Temat:
BIOTON
|
|
|
|
Temat:
SYGNITY
Bardzo prosimy w natłoku raportów bieżących o omówienie raportu SYGNITY.
|
|
Pytanie do płatnego przedstawiciela spółki CTC:
Czy umowa na bazie której spółka pozyskała prawo do posługiwania się logo EURO2012 jest umową na wyłączność? Jesli tak to czy przychód z choinki zapachowe z logo EURO2012 dostepne na stacjach BP jest księgowany w CTC?
Jakie społka ma aktualnie plany w zakresie debiutu giełdowego IMAGISA? Czy po wejściu w akcjonariat PCG p. Patrowicza spółka zaniechała mozliwosci upublicznienia Imagisa przez PCG?
Dziekuję.
|
|
Temat:
HAWE
Rozumiem, że okres wynikowy i eksperci portalowi mocno zajęci - ale jesli znajdą czas proszę o wrzucenie do kolejki raportu HAWE.
W dlaszym ciagu ponawiam pytanie z poprzedniego posta.
|
|
Temat:
HAWE
A czy ktoś się orientuje bądź udało mu się w jakikolwiek sposób odnaleźć datę ogłoszenia zwycięzcy na budowę szerokopasmowej sieci ? Ma być we wrześniu ogłoszenia ale brak konkretów a suma niemała (230mln).
|
|
|
|
Temat:
AGORA
WD przyłączam się do prosby kolegi w//w.
|
|
Info nie w nosi kompletnie nic, no chyba tylko to ze będzie nowa ""Wiertarka "" , tańszą ... myślę ze Ryszard K., chciał zrobić jakiś ruch .. no i zrobił. trzeba było wysypać trochę akcji to wysypał
|
|
Temat:
GETIN
Obecnie Getin Bank ustalił spread dla CHF na poziomie 13,9% dla EURO 10,64% , mBank dla CHF 6% dla EURO 5%, a ING Bank Śląski dla CHF 5,99% dla EURO 5,99%. Panie Czarnecki ..
|
|
Jestem w WBK od wielu lat mam , mają jedne z wyższych jak nie najwyższą prowizje za transakcje , opłatę roczna i teraz doszło jeszcze to .. co prawda akurat opłata mnie nie dotyczy gdyż dokonuje wielu transakcji , jednak Pałka się przegła , po wakacjach robię z nimi rozwód ... ! a razem zemną odchodzi . żona , Matka, oraz Ojciec dodatkowo opłata za AMIBROKER wiec za jednym razem stracą stracą parę zł. i wcale nie będzie ich Żal .. szczerze niech mnie pocałują... w 3 litery
|
|
Temat:
ROPCZYCE
Juz po fali tsunami i mozna wrocic do analizy raportu na Ropczycach?
|
|
Kamil możemy liczyć na profesjonalną analizę przez expertów stockwatcha raportu kwartalnego?
|
|
Temat:
SYNTHOS
|
|
Temat:
FORTE
Dzisiaj uderzenie popytu - na wykresie biała długa świeca potwierdzona wolumenem - wszystko wskazuje na to ze podczas najbliższych sesji będziemy testowali okolice 13 zł.
|
|
Temat:
HELIO
Przy takim FF to bym zastanowil sie 10x czy warto wejsc bo wyjsc juz moze nie byc tak latwo.
|
|
Temat:
FORTUNA
|
|