PARTNER SERWISU
tvxkawtq
Hossana

Hossana

Ostatnie 10 wpisów
Info z biotonu o dofinansowaniu w kwocie do 51.916.189,50 PLN

www.stockwatch.pl/komunikaty-s...

można to skwitować jednym obrazkiem

kliknij, aby powiększyć

Bardzo prosimy w natłoku raportów bieżących o omówienie raportu SYGNITY.

Pytanie do płatnego przedstawiciela spółki CTC:

Czy umowa na bazie której spółka pozyskała prawo do posługiwania się logo EURO2012 jest umową na wyłączność? Jesli tak to czy przychód z choinki zapachowe z logo EURO2012 dostepne na stacjach BP jest księgowany w CTC?

Jakie społka ma aktualnie plany w zakresie debiutu giełdowego IMAGISA? Czy po wejściu w akcjonariat PCG p. Patrowicza spółka zaniechała mozliwosci upublicznienia Imagisa przez PCG?

Dziekuję.

Rozumiem, że okres wynikowy i eksperci portalowi mocno zajęci - ale jesli znajdą czas proszę o wrzucenie do kolejki raportu HAWE.

W dlaszym ciagu ponawiam pytanie z poprzedniego posta.

A czy ktoś się orientuje bądź udało mu się w jakikolwiek sposób odnaleźć datę ogłoszenia zwycięzcy na budowę szerokopasmowej sieci ? Ma być we wrześniu ogłoszenia ale brak konkretów a suma niemała (230mln).

Udział Krauzego w akcjonariacie Petrolinvestu spadł do 7,19 proc.

www.parkiet.com/artykul/7,1087...

WD przyłączam się do prosby kolegi w//w.

Info nie w nosi kompletnie nic, no chyba tylko to ze będzie nowa ""Wiertarka "" , tańszą ... myślę ze Ryszard K., chciał zrobić jakiś ruch .. no i zrobił. trzeba było wysypać trochę akcji to wysypał

Obecnie Getin Bank ustalił spread dla CHF na poziomie 13,9% dla EURO 10,64% , mBank dla CHF 6% dla EURO 5%, a ING Bank Śląski dla CHF 5,99% dla EURO 5,99%.

Panie Czarnecki .. Liar

Jestem w WBK od wielu lat mam , mają jedne z wyższych jak nie najwyższą prowizje za transakcje , opłatę roczna i teraz doszło jeszcze to .. co prawda akurat opłata mnie nie dotyczy gdyż dokonuje wielu transakcji , jednak Pałka się przegła , po wakacjach robię z nimi rozwód ... ! a razem zemną odchodzi . żona , Matka, oraz Ojciec dodatkowo opłata za AMIBROKER wiec za jednym razem stracą stracą parę zł. i wcale nie będzie ich Żal .. szczerze niech mnie pocałują... w 3 litery

Juz po fali tsunami i mozna wrocic do analizy raportu na Ropczycach?

Kamil możemy liczyć na profesjonalną analizę przez expertów stockwatcha raportu kwartalnego?

dwa dni temu

kliknij, aby powiększyć

Kwadraty maja identyczna wysokośc

kliknij, aby powiększyć

Dzisiaj uderzenie popytu - na wykresie biała długa świeca potwierdzona wolumenem - wszystko wskazuje na to ze podczas najbliższych sesji będziemy testowali okolice 13 zł.

Przy takim FF to bym zastanowil sie 10x czy warto wejsc bo wyjsc juz moze nie byc tak latwo.

Mizerne obroty http://www.pse.cz/ na fortunce.

Moze podwojne dno?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 30 kwietnia 2013 12:34:17
Liczba wpisów: 25
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,290 sek.

jvutighq
nbwpdera
phrymlhg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
huyugqvk
ntqeryzo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat