PARTNER SERWISU
ljcnooke
kefirkiller

kefirkiller

Ostatnie 10 wpisów

obawiam sie ze tym razem ta reguła sie nie sprawdzi

ten temat poruszałem ok 2 miesiące temubinky

dzieki a juz myslalem ze cos nowego wyszlo w praniu Pray

MaximusieMinimusie mozesz mi to wyjasnic jaki dyrektor sypie??

dyrektor wyzbywa sie akcji???? a jaki bo moze cos mi umknęło uwadze??

a czy mozecie sie juz opanowac!!! Bo to chore sie robi!! Załóżcie sobie wątek o Tytanie i reszcie bo zamiast pisac o KOV-ie to tylko jakies głupawki wypisujecie!!!!!Troche powagi panowiepuke_l

proponuje obejrzeć filmik oczywiscie na temat i na pokrzepienie i cierpliwoscthumbright www.osageexploration.com/s/Hom...

a co powiecie na Jago i Elkopa????? troszke sie interesuje tymi spółeczkamiDancing mogą byc ciekawe jazdy w niedalekiej przyszłosci3some

tylko spoko bez entuzjazmu zbytniegoShame on you jak sami wiecie jak jest optymizm to moze byc ciekawie tak jak bylo na optku moze i nam czas wynagrodzi aczkolwiek przyznam sie bez bicia ze ostatnio redukowalem pozycje i staralem sie troszke taniej dokupic i nie ukrywam ze pozytyw byl i jest ale gramy na długich dystansach chyba sie opłacithumbright

Zmieniając troszke temat za pozwoleniem oczywiscie.Nasuwa mi sie pewna refleksja odnosnie prywatyzacji Lotosu.Od piątku do połowy marca inwestorzy ktorzy chcą zakupic pakiecik kontrolny Lotosu mogą sie zgłaszać do MS.Z tego co wiadomo nasz Doktorek ma chrapke na Lotosika ale jest jedno ale ze przy wyborze partnera resort skarbu kladzie nacisk na zapewnienie złóż Lotosowi.Czyli na mój tok myslenia J Kulczyk musi zapewnic dostawy ropy a skoro chce miec Lotosa to musi miec i rope thumbright Tylko czy to nie jest za piękne aby było prawdziwe??? I TU JEST ZAGADKAWhistle

może to dziwnie zabrzmi ale sam nie mam pojęcia jak to wszystko rozumować. wydaje mi sie ze z tym infem to moze byc delikatna sciema cos wisi w powietrzu"chyba"Think .Kurcze jutro delikatna nerwówka w ciągu sesji a ja akurat nie mam w ciągu dnia dostępu do kompa po prostu wyjeżdzam na cały dzień.Zostaje mi tylko siePray oby nic negatywnego sie nie wydarzyło ........

kolego niestety w interesach nie ma miejsca na sentymenty robic biznes to tak jak w przyrodzie SŁABE JEDNOSTKI MUSZĄ UMRZEĆ także wydaje mi sie ze tutaj nic nie zdziałamy "najlepsi wojownicy to CZAS i CIERPLIWOŚĆ"........Boo hoo!

a co jesli jest taka sytuacja ze przeszacowali i przeliczyli sie z wynikami??? Powstaje teraz pytanie co dalej jak to ogłosic itp.....oby to byl tylko scenariusz nierealny....

Czytając posty powyżej pepe1743 oraz BigLot-a mozna wnioskowac ze bedzie jakis kierunek i ja osobiscie obstawiam ten pozytywny jak pojawiają sie osoby negujące3some

to co dzisiaj miało miejsce szkoda ze tak sie skonczylo ale dziwne jest wlasnie to ze KOV dzisiaj plecy a Petrol na koniec sesji dzida w góre.Wydaje mi sie ze moze to byc celowe trzymanie kursu w ryzach. W sumie wydaje mi sie ze zarząd skoncentrowany jest na dzialaniach w terenie a nie na kursie akcji ale to takie moje prywatne odczucie byc moze sie myle ale jak jest to inwestycja dłuuuuuuugo terminowa to pare groni w prawo czy lewo nie robi różnicy zobaczymy co bedzie w przyszłym tygodniu bedziemy mieli zarys co do zachowania sie kursu

naprawde ciekaw jestem początku jutrzejszej sesji szkoda tylko ze rano mnie nie bedzie w domu zobaczymy okolo puludnia wynik mam nadzieje ze sie nie rozczarujebinky

na bankierze zaczyna sie delikatna rywalizacja miedzy akcjonariuszami KOV i PetrolaThink w sumie ciekawa wymian zdanpuke_l

jestem zdania i najlepiej by bylo malymi kroczkami do przodu bo jak za duze tempo to zadyszki mozna dostacDancing

powiem szczerze ze sam juz nie wiem jak to odebrac w zeszlym roku po zakonczeniu sesji bylo info na Chemosie na temat przejecia czeskiej spółki entuzjazm byl niesamowity napisalem wówczas na bankierze ze raczej info pod sypanko bylo to myslaem ze mnie zaszczekają ale nie chwaląc sie na drugi dzien po godz 10 moj scenariusz sie sprawdzil MAM NADZIEJE ZE TUTAJ BEDZIE INACZEJ CZEGO SOBIE I WAM ZYCZEsalute

Pytanie do p Jakuba: Panie Jakubie czy jest pan w posiadaniu akcji KOV?binky

dzieki JKking

to dla pocieszenia poczytajcie sobie jak mamili ludzi na petrolu!!Dancing

moim skromny zdaniem uwazam ten papier za długoterminowy i nawet obecny kurs jest mi na reke bo mozna bez stresu dobierac akcyjki a zarabiac na krotko mozna na innych spolkach!!! Nie ma co sie podniecac spadkami ani wzrostami ja dobieram systematycznie a czy kosmos bedzie za ro czy dwa nie ma to dla mnie żadnego znaczeniasalute

Z takiej informacji odnosnie notowań spółki tylko pozytyw i aby sie to utzrymałothumbright

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 2 września 2011 06:55:55
Liczba wpisów: 47
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,330 sek.

fvyxakmx
qmtxrjmt
pgcwfcye
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dddldpvx
regdyuyw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat