Temat:
GOBARTO
lawinę wzrostów czy spadków?? oto jest pytanie kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
PGE
markoczarko napisał(a):skrucz napisał(a):wydaje się, że kurs osiągnął najniższy poziom i powoli powinno być lepiej dlaczego tak uważasz? bo kurs już jest "trochę" poniżej ceny emisji a najbliższe wyniki mogą być bardzo ciekawe kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
PGE
wydaje się, że kurs osiągnął najniższy poziom i powoli powinno być lepiej kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
podaż, podaż i jeszcze raz podaż będzie królować póki nie zajdą widoczne zmiany kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
nie ma się co zastanawiać tylko sprzedawać PKC póki wyniki jeszcze nie znane kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
co tu dużo pisać; duda to dziadostwo i tyle, o wzrostach trzeba zapomnieć, przy dudzie nawet defensywna tpsa jest o wiele lepszą inwestycją kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
ORANGEPL
kurs rysuje dno ale to dobry moment na odbicie; w nowym roku tpsa może być jedną z ciekawszych spółek z wig20 ma szanse na wzrosty bo nie została nadmuchana w 2009 jak inne balony kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
lekkie wzrosty po głębokich spadkach i powrót do marazmu charakterystycznego dla dudy kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
a nie mówiłem, że będzie gorzej; tak świąteczna wyprzedaż kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
krewa napisał(a):skrucz, nie wstydź się, to żadna ujma mieć w portfelu Dudę lub pogrywać na niej a na banknotach NBP nie będzie adnotacji, że pochodzą z handlu na akcjach Dudy. skoro nie masz akcji i nie zamierzasz ich nabywać - (tu proszę wybaczyć moją wścibskość) co Cię zmusza do interesowania się tą spółką? nie wstydzę się, po prostu nie zamierzam póki co inwestować w dudę, myślałem o tym dlatego się interesuje, poza tym żeby się czymś interesować nie koniecznie trzeba to mieć (interesują mnie jumbo jety a zapewne nigdy go miał nie będę  ) kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
busz napisał(a):skrucz napisał(a):gadanie, gadanie, gadanie a kurs dalej spada; kolejna sesja spadkowa na dużym obrocie Przez gadanie ani nie wzrośnie ani nie spadnie. A jeśli chcesz sprzedawać wtedy, kiedy już wszyscy się wyprzedali, a kupować wtedy gdy wszyscy się już obkupili to życzę wielu sukcesów na gpw sprzedawać nie mam co a kupować dudy nie zamierzam kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
gadanie, gadanie, gadanie a kurs dalej spada; kolejna sesja spadkowa na dużym obrocie kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
ja uważam, że spółka zamiast zachęcać inwestorów, to wręcz ich odpycha i zniechęca do siebie co oczywiście rodzi obecną sytuację w postaci powolnego spadku kursu, chociaż to co się działo przez choćby ostatnie 2 sesje trudno nazwać powolnym spadkiem kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
krewa napisał(a):skrucz napisał(a):współczuję posiadaczom ostatnich sesji ale prawda jest taka, że z dudą może być już tylko gorzej skrucz, a może słowo/półtora uzasadnienia? już od wielu miesięcy kurs porusza się w trendzie spadkowym, to już nie jest trend boczny, pokonywane są kolejne opory na dużych obrotach, co nie wróży dobrze; wszyscy wiedzą, że spółka przeszła trudny okres, że może sprzedawać mięso na wschodzie, że banki posiadają duże pakiety akcji, mimo to wyniki nie napawają optymizmem, powiedział bym, że są bez wyraźnego błysku, sygnału i tak naprawdę prezes nie ma prezentu pod choinkę bo milczy co jest do niego niepodobne kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
ROVESE
no ładnie ładnie; kurs zmierza w dobrym kierunku, jutro widzę 16 zł:) kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
DEVELIA
hmm, a nie tak dawno z hukiem kurs przebił 2 zł; nie wygląda to najlepiej kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|
Temat:
GOBARTO
współczuję posiadaczom ostatnich sesji ale prawda jest taka, że z dudą może być już tylko gorzej kto nie ryzykuje, ten nic nie zyska; kto ryzykuje, może stracić wszystko...
|
|