PARTNER SERWISU
hrsineha
goRz

goRz

Ostatnie 10 wpisów
to coś Ci dziwnie powiedzieli, mi w XTB w Sidomie SL działają na spólkach z NC, nieżle się raz nawet przejechałem na takim SL .... :)

A czy tenże Optimus tej daty 2 razy nie przekładał ?

Co jest w takim razie lepsze ?

ach żeby to inni czytali ....

a kurs w .... WArtości Księgowej

w elektrowni szczytowo pompowej :)
stara dobra metoda inaczej trudno skałdować energię;)

ekspertem od gier nie jestem ale na bazie testowania prostych aplikacji/zmian w firmie wydaje mi się, że w tej sytuacji koniec Q2 to będzie sukces.

a na jaki dzień trzeba było te akcje mieć coby się załapać ?

tak ja wiem co jet dalej napisane pytam czy to ze rozstają się z tą firmą to w praktyce wiadomośc neutralna/zła / dobra?

a co powiecie na to

Cytat:
Photon Energy announces the termination of contract with its Authorized Advisor
The Management Board of Photon Energy a.s. informs on 28 January 2011 that on 27 January 2011 the Company decided to terminate the service agreement with its Authorized Advisor CMS Corporate Management Services as after over two years on New Connect. The agreement will be terminated per 31 January 2011.

www.newconnect.pl/?page=1045&a...

jakie znaczenie w praktyce

hmmm to
gpwinfostrefa.pl/palio/html.ru...

Cytat:
Zestawienie akcji giełdowych spółek w portfelu Amplico OFE (tabela)

nie wiem czy to w tym wątku już było pisane:
"Zestawienie akcji giełdowych spółek w portfelu Generali OFE (tabela)
31 - 12 - 2010
Spółka Wartość Udział
Photon 4 012 799 4,11%"

wiadomośc skopiowana z forum PB, nie mogę na razie dogrzebać się jakiegoś innego źródła

o jest:
finanse.wp.pl/kat,7061,title,Z...

Cytat:
14.01. Warszawa (PAP) - Zestawienie przedstawia zaangażowanie Generali OFE w kapitale zakładowym giełdowych spółek na koniec 2010 i 2009 roku. Przedstawia również procentową zmianę udziałów Generali OFE w kapitale spółek na koniec 2010 roku w porównaniu z końcem 2009 roku.

hmmm szukalem na stronie spólki ....

czy ja nie umiem znaleźc czy raportu nie ma ?

do 20go stycznie ma się pojawić raport za grudzień, ktoś wie jaki może mieć wydźwięk ?

Kamil Gemra napisał(a):
Znawcy Orła co powiecie na dzisiejszego debiutanta na NC: www.stockwatch.pl/gpw/gruparec...

To jest jakaś spora konkurencja Orła?Think

znawcą nie jestem ale konkurencja to jest zdecydowana to tego co Orzeł ma robić w 2011.
tylko czy to źle ? Debiut imponujący.

czy ktoś wie coś może o potencjalnych kontaktach ? o lata w aktualnościach cisza..

no i -10% na window undressing, dobrze że na małych obrotach. czy coś się stało w spólce ?

nie konkretnie nie mogę, ruch jest tak mały na tej spółce... i ruchy dziwne... straciłem 'wiarę'

window dressing na netmedia ? niemożliwe...

jakie mają szanse ?

pb.pl/a/2010/12/22/21_firm_tak...

Cytat:

21 firm, także z giełdy, w przetargu na system cyfrowej rejestracji rozpraw sądowych

odbicie niby jest ale czy jest szansa na dalszy wzrost ? opór 4 czy 4,20 ?

trzymanie ceny ?

pb.pl/a/2010/12/21/Michal_Pszc...

Cytat:

Michał Pszczoła, wiceprezes spółki Netmedia, sprzedał 15 grudnia spółce Rezia z Nikozji 550 tys. akcji Netmedia po cenie 8,18 zł za papier za łączną kwotę 4,499 mln zł. Z kolei spółka zależna z Nikozji sprzedała w transakcji pakietowej z "renomowanymi instytucjami finansowymi" 15 grudnia 300 tys. akcji po cenie 7,55 zł za akcję i 250 tys. akcji po 8 zł za papier.

niedzielny artykuł w pb.pl: pb.pl/a/2010/12/12/Netmedia_br...

Cytat:
Netmedia chcą wejść mocniej w najważniejszą dla siebie branżę. Planują przejęcia w Polsce i za granicą, zaś trzy spółki portfelowe mogą wejść na parkiet.

odbicie powyżej 4,30 jest, ale co dalej, techcznie miało iść do góry? Ale technika i NC ?
A informacji nowych ze spólki brak :/

no ruch że hej... lepiej żeby dobry był ten wywiad... co to dzisiaj się stalo w ogóle?

kandydat do rajdu, hmmm
pb.pl/a/2010/11/30/Mamy_kandyd...

kolejne rankingi i konkursy
www.pb.pl/a/2010/11/26/Polska_...
a kurs hmmm słabo.

ja rozumiem że to ciągle nie weszło na NC i dopiero niedługo wejdzie, ktoś wie kiedy konkretnie ?

no pomysł na branie to ja też miałem ale po jakimś odbicu od poziomu 6 pln ale nie takim :)

Ok bo ja jestem zielony, ktoś mi może dzisiejszy ruch na RHD wytłumaczyć ?!

www.pb.pl/a/2010/11/23/Ranking...

i co Wy na to ? szansa na ruch w górę ? Przy obecnej Koreansko-Irlandzkiej korekcie ?

no i zeszło do minimów tegorocznych, co Państwo radzą ? Czas na odkupienie ?

i co technicy powiecie na przebicie 2,70 ?
pb.pl/a/2010/11/08/Technicznyc...

a fundamentaliści ?

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 21 czerwca 2011 21:15:12
Liczba wpisów: 41
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,237 sek.

vubnbdsg
viomsnxn
wtztxolk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
somkcfqg
usjdsoyu
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat