Temat:
POLJADLO
"czy wy nas macie za idiotów ?" tak chyba kiedyś śpiewał Kazik. 100 placówek za 10mln ? 100tys na jedną placówkę ? konkurencja dla mc donald'sa ? za takie pieniądze to chyba dla budek z zapiekankami.
|
|
Temat:
IDMSA
wiele osób z nadzieją czeka na rozpoczęcie skupu przez IDM ale jeśli cena spadnie poniżej 2 zł to skup zostanie na jakiś czas "zablokowany" a wtedy droga do jeszcze niższych poziomów otwarta
|
|
Temat:
BIOTON
chciałem wkleić link do info o polfarmie ale widzę, że już jest. sorry.
|
|
Temat:
POLREST
radekmax napisał(a):SewerynD napisał(a):do dziś nie rozumiem jak mogłem wpiepszyć się w taki syf nie jesteś sam... jak ktoś już wczesniej napisał to spółka śmieciowa.... teraz też już to wiem.... co nie znaczy, że jeszcze nie da zarobić ;) co nie znaczy, że jeszcze bardziej nie można popłynąć
|
|
Temat:
POLJADLO
Działalność spółki na rynku krakowskim wygląda tak: 1. restauracja Santo Stefano po kilkunastu miesiącach wegetacji - zamknięta 2. restauracja przy ul. Karmelickiej działająca pod nazwą Łowcy Smaków po kilku miesiącach - zamknięta na jej miejscu powstał bar Star&Salads, który po kilku kolejnych miesiącach został również zamknięty na jego miejscu powstała jadłodajnia Lanczowisko, która upadła ok. 3 miesiące temu 3. nierentowna restauracja przy Rynku Głównym przekazana franszyzobiorcy 4. restauracje przy ul. Św. Jana i Św. Krzyża nawet w sezonie wysokim świecą pustkami Chyba tylko: "Produkcji i zarządzania daniami gotowymi" ciągnie jeszcze ten cały cyrk.
|
|
Temat:
GTC
tak, z pośród 4 deweloperów w moim portfelu najmniej mam GTC dlatego ta właśnie spółka rośnie najbardziej.
|
|
Temat:
GOBARTO
witam. a mnie się wydaje, że to iż dogadają się z bankami jest oczywiste i zdyskontowane w cenie (wzrost o ok. 80% w ciągu miesiąca) i raczej spodziewam się krótkotrwałego wzrosu i realizacji zysków po info w piątek. a później ... ?
|
|
Temat:
GETIN
"Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Noble Banku podjęło decyzję o połączeniu z Getin Bankiem. Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami akcjonariusze Getin Banku za jedną akcję Getin Banku otrzymają 2,85 akcji Noble Banku" Tzn. 2,85 x ok. 3,4zł = 9,69 ? To Noble spadnie czy Getin do góry ?
|
|