(a):Może głupio to zabrzmi i nierealnie ale w ciągu dwóch tygodni powinien nastąpić odjazd... Zobaczymy czy szklana kula mówi prawdę... Oby przepowiednia sie sprawdziła;)
|
|
mathu napisał(a):Kluczowe pytanie jest takie - gdzie znajdą się chętni żeby kupić akcje GPH po 1.50? Jakie info skłoni parkiet do takich zakupów? Info niekoniecznie ,ale moze spekula sie wezmie za podbijanie kursu;)
|
|
Ktos kupuje spore pakiety przy niskich kursach....
|
|
Czyżby cos sie wreszcie ruszylo koledzy;D?
|
|
Czyli pozostaje nam czekac i miec nadzieje ze Twoje informacje okaza sie dobre;)
|
|
Z nieoficjalnych źródeł wiem coś, co ciągle buduje moją nadzieję tylko, że nic nie wskazuje na razie, iż tak właśnie będzie. Przynajmniej nie zanosi się na to. No ale wiadomo, wystarczy 3 dni i mamy zmianę kodu. [
A moglbys cos wiecej powiedziec wiecej o swoich nieoficjalnych informacjach?
|
|
Temat:
ATONHT
CO tu sie dzieje Panowie?;Dale jazda...
|
|
MNie tez to wlasnie zastanawia i troche denerwuje:P,ktos celowo nie puszcze kursu do gory czy o co chodzi?
|
|
Witam kolegow. Siedze w spolce (kisze sie:P)od dluzszego czasu..czyzby jakis wiekszy ruch pod raport? pozdrawiam
|
|