to coś Ci dziwnie powiedzieli, mi w XTB w Sidomie SL działają na spólkach z NC, nieżle się raz nawet przejechałem na takim SL .... :)
|
|
Temat:
11BIT
A czy tenże Optimus tej daty 2 razy nie przekładał ?
Co jest w takim razie lepsze ?
|
|
Temat:
PHOENIX
ach żeby to inni czytali ....
|
|
Temat:
PHOENIX
a kurs w .... WArtości Księgowej
|
|
Temat:
PHOENIX
w elektrowni szczytowo pompowej :) stara dobra metoda inaczej trudno skałdować energię;)
|
|
Temat:
11BIT
ekspertem od gier nie jestem ale na bazie testowania prostych aplikacji/zmian w firmie wydaje mi się, że w tej sytuacji koniec Q2 to będzie sukces.
|
|
a na jaki dzień trzeba było te akcje mieć coby się załapać ?
|
|
Temat:
PHOENIX
tak ja wiem co jet dalej napisane pytam czy to ze rozstają się z tą firmą to w praktyce wiadomośc neutralna/zła / dobra?
|
|
Temat:
PHOENIX
a co powiecie na to Cytat:Photon Energy announces the termination of contract with its Authorized Advisor The Management Board of Photon Energy a.s. informs on 28 January 2011 that on 27 January 2011 the Company decided to terminate the service agreement with its Authorized Advisor CMS Corporate Management Services as after over two years on New Connect. The agreement will be terminated per 31 January 2011. www.newconnect.pl/?page=1045&a...jakie znaczenie w praktyce
|
|
|
|
Temat:
PHOENIX
nie wiem czy to w tym wątku już było pisane: "Zestawienie akcji giełdowych spółek w portfelu Generali OFE (tabela) 31 - 12 - 2010 Spółka Wartość Udział Photon 4 012 799 4,11%" wiadomośc skopiowana z forum PB, nie mogę na razie dogrzebać się jakiegoś innego źródła o jest: finanse.wp.pl/kat,7061,title,Z...Cytat:14.01. Warszawa (PAP) - Zestawienie przedstawia zaangażowanie Generali OFE w kapitale zakładowym giełdowych spółek na koniec 2010 i 2009 roku. Przedstawia również procentową zmianę udziałów Generali OFE w kapitale spółek na koniec 2010 roku w porównaniu z końcem 2009 roku.
|
|
Temat:
PHOENIX
hmmm szukalem na stronie spólki ....
|
|
Temat:
PHOENIX
czy ja nie umiem znaleźc czy raportu nie ma ?
|
|
do 20go stycznie ma się pojawić raport za grudzień, ktoś wie jaki może mieć wydźwięk ?
|
|
znawcą nie jestem ale konkurencja to jest zdecydowana to tego co Orzeł ma robić w 2011. tylko czy to źle ? Debiut imponujący.
|
|
czy ktoś wie coś może o potencjalnych kontaktach ? o lata w aktualnościach cisza..
|
|
Temat:
NETMEDIA
no i -10% na window undressing, dobrze że na małych obrotach. czy coś się stało w spólce ?
|
|
Temat:
NETMEDIA
nie konkretnie nie mogę, ruch jest tak mały na tej spółce... i ruchy dziwne... straciłem 'wiarę'
|
|
Temat:
NETMEDIA
window dressing na netmedia ? niemożliwe...
|
|
Temat:
QUMAK
|
|
Temat:
PHOENIX
odbicie niby jest ale czy jest szansa na dalszy wzrost ? opór 4 czy 4,20 ?
|
|
Temat:
NETMEDIA
trzymanie ceny ? pb.pl/a/2010/12/21/Michal_Pszc...Cytat: Michał Pszczoła, wiceprezes spółki Netmedia, sprzedał 15 grudnia spółce Rezia z Nikozji 550 tys. akcji Netmedia po cenie 8,18 zł za papier za łączną kwotę 4,499 mln zł. Z kolei spółka zależna z Nikozji sprzedała w transakcji pakietowej z "renomowanymi instytucjami finansowymi" 15 grudnia 300 tys. akcji po cenie 7,55 zł za akcję i 250 tys. akcji po 8 zł za papier.
|
|
Temat:
NETMEDIA
niedzielny artykuł w pb.pl: pb.pl/a/2010/12/12/Netmedia_br...Cytat:Netmedia chcą wejść mocniej w najważniejszą dla siebie branżę. Planują przejęcia w Polsce i za granicą, zaś trzy spółki portfelowe mogą wejść na parkiet.
|
|
Temat:
ATONHT
odbicie powyżej 4,30 jest, ale co dalej, techcznie miało iść do góry? Ale technika i NC ? A informacji nowych ze spólki brak :/
|
|
Temat:
NETMEDIA
no ruch że hej... lepiej żeby dobry był ten wywiad... co to dzisiaj się stalo w ogóle?
|
|
Temat:
NETMEDIA
|
|
Temat:
NETMEDIA
|
|
Temat:
AQUABB
ja rozumiem że to ciągle nie weszło na NC i dopiero niedługo wejdzie, ktoś wie kiedy konkretnie ?
|
|
Temat:
REINHOLD
no pomysł na branie to ja też miałem ale po jakimś odbicu od poziomu 6 pln ale nie takim :)
|
|
Temat:
REINHOLD
Ok bo ja jestem zielony, ktoś mi może dzisiejszy ruch na RHD wytłumaczyć ?!
|
|
Temat:
ATM
|
|
Temat:
REINHOLD
no i zeszło do minimów tegorocznych, co Państwo radzą ? Czas na odkupienie ?
|
|
Temat:
SYNTHOS
|
|