chris_martin napisał(a):aircanada15 napisał(a):[quote=chris_martin] Tymczasem PM zaklada emisje ok 73,8mln akcji kosztujące ca 73 mln w zamian za zysk trzyletni 2020-2022 w wysokości pln 10 mln .que?
Nawet oficjalne komunikaty przekręcasz ? Przeczytaj może jeszcze raz treść programu

[/quote
jaka pomylka ?
Mowisz o tych śmiesznych celach 1 i 2 i 3
Sześć nijakich gier w 2 lata i zysk 3 mln w 2021?
.
super że wiesz że gry wydawane w ciągu dwóch lat są już na pewno nijakie. Widziałeś jedną albo żadnej, ale już wiesz że wszystkie są nijakie. Ja Occupy za taki nie uważam, wręcz przeciwnie, jest oryginalny, trudny, ciekawy. Ja tam zostaję z firmą do "checkingu" w postaci premiery i swoje przewidywania sprzedaży mam.
Tym bardziej że znamy wszyscy casus Subnautici - gry, która wyszła i nie odniosła sukcesu, ale przez ciągłą pracę nad jej sandboxowym swiatem sprzedaż po paru miesiącach od premiery przyniosła firmie sukces.A widać że firma chce budować społeczność graczy "dłubiących sobie" w sandboxowym świecie bazy i Marsa.
wczoraj rzucałeś insynuacje do prezesa
dzisiaj już zawyrokowałeś że wszystko co firma pokaże przez najbliższe dwa lata jest nijakie
co jutro? Wybierzesz firmie komornika?
następny taki głupi post jak wrzucisz trafiasz Chris na ignory na stałe.
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD