PARTNER SERWISU
vncvipdh
76 77 78 79 80
Redface
PREMIUM
0
Grupa: Emitent
Wpisów: 391
Wysłane: 25 stycznia 2011 21:22:42 przy kursie: 16,50 zł
Tytan napisał(a):

(...)
Zważ uwagę na pewne zjawisko.
Jeżeli ktoś, kto ma dostęp dostęp do informacji poufnych i wyzbywa się w przeddzień "dobrych wieści" 200tyś. swoich opcjo-akcji to:
- albo jest niezdrów na umyśle w co wątpię
- albo jest bliżej wiadomości niż J.Korczak i wie więcej.
- albo info będzie takie, o czym wie, że znowu na długie miesiące to niewiele zmieni
i kurs będzie gnił dalej w miejscu lub jeszcze gorzej.
To dzisiejsze zachowanie kursu jest dość śledcze.Think
Chcę również podkreślić iż zadałem p.Jakubowi wiele pytań(nie piszę tylko o toksach) nie tylko zresztą ja, na które nie mamy do dzisiaj odpowiedzi.
Nie będę się powtarzał wystarczy przeczytać, pan Jakub potrafi powołać się na starsze rzeczyangry3

A jednak wyraze swoją dezaprobate.
Sporo w Twoich wypowiedziach czystej spekulacji nie opartej na faktach.
Na szczęście sa na forum ludzie, którzy potrafią kojarzyć fakty, wiec Twoje ostatnie podejrzenia zostały juz chyba rozwiane.
Rozumiem, ze mam sobie na tych z góra juz 100 stronach watku wyszukać Twoje pytania, które mi umknely?
Sorry, jeśli komuś zależy na odpowiedzi, to nie spadnie mu włos z głowy i je przypomni. Taka mała grzecznosc.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

dadek
0
Wpisów: 190
Wysłane: 25 stycznia 2011 22:21:29 przy kursie: 16,50 zł
To prawda, że trzeba trochę posprzątać, sam od miesiąca nie dołączam się do dyskusji bo w sumie to takie ogólne paplanie o wszystkim i o niczym a coraz mniej interesujących wiadomości blah5
Co do toksów o których tyle było mówione są i będą a z tego co widać na KOV-ie zbyt dużego znaczenia nie mają. Inna sprawa, że sam obserwuję od dwóch miesięcy ENEę na której siedziałem i może posłużyć tutaj jako przykład. Jej kurs przez półtora miesiąca się nie zmienił a półtora tygodnia przed momentem objęcia "bezpłatnych :)" akcji (o których nigdzie nie znalazłem wcześniej infa)kurs zaczął dołować schodząc ogólnie nawet 10%. Po dzisiejszym infie, że część z tych akcji została sprzedana w zeszły piątek kurs nagle ożył i poszedł prawie 7% w górę. Tak więc wpływ toksów na naszej giełdzie uważam niewątpliwie za ogromny. Na Kov-ie przynajmniej nikt za darmo tych akcji nie dostaje i wyjaśnienia pana Jakuba mnie tutaj zadowalają.
Co do informacji technicznych i teori jak tutaj nie posprzątamy to w niedługim czasie będziemy ich szukać na stronach PGNiG, które włąśnie z FX Energy znalazło pokłady gazu w Polsce !
Tak więc, proponowałbym wszystkim bardziej merytoryczny charakter rozmowy na forum.

lewsey
0
Wpisów: 137
Wysłane: 25 stycznia 2011 22:27:05 przy kursie: 16,50 zł
Ja mam pytania do Pana Jakuba, ponieważ jestem bardzo ciekaw.

1. Jaki jest Pana stosunek do scalenia akcji KOV?
2. Czy na którymś z WZA ten temat był poruszany?
3. Jaka jest najbardziej prawdopodobna forma finansowania spółki,na dzień dzisiejszy,
w drugim półroczu?
4. Czy WZA Zostanie zwołane dopiero po zakończeniu wszystkich testów w Brunei?

P.S. Jeśli, któraś z informacji jest ogólnodostępna a przeoczyłem ją, proszę o odesłanie mnie do źródła.

Exar
11
Wpisów: 336
Wysłane: 26 stycznia 2011 11:01:43 przy kursie: 16,50 zł
Redface napisał(a):

A jednak wyraze swoją dezaprobate.
Sporo w Twoich wypowiedziach czystej spekulacji nie opartej na faktach.
Na szczęście sa na forum ludzie, którzy potrafią kojarzyć fakty, wiec Twoje ostatnie podejrzenia zostały juz chyba rozwiane.

PAn Jakub nie ma o co sie obrażać, może być emitentem i tym samym na forum ewenementem, ale przyjął konwencję dyskusji w internecie. Mamy się głaskać tylko?
Kiedyś pisał tu Pan Jakub o lock upach w czasie ważnych wydarzeń. Teraz takiego casusu jakoś nie było, akcje poszły w rynek, komunikat też, róbta co zarząd też ma wolną wolę i może robić z akcjami co chce.
Trzeba być wróżką, żeby przewidzieć spekulacje i wątpliwości na temat powodu zbycia?

Odnośnie transakcji insiderskich to osobiście nie mogę uwierzyć, że do takich ruchów dochodzi w KOV na kilka dni przed najważniejszymi wynikami jak dotąd. IMO takich rzeczy się nie robi, chyba że:
a) firma jest nastawiona na opcję typu przenosiny na sensowną giełdę zagraniczną, albo też rychłą sprzedaż a la SAB jakiemuś Shellowi albo Total, dużych nie ma więc nie będą płakać, mali są nieistotni - sprowadza się to do lekceważenia akcjonariuszy po prostu

b) wyniki będą umiarkowane - jeśli człowiekowi zależało na nowych opcjach, a nie miał kasy to dlaczego nie załatwił sobie krótkoterminowej pożyczki - po dobrym Brunei mógłby spokojnie zysk zrealizować i na fali optymizmu rynek jakoś by to strawił,
jeśli wyniki będą słabe, i gośc wie, że nie zarobi no to faktycznie lepiej zająć się gromadzeniem kasy na dom na Hawajach - to też sprowadza się do lekceważenia akcjonariuszy

c) trzecia opcja to dla mnie indolencja tej osoby, ale, że JK zbiera bystrzaków, którzy umieją generować cash, więc ta wersja automatycznie odpada (chociaz byłaby najwygodniejszym wytłumaczeniem)

d) tak jak pisał Tytan, być może Pan Jakub nie ma pełnej informacji wewnętrznej,a jeśli nie może pisać to może prościej przyznać, że nie wiem/ nie mogę podać takiej informacji, niż wdawać się w spekulacje, które rodzą nowe spekulacje

Osobiście stawiam na wersję A jeśli potwierdzą się zasoby i odbijemy powyżej emisyjnej, a dodatkowo uda się ENEA - potem polskim sułtanom zostanie tylko OIL, może przynajmniej jako spółka z WIG20.
No offence.
Edytowany: 26 stycznia 2011 11:02

MaximusMinimus
0
Wpisów: 344
Wysłane: 26 stycznia 2011 12:01:39 przy kursie: 16,50 zł
Exar, niestety muszę przyznać, że taka obawa chodzi mi po głowie od dłuższego czasu. Jeżeli się dobrze orientuje, wtedy spółka musiałaby ogłosić wezwanie i skupić akcje po
30-dniowej średniej kursu (jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić). Także najlepszy okres na dokonanie tego już minął, poza tym "nagle" mógłby się znaleźć ktoś z 5% pakietem, kto niekoniecznie byłby skory do przeprowadzki. Do tego zaufanie, które Doktor stara się odbudować, szybko osiągnęłoby poziom zero.

Poza tym dajmy chłopakom szansę. Jeżeli w piątek udowodnią, że umieją szukać węglowodorów, można im zaufać, to myślę, że w przeciągu miesiąca zobaczymy w akcjonariacie cały wachlarz OFE i nie tylko...

MaximusMinimus
0
Wysłane: 26 stycznia 2011 12:07:25 przy kursie: 16,50 zł
A tutaj ktoś nam zafundował małą zmianę od strony technicznej

gielda.wp.pl/kat,7070,title,GP...

Może ktoś bardziej doświadczony w sprawach technicznych giełdy mógłby mi wyjaśnić, czy wiąże się to z jakimiś większymi zmianami i który animator jest uważany za lepszego?

hazard
0
Wpisów: 86
Wysłane: 26 stycznia 2011 12:09:03 przy kursie: 16,50 zł
Witam,

temat opcji jest już tak rozwałkowany że aż nudny, jasne że lepiej z punktu widzenia akcjonariusza aby zarząd był tak bogaty aby nieustannie kupował akcje na giełdzie- nigdy nie sprzedając i by dodatkowo spółka przeprowadzała co chwila skup akcji i potem ewentualnie drobną część przekazywała pracownikom.

Zamiast sie cieszyć że opcje nie sa przydzielane z dyskontem + firma jasno i wprost informuje o swojej polityce na ten temat, marudzenie.

Co do Lock up-ów -> póki w spółce nie miały szans pojawić sie jakiekolwiek istotne informacje które jeszcze nie mogły być upublicznione-> nie ma podstawy do lock up-u, i może nam sie to bardzo nie podobać ale osoba która objeła te akcje miała prawo je sprzedać. Nie każdy musi być chciwy, chcieć grać/spekulować na giełdzie, myśleć jak inni- z resztą sam obejmując opcje po takiej cenie możliwe że część od razu bym sprzedał nawet gdybym nie musiał (w końcu czasem lepszy wróbel w garści- choć efekt PR troche średni).

Wspomniane przez Exar-a przenosiny na inną giełde... po co od razu przenosiny - równoległe notowania też są możliwe -> i czy z naszego punktu widzenia ew. tegoroczna emisja akcji na London SE lub na którejś większej giełdzie azjatyckiej byłaby dla nas gorsza niż ponowienie emisji na WIGu? Bo zwiekszona ilość akcji na polskiej giełdzie nie przysporzy społce nowych inwestorów... natomiast dodatkowe notowania w bardziej "solidnej" walucie i owszem. Z resztą wszystkiego sie dowiemy juz po testach. Osobiście mam nadzieje że na pomyśle zostania długoterminowym akcjonariuszem KOV przynajmniej nie stracę.

Pozdrawiam,
Edytowany: 26 stycznia 2011 12:20

Dapi
PREMIUM
0
Wpisów: 993
Wysłane: 26 stycznia 2011 13:47:21 przy kursie: 16,50 zł
Exar napisał(a):
PAn Jakub nie ma o co sie obrażać, może być emitentem i tym samym na forum ewenementem, ale przyjął konwencję dyskusji w internecie. Mamy się głaskać tylko?
Kiedyś pisał tu Pan Jakub o lock upach w czasie ważnych wydarzeń. Teraz takiego casusu jakoś nie było, akcje poszły w rynek, komunikat też, róbta co zarząd też ma wolną wolę i może robić z akcjami co chce.
Trzeba być wróżką, żeby przewidzieć spekulacje i wątpliwości na temat powodu zbycia?

Proponuje przeczytać ustawę w której jest opisane kiedy tzw. insajderzy mają zakaz sprzedaży.

Problemem są właśnie pytania wynikające z braku wiedzy na temat prawa regulującego rynek oraz komunikatów spółki na które żąda się odpowiedzi od przedstawiciela spółki.
Na co jak widać przedstawiciel w końcu zaprotestował...

Natomiast fakt, że na forum SW zabierają głos przedstawiciele wielu spółek nie upoważnia do traktowania ich jako swoich "kolegów z netu" jak to czynimy w stosunku do innych użytkowników z forum.
Rynki mogą pozostać irracjonalne dłużej niż ty możesz pozostać wypłacalny.

Rozbudowane wykresy: http://www.atcharts.pl
Centrum analizy technicznej: http://www.attrader.pl

zabapinkfloyd
0
Wpisów: 514
Wysłane: 26 stycznia 2011 15:17:58 przy kursie: 16,50 zł
Z tego co się orientuję na forum wszystkich traktuje się jednakowo jak koleżanki i kolegów.

Oczywiście każdy normalny i w miarę rozsądny człowiek powinien zwracać się z poszanowaniem do naszego gościa Pana Korczaka :)
Myślę że to jest oczywiste i nie podlega żadnej dyskusji :)

Exar
11
Wpisów: 336
Wysłane: 26 stycznia 2011 15:41:59 przy kursie: 16,50 zł
Dapi napisał(a):
Proponuje przeczytać ustawę w której jest opisane kiedy tzw. insajderzy mają zakaz sprzedaży.

Jeśli chodzi o sprzedaż przez insiderów to kiedy mogą, a kiedy nie powinni, to są dwie różne sprawy. Prawo nie zawsze idzie w parze z etyką. Określone działania powodują określone reakcje rynkowe i mówią coś o firmie, jak i zarządzających. Btw ostatnio intensywna dyskusja o tym rozpętała się, gdy prezes City Interactive scashował akcji na kilkanaście baniek po wzrostach swojej firmy. Ale na jego plus - to było PO informacji o dobrych wynikach sprzedaży Snajpera.
Odkrywczych wniosków z takich dyskusji oczywiście nie ma, ale może echo dociera do insiderów (np za pośrednictwem Pana Jakuba) i da im do myślenia. Tylko taki sens dyskutowania o tym co się powinno, a czego nie widzę.

Cytat:

Problemem są właśnie pytania wynikające z braku wiedzy na temat prawa regulującego rynek oraz komunikatów spółki na które żąda się odpowiedzi od przedstawiciela spółki.
Na co jak widać przedstawiciel w końcu zaprotestował...

Nikt nie wykłóca się o insiderskie informacje, ale jak się wczytać w wątek to większość userów forum próbuje wydobyć od Pana Korczaka źdźbło tej jedynej wyjątkowej wiadomości o ropie szybciej od szerokiego rynku. Każdy chce zarobić. Generalnie wszyscy sobie tu spokojnie rozmawiamy i nikt niczego od nikogo nie żąda. Przedstawiciel KOV zaprotestował i ma to tego prawo, to część dyskusji.
W czym problem, że od czasu do czasu pojawi się jakiś spór czy niewielki konflikt?
Mamy tylko grzecznie wklejać świece i ustępy z ustawy o obrocie IF?

Dla SW to niewątpliwa nobilitacja, że Pan Jakub tutaj się wypowiada i nikt go nie chce płoszyć. Zresztą płochliwi ludzie nie zajmują się szeroko pojętym PR i komunikacją marketingową, skórę trzeba mieć grubą. Zastanówmy się tylko po co Pan Jakub zawitał na to forum? Niewątpliwie musiał mieć zgodę 'z góry' - KOV postanowił, że taka forma będzie niezłym wentylem bezpieczeństwa w spółce wydobywczej działającej na polskim rynku w erze Petrola.

Cytat:

Natomiast fakt, że na forum SW zabierają głos przedstawiciele wielu spółek nie upoważnia do traktowania ich jako swoich "kolegów z netu" jak to czynimy w stosunku do innych użytkowników z forum.

Jeśli modom coś nie pasuje, forma czy ton wypowiedzi - niech aktywnie moderują forum, a nie biorą się za wychowanie. Piszą tu w normalnym tonie rozmowy ludzie od nastolatków do emerytów, ludzie w dresach i garniturach - i tak wszystkim nie dogodzicie, co najwyżej sobie. Ale wasz biznes to się martwcie. Ja za dobre rady wystawiam normalnie faktury :)

Sorry za offtopic trochę. Jak nie wpisałem się w linię polityczną to zawsze są wychowawcze bany, kasowanie postów i po temacie. Ewentualnie proponuję pisanie tylko w abonamencie, albo za zasługi i pochodzenie społeczne.
Cheers

panikarz
0
Wpisów: 54
Wysłane: 26 stycznia 2011 17:33:53 przy kursie: 16,50 zł
jeśli wcześniejsze spekulacje odnośnie celowej zwłoki w podaniu informacji o wynikach wierceń na ukrainie są prawdziwe to info w tej sprawie powinno ukazać się przed jutrzejszą sesją
no to czekamy........

MaximusMinimus
0
Wysłane: 26 stycznia 2011 19:01:54 przy kursie: 16,50 zł
Powiem szczerze, że w tym tygodniu średnio co kilka minut patrze na kurs KOV. Wydaje się, że info z Ukrainy będzie preludium-podbitką do wyników z Bruneii. Mam tylko taką szczerą nadzieje, że to co ma się ukazać do końca tego tygodnia nie ukaże się dopiero po weekendzie Pray .
Na dzisiejszym fixingu nie doszukałem się "macania dna". Hmmm. No i ta zmiana animatora tuż przed wynikami. Ciekawe czym tak podpadły chłopaki z BZWBK?

