Getback informuje o powołaniu P. R. Barczyńskiego na przewodniczacego RN
|
|
Raport roczny przesunięty na 29 maja. Powodem skomplikowana sytuacja Emitenta: "Powodem zmiany terminu upublicznienia (...) jest to, iż trwają prace nad pozyskaniem dodatkowych informacji, w celu sporządzenia ostatecznego sprawozdania finansowego i w konsekwencji zakończenia jego badania"
GBK szacuje że w 2017 roku miał 1.2 mld straty
|
|
|
|
spory spadek na seriach 0318 i 0418 i wciąż wisi spora podaż w okolicach nominału zwłaszcza na serii marcowej
|
|
|
|
|
|
na nastepny dzien jest info w historii finansowej w historii offline, a jesli chodzi o dzien biezacy to sam jestem ciekawy
|
|
pkn0420 biora powyzej 106, ciekawe jak daleko moga jeszcze pojsc
|
|
|
|
do tej pory nie trzeba bylo wiec pewnie tak samo bedzie teraz
|
|
bedzie nowa emisja, marza 3.15 ale dluzszy termin 3.5 roku
|
|
|
|
|
|
witam czy będzie możliwość zakupu obligacji korporacyjnych z odroczonym terminem platnosci? pozdrawiam
|
|
no wlasnie ciekawi mnie kiedy pojawia sie na stronie catalystu, blem wczoraj mocno zdziwiony ze ich jeszcze tam nie ma zadalem pytanie bo myslalem ze jest jeszcze jakies inne zrodlo, np strona emitenta, tylko ja nie potrafie znalezc
|
|
gdzie mozna znalezc tabele odsetkowa dla pcr0419?
|
|
obligacje BPS'u to w chwili obecnej "gorące" papiery cos na ten temat napisal emil szweda obligacje.pl/news/2563/szesc-p...a skoro BPS ma problemy to posiadacze obligacji banków spółdzielczych czeka trudny okres zreszta widać to juz w wycenach
|
|
od wczoraj bardzo duza wymiana na kbs0518, dzis poszlo juz 2tys obligacji
|
|
chyba ktos wychodzi z oblibacji bs. pytanie czy mamy okazje do tanszych zakupow, czy raczej mamy powrot do normalnosci. a moze cos sie za tym kryje i sprzedaz przy tych cenach jest uzasadniona
|
|
|
|
Aktualizacja
BPS0718 BPS1122 BSC0621 BSL0521 BSS0418 BSW0323 GNB0218 MWT1115 PCZ0615 PKN0517 ROG0116 PRE0814 CAP0715
|
|
posiadam nie mały portfel obligacji spółdzielczych i nie czuje się z nimi jakoś specjalnie źle trzeba pamietac ze są to instytucje dobrze nadzorowane. Ostatni upadek bs mial miejsce, o ile dobrze pamietam, przed objęciem nadzoru przez KNF, było to pare ładnych lat temu. jest jeden bank w Zabłudowie z wiekszymi problemami ale to od razu widac w wycenie obligacji. Oczywiście trzeba miec w pamieci wszystkie problemy tego sektora, ale jak powiedzial przedmowca, nie demonizowalbym generalnie bs, tam tez mozna znalezc cos ciekawego jedyne co moze razic to (jak dla mnie) nieuzasadniona wysoka wycena obligacji, raczej nie zachecajaca do zakupu
|
|
cos sie zmienilo jesli chodzi o zapisy na rachunek w innym dm? wizyta w oddziale jest konieczna? ktos otwieral korespondencyjnie rachunek obligacje w bdm? dlugo to trwa?
|
|
No i mamy kolejną emisję, tym razem tylko 100 mln i niższy kupon 1,3%
|
|
@p321 byla taka mozliwosc ale to droga przez mękę, dla cierpliwych panie w pko bp nie wiedzialy o tym i musialy sie kontaktowac z centrala :)
|
|
dzieki lektura analiz dm bps jest obowiazkowa
|
|
mrmrooz napisał(a):Też się zastanawiam, ale nie znalazłem informacji jak się zapisać bez zakładania rachunku w DM BOŚ i bez fizycznej obecności tamże.
