|
|
czy jest ktoś w stanie wyjaśnić co z tą spółka się dzieje ? Spółka w rok straciła ponad 90 % a niedawno wprowadziła na giełdę drugą swoją spółkę YOUR IMAGE S.A.
|
|
|
|
to od razy załóżmy że wszystkie firmy budowlane to bankrut, a tylko budimex jest najlepszy i tylko on nie traci. Czy nie popadamy w pewnego rodzaju paranoje. Do tej pory przetargi drogowe były solą w oku a jak firmy wygrywają inne przetargi (kolej, energetyka czy gaz) to znowu źle. Ale jak Budimex wygrywa przetargi drogowe z najniższymi cenami to jest ok. Ja się pytam dlaczego się ktoś tego nie przyczepi i nie powie że źle do dupy bo poniżej kosztów.
Takie zagrywki to chyba tylko w Polsce. Najlepiej uwalmy wszystkie polskie firmy i oddajmy zlecenia zagranicy np: Budimex czy COVEC
|
|
Temat:
MIRBUD
Czy ma ktoś wiedzę na temat zaległości finansowych mirbudu wobec podwykonawców. Na konkurencyjnym forum wymieniane są argumenty jakoby spółka weszła w spór z podwykonawcami
|
|
Temat:
EFH
może SW zapyta w naszym imieniu o co chodzi bo z nami spółka za bardzo nie chce gadać
|
|
|
|
Czy można nazywać rzeczy po imieniu? Myślę że tak.
Nie jestem z firmy i nie wiem ile kto zarabia. Wszystko to domysły.
Pozdrawiam
|
|
a co powiesz jak Ci dwaj panowie chcieli kasy nie współmiernej do pracy jaką włożyli w rozwój CDRED? Kto powiedział że wieśiek i jego sukces jest uzależniony w kilkunastu, kilkudziesięciu a może kilku % od nich. Nikt nie powiedział że dostali lepsze propozycje od konkurencji. Jest za dużo niewiadomych a Ty jesteś straszliwie anty nastawiony do spółki
|
|
|
|