Scenariusz marzeń:
Kurs oscyluje cały dzień w okolicach 1,7, później info z Ukrainy, mała podbitka no i poranne wieści z Bruneii w piątek, baardzo pozytywne oczywiście....

.... ale to tylko marzenia.

kefirkiller
0
Wpisów: 47
Wysłane: 26 stycznia 2011 19:23:26 przy kursie: 16,50 zł
może to dziwnie zabrzmi ale sam nie mam pojęcia jak to wszystko rozumować. wydaje mi sie ze z tym infem to moze byc delikatna sciema cos wisi w powietrzu"chyba"Think .Kurcze jutro delikatna nerwówka w ciągu sesji a ja akurat nie mam w ciągu dnia dostępu do kompa po prostu wyjeżdzam na cały dzień.Zostaje mi tylko siePray oby nic negatywnego sie nie wydarzyło ........

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:27:28 przy kursie: 16,50 zł
lewsey napisał(a):
Ja mam pytania do Pana Jakuba, ponieważ jestem bardzo ciekaw.

1. Jaki jest Pana stosunek do scalenia akcji KOV?
2. Czy na którymś z WZA ten temat był poruszany?
3. Jaka jest najbardziej prawdopodobna forma finansowania spółki,na dzień dzisiejszy,
w drugim półroczu?
4. Czy WZA Zostanie zwołane dopiero po zakończeniu wszystkich testów w Brunei?

P.S. Jeśli, któraś z informacji jest ogólnodostępna a przeoczyłem ją, proszę o odesłanie mnie do źródła.

Witam,
Odpowiadam po kolei:
1. Nie mam uksztaltowanego zdania na ten temat. Ale chyba wszyscy liczymy na to, ze nie będzie za czas jakiś trzeba niczego scalac, prawda? ;-)
2. Nie, nie był, ale należy pamiętać, ze spółka była notowana na zuplenie innym rynku i miała zupełnie inna rozpoznawalnosc.
3. Odpowiedz jest oczywista: jeśli tylko rynek się nie zawali, to zawsze najbardziej preferowana forma będzie equity. To nie wyklucza innych form finansowania tam, gdzie jest to możliwe, bo mamy juz stwierdzone rezerwy (Ukraina). Czas jakiś temu prasa dość dobrze wychwycila ten wątek od Tima Elliotta ;-)
4. Na pewno nie wcześniej.

Pozdrawiam, otrzepuje się z niektórych komentarzy i jedziemy dalej.
JKorczak /KOV/

BigLot
1
Wpisów: 371
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:31:31 przy kursie: 16,50 zł
MaximusMinimus napisał(a):
Na dzisiejszym fixingu nie doszukałem się "macania dna". Hmmm. No i ta zmiana animatora tuż przed wynikami. Ciekawe czym tak podpadły chłopaki z BZWBK?

Może liczą na pozytywną rekomendację PKO BP SA, BZ dawał marne 2,40tongue3
Albo czas albo pieniądz. ...

zabapinkfloyd
0
Wpisów: 514
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:32:18 przy kursie: 16,50 zł
Panie i Panowie.
Pan Korczak siedzi tu bo siedzi, nie wiem dlaczego i zbytnio mnie to nie interesuje.
Ważne że jest i zawsze chętnie odpowiada na pytania.
Nie sadzę że spółce na tym zależy.

Fajnie będzie jak zaczniecie Go traktować jak innych użytkowników.
Pewnie i wie więcej niż my, ale tak szczerze to nie ma większego znaczenia.
Giełda to giełda i jej prawa są jej prawami-wszystko jest możliwe.

Nie potraficie docenić tego co cenne
Nie ma kur co znoszą złote jajka, są tylko kurczęta które trudno znaleźć

Sam jestem w rozterce i nie wiem co będzie za jakiś czas
a TO ŻE SPÓŁKA COŚ ZNAJDZIE nie musi przełożyć się na jej kurs

Giełda to taka gra w której końcowy wynik nigdy nie jest znany.

