Hossana napisał(a):Jestem w WBK od wielu lat mam , mają jedne z wyższych jak nie najwyższą prowizje za transakcje , opłatę roczna i teraz doszło jeszcze to .. co prawda akurat opłata mnie nie dotyczy gdyż dokonuje wielu transakcji , jednak Pałka się przegła , po wakacjach robię z nimi rozwód ... ! a razem zemną odchodzi . żona , Matka, oraz Ojciec dodatkowo opłata za AMIBROKER wiec za jednym razem stracą stracą parę zł. i wcale nie będzie ich Żal .. szczerze niech mnie pocałują... w 3 litery
To się nazywa marketing...pytanie jak z tym walczyć? Dopóki są jeszcze alternatywne oferty jest ok, ale i to się może skończyć, jeśli reszta pójdzie "za ciosem".
Pytanie do Ciebie, gdzie się zwijasz? Bo dla mnie to też przegięcie pały żeby w cenie opłaty za "prowadzenie konta" nie mieć nawet jednej oferty...żenada, a DM WBK już kilka wpadek w moim przypadku zaliczył, oprócz nieustannie wolne działającej usługi PAP/Emitent oraz niekiedy opóźnieniach również samych transakcji...
Pytanie do użytkowników/klientów DM BOŚ - jak z szybkością działania systemu? Jak oceniacie dostępne tam narzędzia i informacje? Wstępnie chyba przepłynę sobie do nich, ale z chęcią jeszcze posłucham opinii na temat tego DM oraz innych.