Zaięgnąłem jezyka u insider'a no i kwestia wygląda tak:
Cytat:Moje pytanie: dotychczasowy magazyn mieszczący się w Katowicach na Porcelanowej (notabene - hale mają tylko kilka lat) miał być przez PRONOX sprzedany lub wydzierżawiony ------ czy coś konkretnego wiadomo w tym temacie?
ponoć został wydzierżawiony Silfarmowi ( hurtownia farmaceutyczna), która była sąsiadem Pronoxu na Porecelanowej,
Co do przeprowadzki do nowej lokalizacjia w Dąbrowie Gorniczej, która miała miejsce październik/listopad, to chłopaki chcieli ja bardzo szybko przeprowadzić no i wyszedł z tego klops. Wprowadzenie systemu obsługujacego magazyny było robione w biegu i powychodziły błędy. To sie z kolei odbiło na całej logistyce, terminy były zawalane, opóznienia dochodziły nawet do 3 tygodni. Ludzie rezygnowali z zamówień i szli gdzie indziej. Wiec może sie to odbic na wynikach za IV kwartał.
Posypały sie też zwolnienia pracowników, a po inwentaryzacji spodziewają się kolejnych.
Także nie jest ponoć teraz tam wesoło, no i chyba najlepiej poczekać na wyniki ostaniego kwartału i zobaczyc co tam piszczy;)