Temat:
MCI
,,każdej ze stron sporu sądowego przysługuje prawo do wniesienia skargi kasacyjnej do Sądu Najwyższego, bo nie upłynął jeszcze termin procesowy na wniesienie takiej skargi,, witam czy ktoś zna termin do którego mają czas na złożenie takiej skargi ? z tego co obserwuję to każde info jest wykorzystywane do tego aby opchnąć parę pakietów  papierka ehm pozdrawiam zapakowanych w MCI
|
|
Temat:
MIDAS
Witam nie chodzi o to że nie czytałem pobieżnie przejrzałem raport zazwyczaj przeglądam tyle że na Midasie to jest wszystko zawiłe od tej całej pajęczyny współpracy poszczególnych spółek po to co się dzieje w obecnej chwili każda spółka każda emisja jest niepowtarzalna jeśli nie robiło by ci to problemu wklei to zdanie z komentarza do raportu o które cię proszę czytałem ten raport ale wśród całości tego zawiłego tekstu nie mogłem tego wyłapać a szkoda ominąć tak cenną informacje abym mógł szerzej to przeanalizować pozdrawiam
|
|
Temat:
MIDAS
a w swietle ostatniego raportu wydaje sie ze emisja musi dojsc do skutku bo w przeciwnym razie centrnet zostanie u pana karkosika :) przypomne ze jest chyba w calosci a przynajmniej w wiekszosci zastawiony pod pozyczki ktore musza byc splacone do 1 lipca :)
Taurus jeśli możesz wklei linka do tego raportu, może rozwiń temat z tą umową to jest ciekawe jak i pomocne to oceny tej sytuacji długo terminowy inwestor Midasa
|
|
Temat:
MIDAS
czytam czytam analizuje w tle spadków ;) panowie myślę że spółka jeśli będzie miała odebrane pasmo to nic straconego wiadomo możemy liczyć na odreagowanie na kursie dość drastyczne ponieważ wielu inwestuje w firmę pod projekt z lte bez pasma dla nich nie ma lte ale ja doszedłem do wniosku że jeśli odbiorą to można liczyć na zwrot poniesionych kosztów wraz z odsetkami co da nam potężny zastrzyk kasy na możliwe przejęcie Plusa coś z kasą z emisji muszą zrobić gdzieś te pieniądze muszą trafić jeśli dojdzie do emisji mamy na moje oko 3 wyjścia mobyland, wspólna inwestycja w plusa, odwołanie emisji na DT balem się inwestować w Midasa po mimo jednej udanej próby zainwestowałem w projekt który może czekać mała roszada w celach co o tym sądzicie troszkę zamotałem :) pozdrawiam
|
|
Temat:
CIECH
No i mamy piękny dzień odreagowanie na ciechu cena akcji na 19.20 czy ktoś policzył cenę prawa poboru? CO SĄDZICIE O CAŁEJ SYTUACJI JAKĄ MAMY TERAZ NA SPÓŁCE
|
|
Temat:
ELEKTRIM
witam, dziś wyszła ciekawa informacja na spółce masz racje w mojej ocenie kluczowych myślę że to będzie miało duże przełożenie na kurs obecny. Ja osobiście mam zbyt małe doświadczenie w analizowaniu sytuacji spółki może watchdog czy może Kamil by się wypowiedzieli liczę się z ich zdaniem ponieważ podchodzą ze stoickim spokojem do ocen pozdrawiam
|
|
Temat:
MIDAS
|
|