Pierwsze akcje brałem po 1,49zł/szt. (dawno to było

) pózniej dobrałem przy emisji. Od tego czasu siedze i obserwuje, nie zrazają mnie wahniecia akcji

ani te ktore były do tej pory ani obecna. Wydaje mi sie ze jak do tej pory to nie ma groźby nagłego spadku kursu, bo i nie ma i nie było zadnego 'złego' infa a te które były, były naprawde optymistyczne. To co sie dzieje obecnie z kursem to realizacja zyskow tych którzy weszli pod przejscie na główny. Ja najbardziej obawiam sie - samego siebie, bo zaczynam myślec zyczeniowo

(jesli chodzi o ta spółkę) a to grozi "slepotą". Jednak to co podoba mi sie w spolce najbardziej to: poza oczywiscie branżą w jakiej działa i przychodami, to zarząd. Rzadko który Prezes okazuje sie tak roztropny jak J. Dziedzic (obym nie przechwalił), a do tego akcjonariuszy nie traktuje jak zło konieczne i dojne krowy. Jak dla mnie to bardzo dobra inwestycja, i moge spokojnie posiedziec długoterminowo, bo lepiej "z madrym zgubić niz z głupim znaleść". Mówię to w odniesieniu do Zarządu

ktory prowadzi społę jak dla mnie wzorowo; inwestycje, inwestycje, inwestycje i szukanie kontrahentów taka polityka przyniesie niebawem wymierne korzysci (jak na polskie warunki to nawet super wzorowo, mam porównanie z np. LST Capital).
Także ja na chwilę obecna siedzię dalej ale nie wykluczam redukcji posiadanych akcji bo kusi mnie....... .
Akcje są tyle warte na ile wyceni je rynek
股票是这么多的价值,市场将会尽可能多