Pozdrawiam Michał M Taką dostałem odpowiedź: W celu dokonania zapisu na obligacje PTI S.A. bez otwarcia konta maklerskiego, należy dokonać przelewu zasilającego na rachunek DM BOŚ W tytule przelewu należy podać Imię, Nazwisko, PESEL i wpis "Wpłata na obligacje serii C Polskiego Towarzystwa Inwestycyjnego S.A." Po zaksięgowaniu wpłaty należy udać się do oddziału DM BOŚ w celu złożenia zapisu.
|
|
ja glownie na bs'ach siedze BPS0718 BPS1122 BSC0621 BSL0521 BSS0418 BSW0323 GNB0218 MWT1115 PCZ0615 PKN0517 ROG0116
|
|
|
|
ktos wyrzucil dzis sporo pcz1015 byla okazja cos sie dzieje w spolce?
|
|
na epwno nie puszczaja tego elixirem tylko sorbnetem ale, pewna "dobrze mi znana" spolka jak placila dywidende to musiala przelac kase do 11.30 do kdpw zeby wszystko sie domknelo tego samego dnia, to bardzo malo czasu, mogli sie nie wyrobic
|
|
|
|
chyba ktos duzy wychodzi bo na wszystkich seriach spore minusy
|
|
skladalem zapis w oddziale banku pkobp ciekawe doswiadczenie, trzeba sporo cierpliwosci na haslo ze chce sie zapisac ale na rachunek w innym domu maklerskim zwolano konsylium i oczywiscie uslyszalem ze sie nie da :)
|
|
zapisy mozna jeszcze skladac w cdm i dm pekao tam jest zwolnienie z oplaty w 2013 roku i tak jak w dm pkobp 0% za zapis
|
|
mathewg napisał(a):w aliorze wciaz nie ma odsetek z pcz0615 Juz zaksiegowali, strasznie pozno
|
|
w aliorze wciaz nie ma odsetek z pcz0615
|
|
Temat:
QLT0313
to chyba pierwszy i ostati wpis na temat tej spolki ale dla zainteresowanych wykupili
|
|
jest jakas szansa na osobny abonament tylko na obligacje?
|
|
Milmex Systemy Komputerowe Sp. z o.o. Emitent: Milmex Systemy Komputerowe Sp. z o.o. Seria: KOM12D Oprocentowanie: stałe, 11% Wypłata odsetek: kwartalnie Okres do wykupu: 12 miesięcy Termin wykupu obligacji: 30 sierpień 2013 Wartość emisji: 10.000.000zł Zabezpieczenie: zastaw rejestrowy na pakiecie rezerwacji częstotliwości do wartości 200% emisji Cel emisji: w rozumieniu art. 5 ust. 1 pkt. 3 Ustawy o obligacjach, nie został określony Wartość nominalna obligacji: 1.000 zł Minimalny zapis: 210.000 zł Termin zapisów: 28 sierpień 2012 roku Termin wpłat: 29 sierpień 2012 roku Catalyst: emitent ubiega się o wprowadzenie obligacji do obrotu na rynku wtórnym Catalyst. Informacje dodatkowe: Milmex jest jednym z istotniejszych integratorów systemów informatycznych na terenie Polski południowej. Organizacja spółki, jej wykwalifikowana kadra oraz znaczące zaplecze kapitałowe są bazą do realizacji coraz bardziej złożonych i wartościowych projektów integratorskich. za: http://www.corporatebonds.pl/
|
|
odsetki za sco0713 wplynely do alior banku
|
|
czy cos sie w spolce znacznie pogorszylo? dzis juz 98 i 98.11, moze stockwatch jakas analize spolki by zrobilo
|
|
witam odsetkiz ROB1213 juz zaksiegowany w aliorze
poniewaz to moja pierwsza wypowiedz to serdecznie wszystkich pozdrawiam
i przy okazji zapytuje czy bedzie obiecana analiza robyga?
Mateusz
|
|