PARTNER SERWISU
druhngmm
andrzej6991

andrzej6991

Ostatnie 10 wpisów
Nie mogę się doszukać w komunikatach ESPI tego. Jest tylko info o walnym

Jestem nowy. Mam 5 kawałków w tych akcjach i pytanie do szanownego grona.
Jaki jest sens trzymania akcji Midasa do czwartku gdzie w 5 K zrobi mi się ok 2 K i będę miał jakieś tam prawo poboru do nowych akcji na które muszę mieć kasę i jeszcze po nabyciu ich nie mogę ich sprzedać od razu tylko czekać nie wiadomo ile czasu.

Przyznam się, liczę na jakieś tam małe zyski do środy. Widząc jednak obroty na tej spółce przez ostatnie dni zastanawiam się czy można ugrać na tym PP jakąś konkretną kasę ekstra.
Będę wdzięczny za jakieś proste wyjaśnienie po co trzymać te akcje przez dłuższy czas

Przez te 3 miesiące na pewno nie sprzedam akcji. Godzinę temu w Fakty, ludzie i Pieniądze wypowiadał się polski ekspert, który zajmował się tego typu wierceniami ( nie sądzę aby był płacony przez pana Krauzego ) który wypowiadał się na temat próbek i stwierdził, że prawdopodobieństwo na występowanie ropy i gazu jest bardzo duże. Dodał, że sam zastanawia się nad kupnem akcji petrola. Zapraszam do dyskusji

z tym zjazdem jest tak ze jak go wszyscy oczekują to dupa. Pewno zjedzie jak już wszycy uwierzą w sukces petrola

Zapomnij o tanim petrolku. Dzisiaj słabe ręce sprzedawały Miała być osówa dzisiaj jednak za duże obroty a i chętnych na kupno nie brakuje Jutro do przodu

Dziwi mnie wasza niechęć do tego waloru. Gołym okiem widać po obrotach ze chętnie jest brana perspektywicznie. Analizując cały przebieg tego waloru od początku widać jak z biegiem czasu obroty wzrastały To wygląda na poważniejszy ruch w górę.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 20 czerwca 2011 15:30:31
Liczba wpisów: 6
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,179 sek.

ztnqkrax
oosyezjv
koqwnjts
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qgabcrhm
nbzbbxcf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat