PARTNER SERWISU
fexkgsuo
Simban

Simban

Ostatnie 10 wpisów
Pięknie dziękuję. Tym razem transmisja powiodła się. Pozdrawiam i hojnego 2012 życzę thumbright

Witam, spóźniłem się chyba, pliku już nie ma. Czy jest jeszcze szansa na odświeżenie linka?

Prośba o podpowiedź - rzeczywiście jest problem z pobraniem pliku - nieaktywny w filefactory

noise napisał(a):
...
Dlatego ja pójdę na wybory i oddam nieważny głos i namawiam do tego wszystkich którzy zamierzaja nie iść na wybory. Będzie to taka czynna forma protestu przeciwko postawie polityków którą reprezentują od dłuższego juz czasu "naobiecywać, załapać się i bujać się przez 4 lata po sejmowych korytarzach za pieniądze podatników". Sądzę, że takich osób którzy nie mają na kogo oddać głos może być więcej i aż się dziwię, że nie powstał jeszcze jakiś ruch społeczny "Nie Mam Wyboru" czy coś w ten deseń Angel

To nie wybory prezydenckie. Można jednak coś wybrać. Choćby spośród "buntowników". Na przykład Ruch Palikota. thumbright Chyba, że masz konsekwentnie konserwatywne poglądy, ale wtedy masz pełną paletę do wyboru. Prawicy ci u nas dostatek wielki, szpilki nie ma gdzie wetknąć.

Dziękuję Teresa. Umknęła mi ta dyskusja. Popieram decyzję i dołączam się do życzeń dalszego rozwoju serwisu.thumbright

Kalendarium makro zniknęło??

WatchDog napisał(a):
Tylko tak umiem zaprotestować przeciwko temu, co widzę w telewizji (jak ją czasem włączę).

Moim zdaniem wyrażenie swojej opinii w postaci oddania nieważnego głosu daje jeszcze jedną korzyść - poczucie aktywnego uczestnictwa w demokracji.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 5 kwietnia 2013 22:08:38
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,264 sek.

iarqrjpx
jvngeltl
rapfqamp
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dueoikrd
evqfjywz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat