andrzej72 napisał(a):Krzysiek9 napisał(a):Bardzo dobre informacje ...
Szkoda, że kurs nie odzwierciedla tych dobrych informacji. Mało tego - istnieje spora szansa, że cena wróci pod poziom 1,70. Obecne zachowanie się notowań KOV na konsolidację czy wyczekiwanie mi nie wyglądają. Każda próba jakiegoś wybicia 2-3 gr niżej natychmiast jest blokowana.
Jakby informacje były takie dobre to o papier byłaby jakaś walka. Tymczasem ot takie dryfowanie w bok bez jakiego konkretnego kierunku czy celu.
A to nie jest walka o papier?To ma wszystko tak wyglądać że dobre infa wcale nie są dobrymi.Jeżeli potrafisz to sobie przelicz czy trafienie odwiertem w złoże gazu,podłączenie i produkcja to dobre info czy nie.Nie patrz na to co robią z akcjami bo zawsze będziesz widział to co "Oni" Tobie pokażą.
Kończy się lipiec i czekamy na M-19,O-9 i 2D oraz 3D.W prezentacji z walnego jest napisane że podłączenie M-19 lipiec,więc co by nie pisać to jeszcze termin jest zachowany.
Ja jak zawsze lubię czepiać się szczegółów ale bardzo często je nadinterprtuję,w związku z tym nie bierzcie tego zbyt dosłownie co znowu mi się rzuciło na oczy.W prezentacji w tabelce na str.17 informujące o działaniach KOV na 2011 i 2012 rok w zakładce Ukraina jest określenie "Nowe" może to określać Makiejewskoje Północne np.NM-1 ale jest też odwiert B-5.
Zastanawiam się czy KOV ma już w planach nową koncesję na Ukrainie i czy w okolicy obecnych pól jest coś dow wzięcia na literę B ???
Może to jest dziwny rebus ale może komuś coś się rzuci na oko.
@xp32
Powiem więcej,ani w 3Q ani w 4Q najprawdopodobniej nie będzie zysku,chyba że dojdzie Nigeria i to najóźniej we wrześniu.Tutaj ten rok będzie chyba rokim samych inwesycji a liczy się to co pod ziemią,z tego będą pieniądze.
"Żeby wygrać trzeba grać"