Każdy kiedyś umrze a pieniądze tego nie zmienią

W sumie też chce zarobić na KOV ale co będzie to ma być :)))))
Głowa do góry :}

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:36:18 przy kursie: 16,50 zł
niestety muszę przyznać, że taka obawa chodzi mi po głowie od dłuższego czasu. Jeżeli się dobrze orientuje, wtedy spółka musiałaby ogłosić wezwanie i skupić akcje po 30-dniowej średniej kursu (jeżeli się mylę, to proszę mnie poprawić). Także najlepszy okres na dokonanie tego już minął, poza tym "nagle" mógłby się znaleźć ktoś z 5% pakietem, kto niekoniecznie byłby skory do przeprowadzki. Do tego zaufanie, które Doktor stara się odbudować, szybko osiągnęłoby poziom zero. (...)

Kurcze, skąd takie myślenie? Nie będzie żadnego delistowania papieru w Polsce!
Rozmowa była o potecjalnym notowaniu rownoleglym na innym rynku. Rynku, który ma większe doświadczenie w inwestowaniu i wycenie spółek poszukiwawczych. Nasi akcjonariusze, z którymi rozmawiamy, nie są do takiego pomysłu negatywnie nastawieni. Ale zastrzegam - póki co mówimy o możliwości, a nie konretnej decyzji. Taka nie zapadła. Jak zapadnie, dowiedzą się wszyscy z odpowiedniego komunikatu.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

Redface
PREMIUM
0
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:46:07 przy kursie: 16,50 zł
(...)
No i ta zmiana animatora tuż przed wynikami. Ciekawe czym tak podpadły chłopaki z BZWBK? (...)

Niczym nie podadli, nasz animator, Marcin robi świetna robotę, wierzcie mi.
To jest dodatkowy animator, wybrany przez giełdę, decyzja nie była konsultowana z KOV (bo i dlaczego miałaby być?).
Standardowa procedura GPW, za kilka miesięcy przestaną animowac nas, przyjdzie czas na inna spółkę.
Pozdrawiam,
JKorczak /KOV/

lewsey
0
Wpisów: 137
Wysłane: 26 stycznia 2011 21:50:06 przy kursie: 16,50 zł
Wiadomość do wszystkich( w tym do moderatora).

Nie jest ważne czy będziemy tytułować ludzi per Pan/Pani. Jeśli, któryś z użytkowników ma życzenie abym w jakiś określony sposób się do niego zwracać, to niech oznajmi to na forum. Najważniejsze jest byśmy wszyscy wzajemnie darzyli się szacunkiem i wyrozumiałością. Ja osobiście będę zwracał się do prezesa poprzedzając jego nazwisko bądź imię słowem "PAN", ponieważ przedstawił się z Imienia i Nazwiska(podobnie do mnie), jest ode mnie starszy i wychowanie nie pozwala pisać mi "Hej Kubuś". Zakończmy te spory, gdyż zachowujemy się dosłownie jak "Kargul i Pawlak". Są ciekawsze tematy,dotyczące spółki, do omówienia.

P.S. Dziękuję za odpowiedź na moje pytania.

grabkakosta
0
Wpisów: 25
Wysłane: 26 stycznia 2011 22:38:45 przy kursie: 16,50 zł
Witam

Czy ktoś z Was zastanawiał się jakie wyniki możemy uznać za "średnie", "dobre" czy "bardzo dobre" ?? Według moich przemyśleń, biorąc pod uwagę, że KOV chce wykonać 7 odwiertów w bloku L do czasu rozpoczęcia komercyjnego wydobycia, a sensowny zysk pojawi się przy wydobyciu ponad 70MMcf/d to wyniki "bardzo dobre" musiałyby być bardzo zbliżone do wyników z pola Bubut ok 10MMcf/d z jednej strefy. Wyniki na poziomie 5-7 MMcf/d w porównaniu z Ukrainą gdzie wydobycie dzienne wszystkich odwiertów to chyba ok 6MMcf/d wydają się super, jednak spełnienie założenia 70MMcf/d z 7 odwiertów jest wtedy zagrożone.(chyba że można prowadzić wydobycie z kilku stref jednego odwiertu?) Czy Macie jakieś zdanie na ten temat? To pytanie kieruję również do Pana Jakuba.

Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE SERINUS

76 77 78 79 80

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,533 sek.

ppljxbhe
hsmwahrd
kfhjrkrd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 430,89 zł +382,15% 96 430,89 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
meklscco
jrnthuvl
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat